Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava www.fbi.vsb.cz vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Práva a povinnosti studentů. 2 Co je upravuje Zákon o vysokých školách §§ 62 a 63 Studijní program a studijní plán oboru Vnitřní předpisy univerzity a.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
Vysoká škola Báňská - Technická univerzita Ostrava Inovace výuky odborných předmětů na bázi řízení projektu Jana Šarmanová Libor Holub Radoslav Fasuga.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Volební číslo: Volby do Studentské komory Akademického senátu 3.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Nové talenty pro vědu a výzkum Lenka Mynářová koordinátor projektu.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Hodnocení akademického roku Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Nutriční terapeut Paulová, Winklerová
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Stipendijní pobyty. Erasmus Mundus Co je to program Erasmus Mundus? Erasmus Mundus ( ) je program zaměřený na podporu spolupráce a mobility v.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Fakulta informatiky MU Brno
Fakulta sociálních studií Stipendijní systém
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV ERDF výzva pro vysoké školy Ing. Martin Hajnala Praha, duben 2016.
ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ (OZS) ozs.vse.cz MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
MOŽNOSTI STUDIA V ČÍNĚ. Ing. Dana Brázdová Ing. Eva Zamrzlová Ing. Radka Vaváková ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ VŠE.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Děkan Fakulty bezpečnostního inženýrství vyhlašuje
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Fakulta zdravotnických studií
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Přírodovědecká fakulta UJEP
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
Zapojení odborníka z Univerzity v St
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Anglické programy na LF UP
Transkript prezentace:

Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava www.fbi.vsb.cz vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia a talentovaní studenti“ v akademickém roce 2016/2017 pro studenty 2. a 3. ročníku bakalářského studia a 1. ročníku navazujícího magisterského studia v prezenční formě: 2. kolo výběru studentů do programu: „Podpora talentovaných studentů“ Co nabízíme: prohloubení znalostí v daném oboru studia (např. konzultace některých předmětů v anglickém jazyce aj.); odborné vedení supervizorem, tj. akademickým pracovníkem fakulty; možnost zapojení se do experimentální činnosti v laboratořích; navázání spolupráce s praxí (průmysl, služby...). Zájemci o zapojení do tohoto programu zašlou do 25. 4. 2017 na adresu karla.barcova@vsb.cz motivační dopis: stručný životopis; důvody, proč chce student být do programu zařazen; event. předchozí aktivity studenta (např. spolupráce na řešení projektů SGS aj., účast na akcích SVOČ, výjezd v rámci ERASMU nebo jiné formy mobility, spolupráce s průmyslem, členství (kandidatura) v Akademickém senátu, účast na soutěžích v Požárním sportu apod.); aktivity, o které by student měl v programu péče zájem. Za aktivní účast v tomto programu bude studentům přiděleno mimořádné stipendium. * * v souladu se Stipendijním řádem VŠB-TUO a Stipendijním řádem FBI VŠB – TUO