Jednoduchý, rychlý a skvělý recept

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

LEHKÉ BETONY.
Houbový koláč s parmezánem
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Chcete vyzkoušet netradiční sport?
TUKY (LIPIDY).
Kynuté buchty Katrin Steinvaldová A
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_13
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
Škola: Praktická škola dvouletá
Recept na perník.
Škola: Praktická škola dvouletá
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vendula Weiszová Hlásná. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
RECUBOX © 2VV spol. s r.o. – RECUBOX Vysoká účinnost Kvalitní provedení Jednoduchá údržba.
Výživa 2.S Zakysané výrobky.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Start-up 100ml ovocného zákysu s pomerančovou příchutí,50g hruškového nízkotučného jogurtu,1zarovnaná lžička rozpustné kávy,1 lžička dietní vlákniny zákys,jogurt.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Foltisová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
Smetana a zakysané výrobky
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
1. Ten nejlepší přítel je Ježíš, | tu zkušenost já stále mám, | a proto chci každému nejvýš to radit: | Ó zkus jej sám! | Pojď a zkus každý sám, pojď a.
27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď.
Jednoduché,ale dobré. Suroviny 150g vlašských ořechů 150g kešu oříšku 150g pistácií 150g brusinek 150g rozinek 150g jakýkoliv sušeného ovoce Mléko Čokoláda.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
01.13 METODIKA VÝROBY SÝRŮ Ing. Václav Švarc
VY_32_INOVACE_ _Rozvoj klíčových kompetencí v předmětu Pracovní činnosti v ročníku. Příprava kynutých knedlíků s ovocem Autorem materiálu.
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Váhy.
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_500 Ročník: 2. Cukrářská technologie
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
.. Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná Autor:Mgr. Eva Burdová Cílová skupina:2. stupeň, Základní škola speciální.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
Inovace předmětu Gastronomické technologie III (FT6A/2014) Praktické použití nových metod pro výrobu pokrmů Institucionální program UTB Zlín (2014)
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O8.1K.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_570_ Výroba másla Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_568_ Výroba sýrů a jogurtů 2 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Mléko Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O9.1K.
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
Ovesná pochoutka Filip & Aleš.
TUKY (LIPIDY).
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Vareniky (Nataliye) 19/01/15 | Recept | Ukrajina
DUM - Digitální Učební Materiál
Sada číslo 15 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
DUM - Digitální Učební Materiál
Jak na aktuality.
Recept – Hororové cupcakes
PESTROST STRAVY.
JOGURTY I Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
Název projektu: Moderní škola
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_569 Výroba sýrů a jogurtů -Test Název školy: Masarykova střední škola zemědělská.
Zbožíznalství pro 2. ročník oboru prodavač 2.ročník Srpen 2013
Sada číslo 15 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
DUM - Digitální Učební Materiál
EU_52_sada1_18_ZPM_Ruční výroba mýdla_Cup
TAVENÉ, KYSELÉ SÝRY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
Třené hmoty.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Transkript prezentace:

Jednoduchý, rychlý a skvělý recept Jogurt za 5 minut Jednoduchý, rychlý a skvělý recept

Potřebné suroviny 1l mléka ( trvanlivé, pasterizované, čerstvé) Bílý jogurt ( řecký, smetanový, jakýkoliv kvalitní) 2 lžíce sušeného mléko

Zahřátí mléka Mléko (pasterizované, UHT) zahřejeme na 40 °C. Pokud používáte čerstvé neupravené mléko je potřeba zahřát na 80 °C a následně ochladit na 40 °C. Pokud byste tento krok neudělali, existuje obrovské riziko, že se vám kromě jogurtových kultur namnoží i jiné nebezpečné. Je úplně jedno jestli používáte plnotučné, polo nebo odstředěné. Osobně mám nejlepší zkušenosti s plnotučným.

Sušené mléko Já osobně přidávám dvě lžíce a to z důvodu lepší chutě a konzistence výsledného produktu.

Přidání jogurtové kultury V tomto kroku vyklepněte do mléka svůj oblíbený kvalitní bílý jogurt a promíchejte. Já nepoužívám vždy nově zakoupený jogurt, ale "točím" svůj tak 4 x než pořídím nový.

Plnění Skleničky naplním tak půlcentimetru pod okraj. Jogurtovač přiklopím víkem, ale jednotlivé skleničky neuzavírám. Pokud bych skleničky uzavřel při procesu , tak by se ve skleničkách hromadila sražená voda. Takto kondenzuje na víku a neztéká zpět do jogurtů.

Za 8 hodin je hotovo Jogurtovač guzzanti má časovač. Celkovou dobu nastavuji na 8 hodin. Za tuto dobu se vám podaří v podstatě "naklonovat" jakýkoliv jogurt. Před konzumací doporučuji jej nechat ještě pár hodin v ledničce. V ledničce vydrží až týden. Náklady na jogurt se pohybují do 2 korun.