Vzor individuální prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Role vzdělávání v soudobé společnosti na příkladu České republiky
Advertisements

INTERNET A WORL WIDE WEB JAKO SOUČÁST INFORMAČNÍHO SYSTÉMU ZÁKLADNÍ ŠKOLY Petr Vitásek, 2004 Diplomová práce.
Jak psát SOČ Seminář DDM Praha 6. ledna 2010 Lenka Krejčová Doplnil poznámkami: Č.Kodejška -Ne pouze kompilát -Vlastní projekt,
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
Co má obsahovat prezentace
Výzkum (pedagogického zhodnocení) volného času
Bibliografická a rešeršní činnost
Projekt empirického výzkumu
Závěrečná fáze výzkumu
Bakalářský seminář Úvod BP Závěr BP.
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST STRUKTURA PRÁCE. Práce mohou být vyhotoveny v následujících formách: teoretické řešení problému nebo úkolu, jež je zpracováno.
Postup výzkumného šetření v projektové fázi I. V projektové části směřují výzkumné práce k přípravě výzkumného šetření pro získání empirických informací.
POSTUP PSANÍ ZPRÁVY. CÍL (Proč zprávu píšete ?) -1 POSKYTNUTÍ INFORMACÍ : spojeno s prezentací nějakých faktů nebo vysvětlením příkladů či konkrétních.
PŘÍPRAVA METODICKÉHO POKYNU REKTORA VŠSS KE ZPRACOVÁNÍ DIPLOMOVÝCH PRACÍ Zpracování diplomové bakalářské práce.
Zpracování ročníkových prací
Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. PhD.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_HRUBA.
VÝZKUM V OŠETŘOVATELSTVÍ
Úvod do studia.
Diplomový seminář pro studenty ITaM B. Miniberger LS 2013.
Prezentace.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Název práce Autor práce: Vedoucí práce: Obor studia: Datum obhajoby:
Technická univerzita v Liberci Fakulta strojní Katedra výrobních systémů Jméno Příjmení: Název DP Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí.
Řešitel: Jméno Příjmení Spoluřešitel: Jméno Příjmení.
Název ročníkové práce Vaše Jméno Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. Jméno Příjmení, PhD., CSc.
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
Absolventská práce.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Veřejné zdravotnictví 2. ročník
Název diplomové práce Jméno diplomanta
Disertační práce MPA Michal Radvan
Odborné a vědecké práce Brno 12. března Odborné a vědecké práce Zpráva o semestrálním projektu Závěrečná práce Bakalářská a diplomová práce Disertační.
Případová studie Seminář 2014.
S využitím prezentací Mgr. Pavlíny Mazáčové, Ph.D.:  Jak napsat dobrý odborný článek  Tvorba odborného textu.
Struktura bakalářské práce
OBHAJOBA BAKALÁŘSKÉ DIPLOMOVÉ PRÁCE
Postup při empirickém kvantitativním výzkumu
Struktura bakalářské práce Seminář2013. Bakalářská práce jako - dokumentovaný výsledek studia oboru na VŠ součást SZZK (její obhajoba)
TVORBA STUDIJNÍCH TEXTŮ V DISTANČNÍM VZDĚLÁVÁNÍ Simona F e i t o v á Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci.
7. STRUKTURA ODBORNÉHO TEXTU Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Název disertační práce Autor(ka): Školitel(ka): Konzultant(ka): Obor: Datum obhajoby:
Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU – SEMINÁRNÍ PRÁCE Nesplněná docházka Ing. Patricia Jakešová
J AK PSÁT SEMINÁRNÍ PRÁCI. V ÝBĚR TÉMATU, VYHLEDÁNÍ ZDROJŮ Výběr tématu zvolit téma, které mne zajímá zvolit raději užší, specifické téma (příliš široká.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Název závěrečné práce Vedoucí DP : Jméno Příjmení Vypracoval: Jméno Příjmení Vedoucí práce: Jméno příjmení | Studentská 2 | Liberec 1 | tel.: +420.
Úvod do psychologie Úvod do psychologie - cíle podnítit zájem Osvojení vědeckého způsobu uvažování (zdravý rozum x vědecká metoda) Jazyk vědy.
PREZENTACE.  Základní principy prezentace  Příprava prezentace  Struktura prezentace  Závěr.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
Financování a účetnictví základních škol
NÁZEV ROČÍKOVÉ PRÁCE vedoucí RP: jméno vedoucího RP
Doporučený vzor individuální prezentace
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Jméno přednášejícího Datum workshopu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza vhodnosti používaných komunikačních nástrojů ve vybraném podniku.
Systém odměňování ve vybraném podniku
Název oborové práce Jméno autora třída.
Citační a bibliografické databáze:
NÁZEV ROČÍKOVÉ PRÁCE vedoucí RP: jméno vedoucího RP
KVALITATIVNÍ VÝZKUM - ÚVOD
Název posteru [velikost 48, písmo Arial Bold]
Vzor individuální prezentace
Katedra řízení podniku
Esej Definice druh úvahy na odborné téma. Nebývá rozsáhlá, je psána většinou s estetickým záměrem. Od úvahy se liší tím, že zobecňuje a syntetizuje poznatky.
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Metody pedagogiky.
Transkript prezentace:

Vzor individuální prezentace Svob. Jméno Příjmení Politologie a mezinárodní vztahy 2015/2016 Univerzita obrany, Brno XX.XX.20XX

Cíl prezentace Přiblížit…. Vysvětlit… Seznámit… Popsat… atd. CO JE CÍLEM A SMYSLEM PREZENTACE

Obsah prezentace Úvod, vymezení problému a jeho charakteristika Metodika - zvolené přístupy a metody ke zpracování prezentace Jádro - obsah prezentace Shrnutí, případná doporučení, vlastní závěry Použité prameny a literatura S ČÍM, V JAKÉ POSLOUPNOSTI A STRUKTUŘE BUDOU POSLUCHAČI SEZNAMOVÁNI

Úvod Problematika vychází z … Zabýval se jí …. Je součástí dokumentu… apod. KRÁTKÉ UVEDENÍ DO PROBLÉMU, JEHO ZAŘAZENÍ DO KONTEXTU

Metodika Při zpracování byly využity metody… Stanovená výzkumná otázka… hypotéza zní: Prezentace vychází zejména z výzkumu / publikace ... Závěry byly konzultovány s … atd. JAK BYLO POSTUPOVÁNO PŘI ZPRACOVÁNÍ PREZENTACE

Vlastní obsah prezentace Vhodně strukturované texty, komentované tabulky, obrázky Audio / video objekty atd. JÁDRO PREZENTACE

Shrnutí Shrnutí prezentace… Zdůraznění hlavních myšlenek, klíčových faktů apod. Zodpovězení stanovené výzkumné otázky / hypotézy… Vyplývající doporučení… Vlastní závěry a názory… KLÍČOVÁ ČÁST PREZENTACE

Použité prameny a literatura Odkazy na dokumenty a publikace, např.: KREJČÍ, Oskar. Mezinárodní politika. 2. aktualizované vydání. Praha : EKOPRESS, 2001. ISBN 80-86119-45-9. s. 234-239. SEZNAM NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ZDROJŮ POUŽITÝCH PŘI PŘÍPRAVĚ PREZENTACE CITACEPRO.COM

Děkuji za pozornost.