Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Katedra řízení podniku

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Katedra řízení podniku"— Transkript prezentace:

1 Katedra řízení podniku
OBHAJOBA BAKALÁŘSKÉ / DIPLOMOVÉ PRÁCE Název Autor: Vedoucí práce: Praha/Most 2018

2 Důvody výběru tématu Např.:
Problematika ………… je vzhledem ke své aktuálnosti široce diskutována odborníky i podnikatelskou veřejností. Firma XY pociťuje nedostatky v dané oblasti, proto považuji za vhodné se s danou problematikou seznámit hlouběji … nebo Čtvrtá – digitální – průmyslová revoluce hýbe světem a Česko není výjimkou. Základní myšlenky pocházejí z roku 2011 a odhadují, že inteligentní systémy převezmou činnosti, které dosud vykonávali lidé. Jak virtuální realita, která nás vtáhne do iluzorního světa, tak rozšířená realita, která překrývá virtuální a skutečné prostředí, mohou ušetřit velkou část nákladů. O tom, zda je firma xy připravena na trend digitalizace pojednává tato práce …..

3 Cílem závěrečné práce bylo ….. (přesně opsat z úvodu)
Cíle závěrečné práce Např.: Cílem závěrečné práce bylo ….. (přesně opsat z úvodu) U diplomové práce Např.: V návaznosti na zvolené cíle byly stanoveny následující hypotézy: nebo Bylo pracováno s následujícími hypotézami:

4 Metody zpracování závěrečné práce
Teoretická východiska byla zpracována (např.): metodou kompilace odborných textů, porovnáním aktuálních myšlenek uvedených autorů, jejich interpretací a kritickým vyhodnocením …. Pro zpracování aplikační analytické části byla využita metoda (např.): kvalitativního/kvantitativního výzkumu prostřednictvím polostrukturovaného rozhovoru, dotazníku …. analýzy a syntézy – interních dat, externích dat porovnání prostřednictvím časových řad ….

5 Dosažené výsledky Na základě provedených analýz bylo zjištěno, že má firma nedostatky v: …… Pro zlepšení bylo navrženo: -

6 Závěr Lze konstatovat, že stanoveného cíle bylo dosaženo, protože …… U diplomové práce Na základě ……… byla hypotéza č. 1 potvrzena/vyvrácena, protože

7 Otázka oponenta č.1 Text otázky: Odpověď:

8 Otázka oponenta č.2 Text otázky: Odpověď:


Stáhnout ppt "Katedra řízení podniku"

Podobné prezentace


Reklamy Google