Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST STRUKTURA PRÁCE. Práce mohou být vyhotoveny v následujících formách: teoretické řešení problému nebo úkolu, jež je zpracováno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST STRUKTURA PRÁCE. Práce mohou být vyhotoveny v následujících formách: teoretické řešení problému nebo úkolu, jež je zpracováno."— Transkript prezentace:

1 STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST STRUKTURA PRÁCE

2 Práce mohou být vyhotoveny v následujících formách: teoretické řešení problému nebo úkolu, jež je zpracováno písemně návrh technického zařízení, resp. části funkčního modelu nebo zařízení, které je zpracováno spolu s písemnou částí práce učební pomůcka s možností didaktického využití

3 Čím začít? Stanovení problému k řešení Studium literatury Vlastní práce Průběžné konzultace Zpracování výsledků a konečná formulace závěrů

4 Struktura písemné práce (odevzdávané) Úvod vysvětlí, k čemu má práce sloužit. Měl by obsahovat i vymezení oblasti, která se bude řešit. Metodika je stručný postup práce, použité metody, technika. Abstrakt je stručné shrnutí podstaty práce. Lze uvést až za závěr.

5 Struktura písemné práce (odevzdávané) Výsledky mají být jasně srozumitelné, bez úvah a komentářů. Závěr neuvádí celé výsledky, jen podstatné hodnoty. Zhodnotí se, co bylo vyzkoumáno, a to s příslušným komentářem. Seznam použité literatury, abecedně uspořádaný podle příjmení autorů.

6 Doporučený rozsah: 20-30 stran textu formátování podle vzoru v příručce

7 Další informace a odkazy Příručka SOČ Vaši konzultanti Členové komise SOČ www.soc.cz


Stáhnout ppt "STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST STRUKTURA PRÁCE. Práce mohou být vyhotoveny v následujících formách: teoretické řešení problému nebo úkolu, jež je zpracováno."

Podobné prezentace


Reklamy Google