Justin Bieber.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Golden Ticket na Justina Biebera
Advertisements

Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
Fotografie Životopis Videoklipy Kapela Zajímavosti Obsah.
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Linkin Park.
CO POSLOUCHAJÍ LETOŠNÍ DEVÁŤÁCI?
Moje oblíbená punková a rocková skupina
LUCIE VONDRÁČKOVÁ.
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Skupina Kabát byla založena v roce 1983 v Teplicích
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
Počitatelné – nepočitatelné Některá podstatná jména můžeme počítat:
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Čechomor.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
,,V životě jsem neviděl tolik lidí pohromadě s tak křivými zuby.“ -Elvis Presley The Beatles.
Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
EGO Michal Straka.
Pracovní list - pro tisk Vloženo z stress.pptx Začátek.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Wolfgang Amadeus Mozart v Salzburgu
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Odmalička mám ráda dorty, a tak jsem se je naučila péct. Toto je mé první velké dílo (1995)
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Koho jsme se ptali?  Lidí na ulici, dětí ve škole, ale i lidí na různých místech Na co jsme se ptali?  Na 1 úplně odlišnou otázku jako zbylé 3 Kolik.
One band. One dream.. Je to britsko-irská chlapecká skupina, která vznikla před 2 lety v 7. řadě britského X-factoru. Do něj se přihlásili všichni jako.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Shawn Mendes Shawn Peter Raul Mendes (* 8.srpna 1998, Toronto, Ontario, Kanada)
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
JAZZ A SWING V ČESKÉ HUDBĚ
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Joseph Haydn.
P!nk.
Prezentace od Mervina Flandery
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Justin Bieber.
Carly Rae Jepsen.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/13
Rozdělení hudebních nástrojů
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Katy Perry.
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
Fatboy Slim    /     
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Justin Bieber

Narodil se 1. 3. 1994 v kanadském Stratfordu Narodil se 1.3.1994 v kanadském Stratfordu. Jeho celé jméno Justin Drew Bieber. Když mu bylo 10 měsíců jeho matka Pattie se rozešla s jeho otcem. Justin vyrůstal s mámou. Rád chodil k dědovi a babičce. Už od malička rád zpíval. Jako šestiletý se naučil hrát na bicí.

Později se naučil hrát na kytaru, trubku a klavír. Hrával před divadlem. Justinova videa máma dávala na youtube. Zde si ho všiml Scooter Braun- jeho současný manažer. Oslovil Justinovu mámu, aby se s ním setkali. Máma souhlasila a vyjeli do Atlanty za Ushrem.

O několik týdnů později Justin podepsal nahrávací smlouvu O několik týdnů později Justin podepsal nahrávací smlouvu. A vydal své první debutové album My World (2009), ze kterého pochází singly One Time a One Less Lonely Girl. Jeho sláva neuvěřitelně stoupla. Zahrál si taky ve filmu. Začal koncertovat i v zahraničí.

V roce 2011 vydal CD My World 2.0 a DVD, které se jmenuje Never say Never. Je to něco jako dokument o tom, jak si splnil svůj sen a vyprodal Time Square Garden. Vyprodat Time Square je pro zpěváka to nejlepší, co může být.

V zimě 2011 vydal své další CD Under The Mistletoe V zimě 2011 vydal své další CD Under The Mistletoe. Na písničku Mistletoe nahrál také videoklip. Začal prodávat parfém s názvem Someday.

V roce 2012 vydal své nejnovější CD Believe, na kterém je duet s Big Sean, Nicki Minaj a dalšími. Momentálně je na svém turné s názvem Believe Tour. Prodává svůj další parfém Girlfriend.

Anča Nekardova a Beáta Čajkova Never say Anča Nekardova a Beáta Čajkova