Projekt GDA PR aktivity v realizaci

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
V PŘEDŠKOLNÍM VZDĚLÁVÁNÍ
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
OMC Pracovní expertní skupina
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
Plán činnosti prezidia pro rok 2009 Dana Jurásková Luhačovice.
MALÁ MATURITA 9.ROČNÍKU ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Program dnešního setkání OPS ( )
DĚTSKÁ VÝŽIVA A OBEZITA V TEORII A PRAXI 7
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Rok existence Evropského spotřebitelského centra © 2006 ESC Praha při Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
TISKOVÁ KONFERENCE KVALITNÍ EVROPSKÝ VÝROBEK.
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Luděk Janík Budoucnost HYTEP. Historie HYTEP 2006 červen: MPO iniciovalo vznik H 2 platformy prosinec: Založení platformy (ČVUT FS, MEGA, ÚJV,
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Tisková konference „Hravě žij zdravě“ vyhodnocení
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Projekt GDA PR podpora etapa – vyhodnocení
Projekt GDA návrh PR podpory 2010
Projekt GDA realizace PR podpory 1. etapa 2010
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
DOBRÉ PRAXE ÚŘADŮ PRÁCE VYBRANÝCH ZEMÍ EU
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Projekt GDA PR podpora etapa – vyhodnocení 2. etapa – návrh
Tiskový mluvčí ZUR 295 Tereza Fojtová, tisková mluvčí MU
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Závěrečná konference projektu
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Název operačního programu:
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
Transkript prezentace:

Projekt GDA PR aktivity v realizaci 31. srpna 2011 .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

Spotřebitelé Státní instituce Odborníci Výrobci zeleně označené = aktivity realizované Spotřebitelé tiskové setkání (podvýživa; květen) reprezentativní průzkum (povědomí o GDA – výsledky pro PK, TZ, odborníky; duben) tisková zpráva (výsledky průzkumu; srpen) cílená medializace (TV, rozhlas, online poradny a soutěže, informační leták SČS; květen – prosinec) Státní instituce prezentační materiál (realizovaná podpora projektu GDA; duben) (ostatní aktivity v realizaci nebo k realizaci) Odborníci leták pro odborníky (značení GDA; září) odborné konference (přednášky na téma značení GDA): Výcvik nových lektorů STOB (duben) Výživa a zdraví (září) Obezitologie & bariatrie (říjen) Mezinárodní konference nutričních terapeutů (listopad) Výroční konference SVL (listopad) Kongres o ateroskleróze (prosinec) Výrobci průzkum PK mezi výrobci (používání značení GDA na výrobcích; jaro/léto) .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

PR aktivity realizované Reprezentativní průzkum: téma – zájem spotřebitelů o informace na obalech potravin, znalost a využívání značení GDA termín – duben využití výsledků: tisková zpráva cílená medializace odborné konference interní potřeby PK Tiskové setkání: téma – podvýživa, význam nutričního značení GDA termín – 18. května mediální výstupy: tisk a internet – celkem 25 výstupů z toho „top“ – 14 výstupů .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

PR aktivity realizované Tisková zpráva: téma – informace na obalech potravin, nová legislativa, značení GDA, výsledky průzkumu termín – 15. srpna mediální výstupy (po dvou týdnech): tisk a internet – 4 výstupy z toho „top“ – 2 výstupy Prezentační materiál: profilový materiál o edukačních a osvětových aktivitách spojených se zaváděním značení GDA v ČR termín – duben 2 verze: podklad při jednáních s výrobci, kteří zatím nepoužívají značení GDA podklad při individuálních jednáních se zástupci státních institucí .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

PR aktivity realizované Aktualizace webu GDA: sekce Výrobky se značením GDA – doplnění nových výrobců a výrobků s příslušnými údaji (BEAS, Ferrero, Penam, Polabské mlékárny, United Bakeries) sekce Zdravý jídelníček – doplnění textu do části o tucích (Unilever) termín – srpen .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

PR aktivity v realizaci Informační materiál Sdružení českých spotřebitelů: brožura s informacemi o značení GDA: kompletní, srozumitelné informace o značení GDA pro spotřebitele vydavatel – SČS pro Českou technologickou platformu pro potraviny termín – červen status – brožura je kompletně připravena , ale tisk je pozastaven (budeme ještě upravovat text, v souvislosti s novou legislativou) Cílená medializace: komunikace témat podvýživa a nutriční značení ve vybraných médiích: Doma.nova.cz – rozhovor s nutriční terapeutkou Věrou Boháčovou (FZV) ČRo 2 Praha, pořad Je jaká je – rozhovor s Petrem Havlíčkem Klinika zdraví.cz – článek, soutěž Zdravě.cz – 4 články, poradna odborníka Vaření.cz – článek, soutěž termín – květen až prosinec status – průběžně připravujeme textové a obrazové podklady, zajišťujeme odborníky .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

PR aktivity v realizaci Odborné konference: Výcvik lektorů pro vedení kurzů snižování nadváhy: STOB přednáška – Tamara Starnovská (Základy racionální výživy) termín – 9. dubna Výživa a zdraví: Společnost pro výživu přednáška – Tamara Starnovská (Nutriční značení na obalech potravin) termín – 21. září Obezitologie & bariatrie: Česká obezitologická společnost distribuce letáků GDA (250 ks) termín – 6. až 8. října Mezinárodní konference nutričních terapeutů: Česká asociace sester, Fórum zdravé výživy přednáška – Věra Boháčová, FZV (Informace na obalech potravin) distribuce letáků GDA termín – 26. října .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

PR aktivity v realizaci Výroční konference SVL: Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP přednáška – MUDr. Jarmila Křížová (Začarovaný kruh stravovacích nešvarů) distribuce letáků GDA termín – 10./11. listopadu Kongres o ateroskleróze: Česká společnost pro aterosklerózu přednáška – Doc. MUDr. Zuzana Urbanová, CSc. (sůl v jídelníčku) termín – 1. až 3. prosince status – kromě Výroční konference SVL, kde stále jednáme o zařazení přednášky do programu, je vše domluveno a připravujeme podklady .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

PR aktivity k realizaci Leták pro odborníky: detailní informace o značení GDA pro odbornou veřejnost rozšířená a více odborná podoba stávající brožury GDA pro spotřebitele využití: distribuce na odborných konferencích podklad při individuálních jednáních s odborníky termín – září/říjen status – protože v letáku musí být zohledněna nová legislativa, jeho příprava je odložena .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

Web – návštěvnost Měsíční návštěvnost: 7 108 2 958 2 736 3 124 2 634 leden únor březen duben květen červen červenec srpen 7 108 2 958 2 736 3 124 2 634 3 786 2 326 2 290 Zdroj: Google Analytics .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

fakturace po realizaci Rozpočet – čerpání aktivita vyčerpáno zbývá přímé náklady honorář ag. celkem poznámka tiskové setkání 28 109 Kč 65 000 Kč 1 891 Kč uzavřená fakturace průzkum 77 000 Kč 16 000 Kč - 7 000 Kč tisková zpráva 0 Kč 37 000 Kč fakturace v září cílená medializace 100 000 Kč fakturace po realizaci monitoring 13 200 Kč 50 200 Kč neuzavřená fakturace leták pro odborníky 17 200 Kč odborné konference 3 334 Kč 15 000 Kč 171 666 Kč prezentační materiál 9 900 Kč 1 000 Kč 227 543 Kč 371 957 Kč .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz

Děkujeme za pozornost a těšíme se na další spolupráci! V případě dotazů laskavě kontaktujte agenturu Quent: Pavlína Perlíková pavlina.perlikova@quent.cz, 271 741 715 Milena Holoubková milena.holoubkova@quent.cz, 271 742 535 .................................................................................................................................................................................................................................... © Quent s.r.o., Benešovská 24, 101 00 Praha 10 – tel./fax: 271 742 535 – e-mail: quent@quent.cz