Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu."— Transkript prezentace:

1 Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu Ing. Pavla Žabková

2 Základní informace k projektu
Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Základní informace k projektu Termín realizace a financování projektu: Termín realizace projektu: 1. října 2011 – 30. září 2013 Celkové náklady projektu: Kč Zdroje financování projektu: ESF ČR (OP LZZ) 85% státní rozpočet ČR 15% Cíl projektu: Zpracování kvalitního Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Libereckém kraji pro období 2014 – 2017 díky zkvalitnění plánovacího procesu, prohloubení spolupráce všech aktérů v celém území kraje a rovněž díky zlepšení informační a datové podpory procesů.

3 Základní informace k projektu – realizační tým
Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Základní informace k projektu – realizační tým MANAŽERKA PROJEKTU: Ing. Pavla Žabková MANAŽERKA KRAJSKÉ KOORDINAČNÍ STRUKTURY: Bc. Kateřina Tomínová (Ing. Jana Maříková) ÚZEMNÍ KOORDINÁTOŘI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ: Českolipsko: Miloš Kupec, DiS. Frýdlantsko a Hrádecko-Chrastavsko: Mirka Kyksová, DiS. (Mgr. Lenka Porubská) Jablonecko a Tanvaldsko: Ing. Žaneta Fišerová Liberecko: Ing. Petra Feixová Novoborsko: Ing. Iva Frömmelová, Ph.D. Turnovsko a Železnobrodsko: Ing. Jana Maříková Semilsko a Jilemnicko: Mgr. Iva Kosová

4 Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu
1. Upřesnění parametrů základní sítě sociálních služeb v Libereckém kraji

5 Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu
Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu Klíč financování sociálních služeb a analýza dopadů nového systému financování na proces plánování v úrovni kraje - transparentní systém přerozdělování dotací a rovný přístup Příprava a zpracování Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Libereckém kraji 2014 – 2017 (SPRSS LK) - stabilizace, doplnění a podpora činnosti Krajské koordinační struktury - závěrečný monitoring SPRSS LK výstup: nový SPRSS LK 3. Upevnění procesů v území a monitoring komunitních plánů výstup: 12 akčních plánů aktualizace Krajské metodické příručky plánování sociálních služeb (včetně Průvodce procesem plánování sociálních služeb)

6 Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu
Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Klíčové aktivity a plánované výstupy projektu Rozšíření Datového centra sociálních služeb Libereckého kraje výstup: 3 nové moduly (KVALITA, EKONOMIKA, KKS) včetně rozšíření exportů Harmonogram realizace - testovací provoz, doplnění vstupních dat (zajištění průběžné aktualizace v dalších letech), - postupné předání přístupových údajů včetně stručných metodických pokynů říjen – prosinec 2013 testovací provoz, finalizace vlastní správa Datového centra již v rámci infrastruktury KÚLK (zajištění servisní podpory) Leden 2014 – oficiální provoz, další rozvoj jednotlivých modulů 5. Řízení projektu

7 DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST
Projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST Informace k projektu IP 3 v rámci www-prezentace projektu: Ing. Pavla Žabková Bc. Kateřina Tomínová manažerka projektu IP 3 manažerka Krajské koordinační struktury kontaktní údaje kontaktní údaje tel.: tel.: mobil: mobil:


Stáhnout ppt "Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu."

Podobné prezentace


Reklamy Google