Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Advertisements

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Křižánky Vítejte u nás.
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
 Rozsáhlé pohoří na hranicích Česka, Rakouska a německého Bavorska.  Rozkládá se v nadmořské výšce mezi 600 m ( údolí Otavy u Rejštejna ) a 1378 m (
Jihomoravský kraj - procvičování
Táborová základna Sedlo.
Táborová základna Sedlo II.
Svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko - Kelečsko.
Francova Lhota Obec Francova Lhota leží v jižní části vsetínského okresu, v údolí říčky Senice.
 Nachází se na okraji Strakonic  Bydlím v něm já a můj vysněný pes  V garáži mi stojí vysněné auto.
Vypracoval: Kryštof Koňák
Zlínský kraj.
Volnočasové projekty a EU financování
Česká republika: Zlínský kraj Hospodářský zeměpis
Zlínský kraj.
Střížovice 11 Pěnčín GPS: N, E
Zlínský kraj Přírodní poměry
ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město:PRAHA Počet obyvatel:
Vodní nádrže.
Česká republika: Českobudějovický kraj Hospodářský zeměpis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka,
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Neplacená reklamní vložka 
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Můj domov.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
celková situace Matěchova Na Strži Martin Štěrba Matěchova 1034/6
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Město Brno.
MÍSTNÍ REGION V RÁMCI ČR VŠEOBECNÉ INFORMACE. POLOHA Stát- Česká republika NUTS II- Jihovýchod Kraj- Jihomoravský Okres- Brno – venkov Obec s RP- Rosice.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Jihomoravský kraj.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Vodní elektrárny Dlouhé Stráně.
Vsetín Město ve kterém žiji
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Studie: Podnikové domy
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
TURISTICKÉ OBLASTI JIHOMORAVSKÉHO KRAJE C Z.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; C Z.1.07/1.4.00/
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Jihomoravský kraj Jméno autora: Mgr.
Lednické rybníky Rozloha 552,5 ha Skládá se z pěti rybníků Nesyt, Hlohovecký, Prostřední, Mlýnský a Zámecký Největší rybník na Moravě Nachází se u Sedlece.
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_72_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Vybavení bytu NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ Agáta Uchytilová, Hana Doležalová.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_09_Jihomoravský.
VY_32_INOVACE_14_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
CHŘIBY Základní informace: Nejvyšší bod: Brdo – 587 m. n. m.
Ostružno - Prachovské skály
Kraj Vysočina. Kraj Vysočina Kde leží Česká republika v Evropě?
Rekreační zařízení Jazovice
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
JIHOČESKÝ KRAJ.
Aneb skromnost nadevše:-)
Turistická základna Hraničné Petrovice – přízemí
CHŘIBY.
Jihomoravský kraj Rozloha:7 195 km² Počet obyvatel: (2016)
Transkript prezentace:

Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota

Lokalita: Chata leží na okraji lesního horského pásma Bílých Karpat u vesnice Tvarožná Lhota, v rekreační oblasti Lučina. V lokalitě Lučina je množství rekreačních chat, podnikových i soukromých zařízení. Asi 700 metrů od chaty se nachází vodní nádrž Lučina určená ke koupání. Před chatou je vybudované pískoviště, ruské kuželky a srovnané prostranství vhodné pro sport (kůly pro možnost zavěšení sítě, která je součástí vybavení chaty). Návštěvníkům nabízí oblast možnost turistických tras po okolí s bohatým výskytem hub. Jsou zde vybudovány cyklistické a běžkařské stezky. Oblast je lékaři doporučována pro pobyt nemocných s dýchacími potížemi. Turisticky atraktivní je  i zpřístupněná rozhledna Travičná s nadmořskou výškou 380 m. Pod rozhlednou se nachází areál roubených staveb Salaš Travičná - výletní centrum pro ekologickou výchovu, řemesla a sporty v přírodě.   Region: Vesnice Tvarožná Lhota patří územně do okresu Hodonín a spadá pod Jihomoravský kraj. Příslušnou obcí s rozšířenou působností je město Veselí nad Moravou. Obec Tvarožná Lhota leží asi 20 kilometrů východně od Hodonína a 11 kilometrů jižně od města Veselí nad Moravou. Národopisně patří do historické oblasti moravského Slovácka. Obec je vzdálena přibližně 5 km od slovenských hranic. Ve vzdálenosti 7,5 km se nachází město Strážnice, ve kterém se nachází Muzeum strážnice, Strážnický skanzen, Strážnický zámek, Baťův kanál a mnoho dalších památek a turistických cílů.

Popis chaty: Rekreační chata MERKUR je celodřevěná stavba (typ Ostravanka) se zastavěnou plochou 72 m2. V přízemí chaty se nachází předsíň, ze které je vstup do kuchyně, dále pak do obývacího pokoje a do koupelny s WC. Z předsíně je rovněž vstup na vyvýšenou terasu, pod kterou jsou umístěny nádrže na vodu, určené pro odchyt dešťové vody pro splachování WC. V patře chaty jsou dvě ložnice s celkovou kapacitou 8 lůžek + dětská postýlka. Menší pokoj má tři lůžka (jedna palanda) a větší pokoj 5 lůžek (dvě palandy) + dětská postýlka. V chatě je zavedena elektrická energie. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, elektrickým sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, základním kuchyňským a jídelním nádobím.   Pro venkovní posezení je k dispozici upravené ohniště, přenosné lavice a stůl. Do chaty není přivedena voda. WC je splachovací. Ke splachování WC je nutno přinést vodu ve kbelících z nádrží umístěných pod terasou. Na mytí nádobí se voda může dovážet v kanystrech, které jsou na chatě k dispozici. Nejbližší voda k tomuto účelu se nachází u kostela v obci Tvarožná Lhota. Voda není pitná.