KTV PRŽNO Září 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Advertisements

KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Právní řád ČR a právní ochrana občanů N á zev sady: Výuka občanské nauky.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Rodinné právo 1 N á zev sady: Výuka občanské nauky v 2. ročníku odborného.
______________________________________ CHVALSKÝ ZÁMEK
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
KTV PRŽNO Prosinec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Shromáždění delegátů 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice Shromáždění delegátů.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
PRVNÍ KARIÉRA Stipendijní programy ČUS Ing. Pavel Benda Generální ředitel ekonomických agend ČUS.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
Životický portál Od 21. prosince 2015 do 31. prosince 2015.
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Infokanál Obce Březnice
Platformy projektu KAP LK
KTV PRŽNO Květen 2017.
„Váš kraj, Váš rozpočet“
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
12. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení
Pracovní porada Pracovní list.
Stavební uzávěra základní informace
KTV PRŽNO Červenec 2017.
Pracovní porada Pracovní list.
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Název projektu: Moderní škola
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Volby v ČR Název školy: ZŠ Salvátor
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Pozemkové úpravy.
Obec Pstruží pro občany
Infokanál Obce Březnice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Březen 2018.
Infokanál obce Vigantice
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná.
KTV Pržno Červenec 2018.
kam vlastně směřujeme ??? 
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV PRŽNO Duben 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
KTV Pržno Červen 2018.
Infokanál Obce Březnice
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Transkript prezentace:

KTV PRŽNO Září 2015

Kabelová televize Pržno Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: ou@przno.cz, případně telefonicky na č. 723 303 237 či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ 25385780. Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

Program KTV Naši jubilanti Klub seniorů – pozvánky Zasedání ZO Pržno - oznámení MUDr. Martina Thaiszová oznamuje - dovolená Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v září Den s DOBRÝM ANDĚLEM ve F.n.O. – pozvánka

MUDr. Martina Thaiszová oznamuje MUDr. Martina Thaiszová oznamuje, že v době od 31.8. 2015 do 11.9.2015 bude její ordinace z důvodu čerpání dovolené uzavřena. Akutní případy ošetří MUDr. Kocichová v Bašce.

Naši jubilanti Září je měsícem oslav jubileí těchto spoluobčanů: paní Věra Pavlásková 83 let paní Břetislav Káňa 75 let pan Jaromír Švasta 55 let paní Romana Filipová 50 let Vážení jubilanti, přejeme vám mnoho dalších let plných zdraví, štěstí, pohody a životního elánu. OÚ Pržno

Klub seniorů - pozvánky SETKÁNÍ - Klub seniorů zve své členy opět po prázdninách na setkání spojené s tradičním opékáním klobásek. Uskuteční se v pondělí 7. září 2015 v 15 hodin v areálu za hasičskou zbrojnicí. VÝLET - Plánovaný výlet do Miniarboreta U Holubů ve Staříči se uskuteční ve čtvrtek 17. září 2015. Pravděpodobný odjezd autobusem č.14 do Frýdku-Místku ve 13.03 hod. Definitivní čas bude ještě upřesněn na setkání klubu.

Zasedání ZO Pržno - oznámení Svolávám veřejné zasedání Zastupitelstva obce Pržno, ve středu 16. září 2015, 17:30 hodin, v malé zasedací místnosti Občanského centra Pržno, Pržno č.p. 201. Program: 1. Zahájení, volba návrhové komise, schválení programu 2. Zpráva ověřovatelů 3. Zprávy výborů a komisí 4. Úprava rozpočtu 4/2015, 5/2015 5. Směna, prodej pozemků 6. Smlouvy 7. Různé 8. Závěr

Co najdete na úřední desce. KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/034594-T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/078090-T Oznámení Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Oznámení o změně sídla Usnesení exekutorského úřadu Zasedání ZO Pržno - oznámení

Svoz odpadů v září Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 2., 16. a 30.9. 2015

Den s DOBRÝM ANDĚLEM Dne 11. září se v Mateřské škole HAPPY DAY ve Frýdlantu nad Ostravicí na ul. Dvořákova 780, od 15:30hod. bude konat již druhý ročník akce s názvem Den s DOBRÝM ANDĚLEM. Pro všechny děti bude připraveno divadelní představení, společné zpívání s Pavlem Býmou, muzikohrátky, sportovní a výtvarné aktivity.. Jsme samozřejmě připraveni i na deštivé počasí. Proč Den s Dobrým Andělem? Dobrý Anděl je nadace, která pomáhá rodinám, ve kterých se vyskytla rakovina či jiná závažná nemoc. „Chceme rodinám s dětmi představit činnost nadace DOBRÝ ANDĚL, která průhledným způsobem předává finanční prostředky od dárců rovnou konkrétním rodinám," zdůvodnila majitelka školky, Helena Fizia Keddamová, své motivy pro zorganizování dalšího ročníku. Budete-li chtít vědět více o nadaci DOBRÝ ANDĚL, informujte se na internetových stránkách www.dobryandel.cz. Stát se DOBRÝM ANDĚLEM a pomoci některé rodině nemusí být vůbec drahé. Odměnou vám může být dobrý pocit z toho, že přímo vidíte, komu vaše peníze pomohly. Bližší informace o této akci naleznete na stránkách www.center4you.cz. Těšíme se na známé tváře i nově příchozí. Tým Mateřské školy HAPPY DAY s.r.o.