Den Zemědělce - Kámen 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Deník veřejné knihovny na rok 2013/2014 Setkání knihovníků okresu Liberec dne
Advertisements

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
Zemědělské plodiny DUM 14/1
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
Jaroslav Pražan Poradenství pro environmentální část cross-compliance (studie CIFAS) Úvod Jaroslav Pražan
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI 7. února 2013.
Společenské a hospodářské prostředí
Doprovodné programy I. běh ŠMP – Muzejní výstavnictví Mgr. Dagmar Fialová.
ZEMĚDĚLSTVÍ.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Přijímací řízení ke vzdělávání na středních školách pro školní rok 2015/2016 (9. ročník)
Základní dokumenty knihovny Zřizovatel knihovny: právní subjekt – obec – schvaluje zastupitelstvo jako organizační složku obce nebo je knihovna součástí.
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.
Optimalizace logistického systému a řetězců
Jedna ze základních hospodářských činností člověka Není zcela ovlivnitelná člověkem ( závisí na přírodních podmínkách a sociálně-ekonomických podmínkách)
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011.
Zhodnocení roční spolupráce při školení k odborné způsobilosti
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
GEOGAFIE ZEMĚDĚLSTVÍ PARDUBICKÉHO KRAJE
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Veletrhy a komerční výstavy. Komerční výstavy PR aktivity Dlouhodobé Krátkodobé Stálé expozice Dočasné výstavy K výročí firmy K prezentaci úspěchů K představení.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
I NFORMATIVNÍ SCHŮZKA PRO ABSOLVENTY MAGISTERSKÉHO STUDIA Šafránkův pavilon
ČÍSLO PROJEKTU ŠKOLY CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO A NÁZEV ŠABLONY POWERPOINT KLÍČOVÉ AKTIVITY III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PRÁCE.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání na SŠ ZŠ a MŠ Pastviny 70, Brno RNDr. Renata Závodná.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Automatická evidence v 7mi bodech…. ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze.
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Přijímací řízení 2016 základní informace.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 8. Půda a produkce potravin Název sady: Základy ekologie pro střední.
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Knihovnické systémy. Knihovnické systémy Kombinovaná forma výuky PhDr. Miloslava Faitová Univerzitní knihovna ZČU v Plzni tel.
Silniční daň zákon 16/1993 Sb. Předmět daně: Silniční motorová vozidla a jejich přípojná vozidla, která jsou: registrovaná a používaná v ČR; používána.
(pro nástup ve škol. roce 2017/2018). JAK ŽÁKŮM POMŮŽE NAŠE ŠKOLA v rámci předmětu PRACOVNÍ ČINNOSTI témata: volba profesní orientace, zaměstnání, trh.
Návrhy změn požadavků podmíněnosti a greeningu Lubomír Smrček Podklady pro prezentaci pocházejí z materiálů odboru přímých.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Svítání na lepší časy. Odrazilo se naše zemědělství ode dna?
Svítání na lepší časy. Odrazilo se naše zemědělství ode dna?
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
tisková konference CERMAT dne
Přehled o esperantu v českých médiích
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Městská knihovna jevišovice
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Projekt „Klimatická zeleň“ pro obnovu krajiny
Transkript prezentace:

Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 1. Výstavní plochy 2. Individuální předvádění pro plochy A, B 3. Krátké společné předvádění v podobě Show traktory a Show manipulátory 4. Časový harmonogram 5. Další organizační zabezpečení Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce – výstavní plochy A1 s předváděním A2 bez předvádění B1 s předváděním B2 bez předvádění C, D, E, F Přehlídka hybridů kukuřic Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 1. Výstavní plochy Show Traktory Ostatní Plochy B Plochy B Ostatní Plochy A / Expozice členů SDZT / AZet Kukuřice - hybridy Cíle a zásady: předvádění strojů jedné značky zajišťuje autorizovaný dovozce nebo výrobce nebo jím pověřený prodejce, jednu značku na předváděcích plochách může vystavovat a předvádět jeden vystavovatel. Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce Výstavní plocha A1 s předváděním Výstavní plocha A2 stacionární Show Traktory Prodejci SDZT / Plochy B Prodejci SDZT / Plochy B Plochy A2 bez předvádění Plochy A1 s předváděním Plochy A2 bez předvádění Kukuřice - hybridy Výstavní plocha A1 s předváděním: 40 x 50 m stacionární + 40 x 250 m předváděcí plocha Výstavní plocha A2 stacionární: 40 x 50 m Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce Výstavní plocha B1 s předváděním Výstavní plocha B2 stacionární Plochy B bez předvádění Plochy B bez předvádění Show Traktory Plochy B s předváděním Plochy B s předváděním Kukuřice - hybridy Plochy A bez předvádění Plochy A s předváděním Plochy A bez předvádění Výstavní plocha B s předváděním: 25 x 20 m stacionární + 25 x 50 m předváděcí plocha Výstavní plocha B stacionární: 25 x 70 m Den Zemědělce - Kámen 2017

2. Individuální předvádění pro plochy A Individuálně připravené předváděcí plochy s možností volby plodiny Podle počtu přihlášek může být poskytnuta výstavní plocha o 5 m širší. Stacionární výstavní plocha Stacionární výstavní plocha Asfaltová cesta odděluje výstavní a předváděcí plochu Předváděcí plocha Předváděcí plocha Výstavní plocha A1 s předváděním: 40 x 50 m stacionární + 40 x 250 m předváděcí plocha Výstavní plocha A2 stacionární: 40 x 50 m Obilnina Kukuřice Kukuřice Pícnina Brambory Půda Den Zemědělce - Kámen 2017

2. Individuální předvádění pro plochy A Individuálně připravené předváděcí plochy s možností volby plodiny Stacionární výstavní plocha Stacionární výstavní plocha 1. Vystavovatel si určí plochu a plodiny, na kterých chce předvádět stroje 2. Vystavovatel si stanoví program předvádění na první a druhý den 3. Doporučený počet předváděných strojů je cca 5 strojů nebo souprav na den, a to vždy v délce 30 minut pro jeden stroj-soupravu 4. Přehled předváděných strojů i jejich časový harmonogram zveřejníme ve výstavním katalogu, který rozešleme čtenářům časopisů: Zemědělec,Farmář, Úroda, Náš chov, Mechanizace zemědělství, webové stránky. Předváděcí plocha Předváděcí plocha Obilovina Kukuřice Kukuřice Pícnina Brambory Půda Den Zemědělce - Kámen 2017

2. Individuální předvádění pro plochy B Středový travnatý pás letiště Plocha pro předvádění techniky Podle počtu přihlášek může být poskytnuta výstavní plocha o 5 m širší. Stacionární výstavní plocha Stacionární výstavní plocha Výstavní plocha B1 s předváděním: 25 x 20 m stacionární + 25 x 60 m předváděcí plocha Výstavní plocha B2 stacionární: 25 x 80 m Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 3. Krátké společné předvádění v podobě Show traktory a Show manipulátory Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce – společné předvádění Show traktory / Show manipulátory 13. 9. 2017 / 14. 9. 2017 9.30 – 10.30 hodin Show Traktory Prodejci SDZT / Plochy B Prodejci SDZT / Plochy B Plochy A bez předvádění Plochy A s předváděním Plochy A bez předvádění Kukuřice - hybridy Výstavní plocha A s předváděním: 40 x 50 m stacionární + 40 x 250 m předváděcí plocha Výstavní plocha A stacionární: 40 x 50 m Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce – společné předvádění Show traktory / Show manipulátory Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce – společné předvádění Show traktory / Show manipulátory 9.30 – 10.30 (max 11 hodin) Tribuna Pás pro pojezd stroje cca 50 m 2 3 1 4 5 Pro manipulátory bude ukázka práce: balíky slámy, palety Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 4. Časový harmonogram 9,00: zahájení Dne Zemědělce 9,30 – 10,45: Show traktory / Show manipulátory 12,00 – 15,00: Individuální předvádění Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 5. Další organizační zabezpečení 5.1. Přihlášky 5.2. Ozvučení expozic a předvádění 5.3. Rozvod elektrické energie 5.4. Katalog pro návštěvníky 5.5. Detailní průzkum návštěvnosti Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 5. Další organizační zabezpečení 5.1. Přihlášky Přihlášky pro plochy A a B stacionární nebo s individuálním předváděním – uzávěrka 30. 3. 2017 Přihláška pro předváděné traktory / manipulátory / individuálně předváděné stroje / ostatní přihlášky – uzávěrka do 30. 7. 2017 Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 5. Další organizační zabezpečení 5.1. Přihlášky Termín: 30. 3. 2017 – přihlášky pro plochy A a B stacionární nebo s individuálním předváděním. Termín: 30. 7. 2017 - přihláška pro předváděné traktory / manipulátory / individuálně předváděné stroje / ostatní přihlášky Přihláška pro potřeby vydaného katalogu musí obsahovat: jméno vystavovatele, vystavené a předváděné značky, Plochy A: 5 klíčových strojů na stacionární expozici, 5 strojů/souprav předváděných první a druhý den (fotografie a název stroje), Plochy B: 3 klíčové stroje na stacionární expozici, 3 stroje/soupravy předváděné první a druhý den (fotografie a název stroje), Plochy C: 2 klíčové stroje na stacionární expozici (fotografie a název stroje). Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 5. Další organizační zabezpečení 5.2. Ozvučení expozic a předvádění Show traktory / show manipulátory - centrálně ozvučení zajistí pořadatel Individuální předvádění strojů síla ozvučení musí být regulovaná, výkon ozvučení se musí pohybovat na úrovni 5 W s dosahem 20 – 30 m organizátor dokáže zajistit pronájem (cca 3000 – 5000 Kč) Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 5. Další organizační zabezpečení 5.3. Rozvod elektrické energie Po dohodě s vystavovateli doporučuje pořadatel rozvod elektrické energie a to na plochy: A, B, C. Jednotný poplatek za rozvod na jednoho vystavovatele: cca 3000 Kč. V takovém případě bude zakázáno používání elektrocentrál. Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 5. Další organizační zabezpečení 5.4. Katalog pro návštěvníky Katalog by byl vytištěn samostatně a vložen jako pozvánka a detailní přehled o programu a přehledu vystavených a předváděných strojů do všech zemědělských časopisů vydavatelství a dostane jej každý zájemce na Dni Zemědělce. Tisková plocha pro jednoho vystavovatele v katalogu: A1: 1/1 strany A4 A2: ½ strany A4 B1: ½ strany A4 B2: ¼ strany A4 C: ¼ strany A4 Ostatní plochy: jmenný přehled dle abecedy. Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Koncepce 5. Další organizační zabezpečení 5.5. Detailní průzkum návštěvnosti Pořadatel zajistí formou přesné evidence návštěvnosti, dotazníkovou anketou a tombolovými anketními lístky přehled o počtu a struktuře návštěvníků. Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 Shrnutí na rok 2017 představil pořadatel koncepci Dne Zemědělce programově blízké francouzské výstavě Innov Agri, tato inovovaná koncepce téměř nepočítá se společným předváděním, ale poskytuje časový prostor pro návštěvu vystavovatelů v jejich expozicích a při předvádění strojů, tato koncepce umožňuje připravit každému vystavovateli individuální plochu pro předvádění zemědělské techniky, pořadatel zajistí výrobu a distribuci katalogu, který představí vystavovatele, vystavené a předváděné stroje v časovém sledu předvádění, zájemci o hlavní velké výstavní plochy včetně ploch pro předvádění vyplní a zašlou přihlášku do 30. 3. 2017. Den Zemědělce - Kámen 2017

Den Zemědělce 2017 celostátní výstava a předvádění zemědělské techniky Den Zemědělce - Kámen 2017