Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní dokumenty knihovny Zřizovatel knihovny: právní subjekt – obec – schvaluje zastupitelstvo jako organizační složku obce nebo je knihovna součástí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní dokumenty knihovny Zřizovatel knihovny: právní subjekt – obec – schvaluje zastupitelstvo jako organizační složku obce nebo je knihovna součástí."— Transkript prezentace:

1 Základní dokumenty knihovny Zřizovatel knihovny: právní subjekt – obec – schvaluje zastupitelstvo jako organizační složku obce nebo je knihovna součástí samosprávy Organizační složka obce –Zřizovací listina –Knihovní řád Samospráva - Knihovní řád

2 Doklady knihovny - Knihovní fond Přírůstkový seznam pro ruční zápis nebo lístkový - KKD Úbytkový seznam Dodací list Faktura Karta pohybu Revizní katalog Jmenný katalog

3 Doklady pro výpůjční činnost Přihláška čtenáře nebo Seznam čtenářů, ročně je třeba přihlášku obnovovat zaplacením poplatku s označením datumu na příhlášce lístkové, Seznam čtenářů se pořizuje každý rok nový. Průkaz čtenáře. Výpůjční sáček na evidenci výpůjček - při prvním zápisu v novém roku, doporučuji na výpůjčním sáčku uvést rok. Deník veřejné knihovny k evidenci jednotlivých služeb knihovny (čtenáři, návštěvníci, výpůjčky, MVS, VF, Kulturní akce, …). Roční výkaz o knihovně.


Stáhnout ppt "Základní dokumenty knihovny Zřizovatel knihovny: právní subjekt – obec – schvaluje zastupitelstvo jako organizační složku obce nebo je knihovna součástí."

Podobné prezentace


Reklamy Google