Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
GIS obcí kladenského regionu na Internetu
Regulační plán Regulační plán v řešené ploše stanoví -podrobné podmínky pro využití pozemků, -pro umístění a prostorové uspořádání staveb, -pro ochranu.
Zákon č. 266/1994 o dráhách zákon upravuje
Vybrané základní pojmy stavebního zákona.
ZK , př. 2 počet stran: 13 Stanovisko pracovní skupiny k výběru formy a způsobu reorganizace na úseku SÚS.
Ekologický urbanismus zkušenosti z Úval JUDr. Ing. P. Petržílek, Ph.D. místostarosta Seminář pořádaný Ekologickou platformou při ČSSD a Masarykovou.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
CzechInvest - Regionální kanceláře - představení produktů a služeb, aktuální dotační příležitosti Regionální kancelář pro Královéhradecký a Pardubický.
Obor: Geodézie a katastr nemovitostí
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
STAVÍME ELEKTRONICKÉ MĚSTO ZDENĚK ZAJÍČEK. STAVÍME ELEKTRONICKÉ MĚSTO MUSÍME MÍT VIZI, JAK MÁ MĚSTO VYPADAT MUSÍME VĚDĚT, ŽE VE MĚSTĚ „ŽIJÍ“ ÚŘADY, FIRMY.
Nástrahy veřejnoprávního projednávání a územního rozhodování Ing. Pavel Dražďák.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad. 2 3 Umístění zóny  Lokalita: Východní Čechy  Kraj: Pardubický  Město: Letohrad  Katastr. území : Letohrad.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Majetkové daně Daň z nemovitostí Silniční daň Daň dědická Daň darovací Daň z převodu nemovitostí.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Výběr staveniště (STA19) Zpracoval: Ing. Josef Šenovský.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA (PRV)
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec; v současnosti omezený význam; povinnost platit vzniká na základě vlastnického či uživatelského vztahu k majetku.
Statutární město Ostrava
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Vhodné a méně vhodné staveniště (STA20) Zpracoval: Ing.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
MĚSTA 2020 aneb od strategie k projektům
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
Magistrát města Zlína. INFORMACE O MĚSTĚ Počet obyvatel Poloha210 – 300 m. n m. Rozloha119 km 2.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Nástroje regionálního rozvoje využívané Moravskoslezským krajem Rozvoj Moravskoslezského kraje pod taktovkou krajského úřadu.....aneb „ Peníze někdy dělají.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Zhodnocení nového stavebního zákona po roce účinnosti Bakalářská práce.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní inženýrství a ÚPD a doprava Podklady ke cvičení Převzato a upraveno dle Zákonů.
Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Reg. č.: CZ.1.07/1.1.34/ Průmyslové zóny v Ústecké kraji a jejich dopady na regionální.
Evaluační aktivity Olomouckého kraje ve vztahu k vyhodnocení ROP SM Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Databáze brownfieldů Olomouckého kraje Databáze podnikatelských nemovitostí Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje,
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Tomáš Sklenář Územně plánovací dokumentace a její aktualizace.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec;
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Pozemkové úpravy v okrese Opava role SPÚ
Autor: Bc. Martin Dědič Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Žák, CSc.
odbor politiky bydlení
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Podnikání na venkově.
Místní poplatky Školení obcí Olomouckého kraje listopad 2017 Novela zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích (dále jen „ZMP“) s účinností od 1. 7.
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Transkript prezentace:

Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k ZÁKLADNÍ INFORMACE O MĚSTĚ, KONCEPCE A VIZE MĚSTA, PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Ing. Pavel Stonawský, 2. místostarosta V Olomouci, 8. 11. 2012

MĚSTO ŠTERNBERK - OLOMOUCKÝ KRAJ Obec s rozšířenou působení Rozloha správního území - 48,8 km2 13 734 obyvatel Počet podnikatelských subjektů - 3 006 Kraj : Olomoucký Počet obyvatel: 637 871 Hrubá mzda: 21 536 Kč Nezaměstnanost: 10,26 %

ROZVÍJEJÍCÍ SE MĚSTO ZAJIŠŤUJÍCÍ PRO OBYVATELE Město Šternberk ZÁKLADNÍ VIZE ROZVÍJEJÍCÍ SE MĚSTO ZAJIŠŤUJÍCÍ PRO OBYVATELE příjemné bydlení, pracovní příležitosti, vzdělání, možnosti společenského, kulturního a sportovního vyžití.

Město Šternberk – Historické město roku 2008 v ČR

Plány a vize města – pracovní příležitosti Zajištění zaměstnanosti Město Šternberk Plány a vize města – pracovní příležitosti Zajištění zaměstnanosti vytvoření podnikatelské zóny ve městě majetkoprávní příprava území vybudování infrastruktury naplnění podnikatelské zóny

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Investor : Město Šternberk Sídlo: Horní nám. 16, 785 01 Šternberk IČ : 002 99 529 Rozloha zóny : cca 10 ha Předpoklad zaměstnanosti cca 250 obyvatel Náklady na realizaci infrastruktury: cca 85 mil. Kč

Umístění zóny na území města

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Charakteristika vlastníkem areálu bývalých kasáren kpt. Nálepky je Město Šternberk bezúplatný převod od Ministerstva obrany ČR – r. 2006 rozloha areálu je vymezena katastrální hranicí pozemků parc č. 217/1 a 224/1 v k. ú. Lhota u Šternberka, včetně uvnitř zastavěných pozemků a staveb na nich přístup a příjezd do areálu je ze silnice I/46

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Charakteristika Z hlediska Územního plánu sídelního útvaru Šternberk je většina území určena jako: - neobytné produkční území pro podnikání a průmysl; území je vymezeno především k umísťování a uskutečňování výrobních činností průmyslových a zemědělských, výrobních služeb a ostatních služeb, administrativy a provozoven fyzických a právnických osob - podmínečně přípustné využití zahrnuje umísťování zařízení výzkumná a vývojová, popř. zařízení zábavní

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Zdůvodnění výběru lokality pro investory Soulad s územním plánem města Inženýrské sítě v dostatečné kapacitě Kvalifikovaná pracovní síla Výhodná dopravní poloha Bez nutnosti vynětí ze ZPF

Nabídka volných nemovitostí určených k podnikání PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Nabídka volných nemovitostí určených k podnikání Prodejní cena - od 400,- Kč/m2 do 1 500,- Kč/m2 Rozloha nabízeného pozemku - od 300 m2 do 28 000 m2

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK MĚSTO ŠTERNBERK INVESTOR INFRASTRUKUTRY DEMOLICE (DROBNÉ STAVBY, HORKOVOD, OPLOCENÍ) VÝSTAVBA NOVÉ INFRASTRUKTURY

Budování infrastruktury

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK V rámci přípravy regenerace areálu je vydáno stavební povolení na výstavbu veškeré dopravní a technické infrastruktury: KOMUNIKACE VODOVOD PLYNOVOD KANALIZACE ROZVODY EL. ENERGIE z celkového objemu infrastruktury již cca 40 % realizováno předpoklad dokončení – červen 2014 CELKOVÉ NÁKLADY – 85 mil. Kč

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Podnikatelský inkubátor

ŠTERNBERK MĚSTO PRO PŘÍJEMNÉ BYDLENÍ

ŠTERNBERK MĚSTO PRO PŘÍJEMNÉ BYDLENÍ

PODNIKATELSKÁ ZÓNA ŠTERNBERK Kontakt MĚSTO ŠTERNBERK, HORNÍ NÁM. 16, 785 01 ŠTERNBERK Tel. 585 086 214; e-mail: podatelna@sternberk.cz ; www. sternberk.eu Ing. Pavel Stonawský - 2. místostarosta Ing. Antonín Hájek , MBA., Mgr. Lubomír Hladiš, DiS. – odbor správy majetku města http://zona.sternberk.eu/

Podnikatelskou zónu Šternberk podporují:

DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST! Další informace Vám rádi sdělíme v pavilonu G – expozice Města Šternberka