Vliv týmové spolupráce na výsledky zdravotnických zařízení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Videotrénink interakcí
Advertisements

Konference HR ŽIVĚ Vzděláváním k vyšší výkonnosti Kdy je vhodný čas pro spolupráci s poradenskou společností Irena Grimová, Training & Development Head.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Jak se uplatnit na trhu práce
Finanční možností svépomocných skupin
Projekt empirického výzkumu
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
DÍTĚ V OBTÍŽNÉ ŽIVOTNÍ SITUACI MOŽNOSTI ÚČINNÉ SPOLUPRÁCE
IveHale s.r.o..
a jeho využití u klientů po CMP
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
 CONEO STRUKTURA PREZENTACE 1.Vymezení pojmu analýza tréninkových potřeb, přístup CONEO 1.Úrovně a metody ATP 2.Rozhraní zadavatel -dodavatel, vztahy.
Role nelékařů v českém zdravotnictví
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Firemní kultura - změna motivační strategie
Aktuální rizika dobrovolnického programu v nemocnicích a význam metodických doporučení MUDr.Ivana Kořínková Garant a konzultant zdravotně sociálních dobrovolnických.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Klastr OMNIPACK ClusterForum pro inovace, Praha
PŘEDSTAVENÍ FIRMY HUMAN´S Koučování Terapie Psychologie Poradenství
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
VÝCHODISKA PRO ROZVOJ VŮDCOVSTVÍ
Rozvoj manažerů GE Money ČR&SK Kristýna Rapalová GE Money
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
1 Týmová práce TYMP 1 Fáze vývoje týmu Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ.
ZÁKLADY TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Inovační aktivity a transfer technologií Zdroje, prostředky a dovednosti Význam TT Proces řízení TT Mezinárodní kooperace.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAM
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Vicherková Datum: Název: VY_32_INOVACE_
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Thomas International Analýza osobních a pracovních profilů
Moderní personalistika DS 2009/
MARKETINGOVÝ MIX.
Manažer a leader. Klíčové kompetence. Pavla Kotyzová
Podnikání a kulturní odlišnosti Úvodní seminář podzim 2008 Boris Janča
aneb Assessment Centre a Development Centre
Osnova výuky_únor 2011 MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková.
Ústav teorie a praxe ošetřovatelství 1.LF UK Mgr. Pavla Kordulová
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
PSA klientů ročně 50 % záznam v RT 50 % základní vzdělání Minimální praxe, problematická minulost, nereálné představy o trhu práce, potíže.
. Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA – pro Magistrát města Frýdku-Místku Dolní Lomná zpracovala: Lucie Dužíková Manažerské dovednosti.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Vzdělávání ředitelů středních škol kraje Vysočina Zkrácený název „Ředitel“ „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš....“ Forest Gump.
Sociální prostředky rehabilitace zdravotně postižených JUDr. Pavel Ptáčník, MPSV.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Zdravotnické ukazatele v ČR. Kromě zcela obecných ekonomických ukazatelů je měření a hodnocení kvality zdravotní péče typické výskytem zcela specifických.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Leoš Heger Konference „Zdraví seniorů“ , PSP ČR Praha programové body TOP 09 zdravotnictví x senioři.
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
R OZDÍLNOST INTERVENCÍ SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA PŘI N ETSTREETWORKU A PŘI I NTERNETOVÉM PORADENSTVÍ Centrum Anabell, z. s. Mgr. Klára Gelnarová.
Gabriela Šustková, Josef Havela, Petr Štěpáník Koučování ředitelů škol informace k pilotnímu projektu.
HARTMANN partnerem ve vzdělávání profesionálů ve zdravotnictví
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Vítáme Vás.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společenská odpovědnost a školy
Táňa Křížová Krajský úřad Kraje Vysočina
DOBRÁ péče naplánování změn, vzájemná podpora, vzdělávání, informace
Povolání logistický manažer
INTERAKTIVNÍ DISPENZAČNÍ SEMINÁŘE: O projektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Vítáme Vás.
Vítáme Vás.
Pavel Burda Roman Vaníček
Edukační standardy Beharková Natália.
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
BP KULTURA Ing. Dana Smetanová, SKIP ČR
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!
Transkript prezentace:

Vliv týmové spolupráce na výsledky zdravotnických zařízení Zdeněk Pospíšil Pavel Slezák

Bioss je mezinárodní konzultační společností působící v 24 zemích světa. za 50 let své existence Bioss přispěl svou prací široké škále klientů. nabízí unikátní postupy umožňující nacházet soulad mezi potřebami jednotlivce, organizace a společnosti.

jsou týmy ve zdravotnictví specifické? V Čem? Ano, a my se s vámi nyní chceme podělit ...o naši zkušenosti a nápady. Pracujeme jak pro nezdr, tak pro... Zkušenosti z ústavů, audity...

Podle čeho vy posuzujete úspěšnost zdravotnického zařízení? Kvalita péče Ekonomické výsledky Atmosféra a spolupráce v týmu Spokojenost pacientů Dobrá pověst u veřejnosti Dobrá pověst u odborníků

Jak na to? Cíle Lidé a Budoucnost Delegování a stanovování odsouhlasování cílů (SMART) Organizace práce Manažerské dovednosti Důvěra People management a motivace lidí Schopnost hodnocení a rozvíjení schopností lidí a Budoucnost Ověřit si, že pochopili tripod., příběh….. Konkrétní malé zkušenosti, co někde pomohlo, WRA, workshop KC a oni také něco, Belbín, trénink, Vize do budoucna Prioritizace Leadership Schopnost dlouhodobého pohledu

Zkušenost č. 1 Využití metody Ocenění pracovních vztahů (WRA) Odsouhlasení cílů aktivity pro organizaci Komunikace cílů a relevantnosti WRA Realizace dotazování, vyhodnocení, Zpětné vazby a následné rozvojové aktivity Udržení pohybu, vyhodnocení , oslava dosaženého

Ukázky otázek

Zkušenost č. 2 workshop pro konsolidaci týmu

Další možnosti podpory týmů Tréninky Development centra Koučování

Shrnutí Cíle Lidé a Budoucnost Ověřit si, že pochopili tripod., příběh….. Konkrétní malé zkušenosti, co někde pomohlo, WRA, workshop KC a oni také něco, Belbín, trénink, Budoucnost

Toto není organizace

Děkujeme za pozornost zdenek.pospisil@bioss.com +420 602 363 327 pavel.slezak@bioss.com +420 604 948 493 Kde nás najdou, kontakty, co je zaujalo,