Název společnosti Produkty a služby

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Advertisements

Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
Obrázek v prostředí MS-WORD
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Hromadná korespondence
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.10 Téma: PowerPoint Číslo.
Jak vytvořit prezentaci
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
Hromadná korespondence, makro
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Faremní porážka hyršov
Záhlaví obchodního dopisu
Textový editor Vkládání obrázků ze souboru a použití schránky  Pomocí menu vložení a klepnutím na obrázek se nám otevře adresář, ze kterého vybereme.
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
Anotace Žák se seznámí s odrážkami a číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci odrážky a číslování.
Vytvoření hypertextového odkazu
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – záhlaví a zápatí Co se všechno naučíme??? Jak vkládat.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7
Souboj školních kapel 8. června –24.00
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
Klasické fotoalbum.
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Klasické fotoalbum.
PowerPoint.
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
Název školicí prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Současné fotoalbum.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Datové referáty Apstr4.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Prezentace obchodního plánu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Rozložení obrázku s titulkem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Název společnosti Obchodní plán.
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Název školicí prezentace
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Prezentace obchodního plánu
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Rozložení nadpisu s obrázky
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

Název společnosti Produkty a služby PSČ Město, Země Adresa Produkty a služby Jméno příjemce Toto je to skvělé místo pro vaši podnikatelskou vizi. E-mail Web Tuto brožuru upravíte tak, že náš ukázkový obsah nahradíte vlastním. Pokud byste ale raději začínali od čistého listu, vložte novou stránku tlačítkem Nový snímek na kartě Domů. A teď zadejte text a obrázky do prázdných zástupných symbolů. Toto logo nahradíte vlastním tak, že vyberete obrázek, který se má nahrad’te LOGEM, a zvolíte Změnit obrázek na kartě Nástroje obrázku – Formát. A všimli jste si, že jsme vám už nakreslili značky pro přeložení? Jsou velmi světlé, ale pokud nechcete, aby se vám v brožuře objevily, před tiskem je vyberte a odstraňte. Tuto přehlednou, profesionální brožuru můžete použít tak, jak je, nebo si ji můžete snadno přizpůsobit. Na další stránce uvádíme pár tipů (jako je tento), které vám pomůžou začít. Název společnosti PSČ Město, Země Adresa Tel. [Telefon] Fax [Fax]

Zaměřte se na to, co děláte nejlíp! Myslíte si, že vytvoření dobře vypadajícího dokumentu vyžaduje složité formátování? Zamyslete se ještě jednou! Zaměřte se na to, co děláte nejlíp! „Vaše firma je nejlepší. Nedokážu si představit, že by bez ní někdo mohl žít.“ Zástupné symboly v této brožuře už jsou pro vás naformátované. Uvádíme několik tipů, které vám pomůžou začít. Pokud chcete v textu přidat nebo odebrat odrážky, stačí použít tlačítko Odrážky na kartě Domů. Velmi inteligentní zákazník „Doporučujeme vaši firmu všem, koho to zajímá, protože jste fantastičtí!“ Další spokojený zákazník Téměř okamžité přizpůsobení Klíčové nabídky Co zařadit do brožury tohoto typu? Fotky nahradíte tak, že snímek vyberete a odstraníte. Pak pomocí ikony Vložit obrázek v zástupném symbolu vložte vlastní. Tuto brožuru upravíte tak, že náš ukázkový obsah nahradíte vlastním. Pokud byste ale raději začínali od čistého listu, vložte novou stránku tlačítkem Nový snímek na kartě Domů. A teď zadejte text a obrázky do prázdných zástupných symbolů. Toto logo nahradíte vlastním tak, že vyberete obrázek, který se má nahradit LOGEM, a zvolíte Změnit obrázek na kartě Nástroje obrázku – Formát. A všimli jste si, že jsme vám už nakreslili značky pro přeložení? Jsou velmi světlé, ale pokud nechcete, aby se vám v brožuře objevily, před tiskem je vyberte a odstraňte. Neostýchejte se! Ukažte, jak jste skvělí. Tady vytvořte seznam nebo shrnutí klíčových bodů vaší činnosti. Nebo byste toto místo mohli použít pro „bleskovou prezentaci“. Pokud byste měli na vyzvednutí vašich produktů nebo služeb jen pár sekund, co byste řekli? Víme, že byste o přednostech svoji firmy dokázali hovořit celé hodiny. (A nechápejte to jako výčitku – jste určitě úžasní!) Ale protože tady je třeba se vyjádřit stručně a stravitelně, zkuste třeba vlevo shrnout svoje konkurenční výhody a uprostřed krátce uvést nějaký úspěch. Pravá strana této stránky je ideální pro všechna ta úžasná doporučení a seznam klíčových produktů nebo služeb.