Systém vzájemného sdílení mezi občanem a obcí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Osobní management Tomáš Procházka.
TeamSpeak - komunikační program ● TeamSpeak je flexibilní a výkonný program, který ● umožňuje lidem navzájem spolu mluvit přes internet. ● TeamSpeak se.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Porada profesionálních knihoven okresu Blansko Městská knihovna Rájec-Jestřebí * WEBOVÉ STRÁNKY KNIHOVEN Standard pro dobrou knihovnu a realita.
1 Umísťování symbolů a jiných uvítacích zařízení územní samosprávy při pozemních komunikacích Porada Ministerstva vnitra Praha.
KOMPLEXNÍ SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ A ŘÍZENÍ AUTOPARKU.
Mapový portál města Bojkovice - rychle, jednoduše, moderně Ing. Jana Domčíková VÍTKOVICE IT SOLUTIONS Datum:
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Radnice VERA® vždy aktuálně Ing. Aneta Volfová Obchodní manažer Petr Gebrian Obchodní manažer.
Podpora metodických a koordinačních jednání terénních sociálních pracovníků v Litvínově 05/2011 Kateřina Dosoudilová.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Jak lze využít infrastrukturu CzechPOINT v rámci úřadu Mgr. Jarmila Šmardová
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publikace klasifikace zdravotního stavu lesa na bázi TM Landsat pomocí webových služeb jako součást OPRL Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
Sociální zabezpečení Sociální služby Mirka Wildmannová Katedra veřejné ekonomie Ekonomicko-správní fakulta MU BRNO.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Síťové operační systémy OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
Počitačová bezpečnost - je obor informatiky, který se zabývá zabezpečením informací v počítačích (odhalení a zmenšení rizik spojených s používáním počítače).
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Radek PLATZER e-tržiště GEMIN.
Jsou venkovské školy horší než městské?
Chytré snižování skládkovaného odpadu
Centrum na podporu integrace cizinců
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Uspokojovat potřeby, zprostředkovávat vztahy Proč a jak rozlišit „sociální práci“ a „sociální služby“? Libor Musil.
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Organizační zabezpečení práva životního prostředí
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Vedoucí odboru strategického rozvoje města Vsetín
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
Porada vedoucích Úřadů územního plánovaní
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Obec Pstruží pro občany
Komunikační potenciál moderního městského webu
Datové sklady a BI Řízení kvality v prostředí veřejné správy
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
PODPORA SPECIFICKÝCH SKUPIN OBČANŮ PŘI MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTECH
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Seminář ke kódování studijních programů
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
Kódování studijních programů
Nástroje komunikačního mixu
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
E-Goverment Zdeněk Hanák.
Informační systém základních registrů
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
(hlášení místního rozhlasu)
Podpora samostatného bydlení
dostupné bydlení z pohledu měst a obcí
Pěstounská péče na přechodnou dobu (PPPD)
Digitální učební materiál
Terénní krizová služba
Transkript prezentace:

Systém vzájemného sdílení mezi občanem a obcí

Součásti systému Administrativní prostředí pro obce Editace aktualit 1. Webové rozhraní - obec 2. Mobilní aplikace - uživatel Administrativní prostředí pro obce Editace aktualit Přehled hlášení Tisk a export hlášení IOS Android Windows www.communal-reporter.com

Základní funkce Reportování – občan informuje pomocí aplikace obec o všem, co ho těší či co by chtěl zlepšit, opravit, vyčistit apod. Profilové informace – obec poskytuje základní informace, kontakty, otevírací doby apod. Aktuality – obec informuje občany a návštěvníky o všem, co je v obci nového, nebo o kulturních, sportovních a jiných událostech. Krizové řízení – aplikace funguje jako informační kanál v případě ohrožení (povodně apod.). www.communal-reporter.com

Reportování Reportovat může každý občan, který má chytrý telefon a staženou aplikaci Reportovat se dá cokoliv – pochvala za to, co občané ocení, či podněty pro zlepšení (rozbitá pouliční lampa, výtluk ve vozovce, nepořádek na ulici apod.). Report se skládá ze tří úkonů – vyfocení – popis – lokalizace. Reportovat je možné anonymně, nebo jako podepsaný uživatel. Podepsaný uživatel je zpětně informován o řešení problému, který reportoval. www.communal-reporter.com

Profil obce V profilu obce se uživatel může dozvědět základní údaje o příslušné obci, kontakty, ale např. i ordinační dobu lékaře. Obsah závisí pouze na tom, jaké údaje pracovník obce do této sekce uvede. www.communal-reporter.com

Aktuality V sekci Aktuality nalezne občan informace o aktuálním dění v obci. Sekce je členěna na všeobecné, sportovní a kulturní zprávy a zprávy obecního úřadu. www.communal-reporter.com

Krizové řízení Aplikace funguje jako informační kanál v případě ohrožení (povodně apod.). Uživateli se na obrazovce mobilního telefonu zobrazí notifikace. Oproti rozesílání sms zpráv je pro obec tato služba ZDARMA. www.communal-reporter.com

Shrnutí Obec získává moderní nástroj pro komunikaci s občany Benefity pro obec: Výhody Obec získává moderní nástroj pro komunikaci s občany Deklaruje svojí otevřenost k námětům na zlepšení životního prostoru Zapojuje obyvatele do dění v obci Informace o poruchách a problémech získává okamžitě a bez potřeby osobního kontaktu s nespokojeným občanem Pronájem licence umožňuje zavedení této služby i menším obcím Součástí licence jsou serverové služby, záloha dat i asistence administrátora Pravidelný upgrade a údržba systému jsou samozřejmostí a zcela ZDARMA Neustálý vývoj systému a zlepšování jeho funkcí ve spolupráci s obcemi www.communal-reporter.com

www.communal-reporter.com Tel: +420 731 664 170