Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TeamSpeak - komunikační program ● TeamSpeak je flexibilní a výkonný program, který ● umožňuje lidem navzájem spolu mluvit přes internet. ● TeamSpeak se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TeamSpeak - komunikační program ● TeamSpeak je flexibilní a výkonný program, který ● umožňuje lidem navzájem spolu mluvit přes internet. ● TeamSpeak se."— Transkript prezentace:

1 TeamSpeak - komunikační program ● TeamSpeak je flexibilní a výkonný program, který ● umožňuje lidem navzájem spolu mluvit přes internet. ● TeamSpeak se skládá z klientské a serverové části. ● Serverová část funguje jako hostitelská a slouží pro ● připojení více klientských aplikací. TeamSpeak můžete ● použít pro konferenční hovory jako například pro ● spoluhráče a mluvit s nimi při hraní své oblíbené online ● hry nebo pro jen pro osobní komunikaci s přáteli a ● rodinou.

2 HLAVNÍ TAHÁK + Vylepšená kvalita zvuku +Redukce šumu +Zdarma +Zlepšená administrace +Nová grafika -Největším soupeřem TeamSpeaku je Ventrilo, které volí řada lidí právě pro lepší kvalitu zvuku, které se TS 2 nevyrovná, to se s příchodem nové verze ovšem změní, protože tu budou nové kvalitní kodeky - automatické nastavení mikrofonu - pokročilá redukce šumu - eliminace ozvěny (podobně jako u Skype)

3 Možnosti ● vylepšená kvalita přenosu hlasu a menší latency ● podpora klavesnic řady G od logitechu ● diky záložkovému přístupu (jako ve webovém prohlížeči) můžete být připojeni na několik serverů současně a v souvislosti s tímto i podpora pro více audio zařízení zároveň ● podpora 3D audia ● razantně vylepšený systém správy uživatelských práv ● sledování přátel ● přenos souborů ● možnost rozšíření o pluginy díky veřejnému SDK ● a další

4 Souhrnné informace o Teamspeak ● Licence: Freeware ● Autor: Teamspeak Systems ● Potřeba instalace: Ano ● Domovská stránka: www.teamspeak.com ● Velikost souboru: 11,9 Mb ● Operační systém :Windows 2000, XP, 2003, 2008, Vista or Windows 7 ● Poslední aktualizace: 13.5.2010 (Každý čtvrtek)

5 Použité info ● Google.cz ● Teamspeak.com ● Stahuj.cz ● Vlastní info ● PLAY HARD GO PRO


Stáhnout ppt "TeamSpeak - komunikační program ● TeamSpeak je flexibilní a výkonný program, který ● umožňuje lidem navzájem spolu mluvit přes internet. ● TeamSpeak se."

Podobné prezentace


Reklamy Google