Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

(hlášení místního rozhlasu)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "(hlášení místního rozhlasu)"— Transkript prezentace:

1 (hlášení místního rozhlasu)
MOBISYS (hlášení místního rozhlasu)

2 INFORMACE PRO OBČANY Od června roku 2019 se rozhodla obec Holetín začít využívat informační systém MOBISYS, díky kterému Vám může nabídnout službu MojeObec.

3 Služba MojeObec plní funkci varovného a informačního systému prostřednictvím již zmíněné aplikace. Mobilní aplikace MojeObec, je k dispozici ke stažení zcela zdarma v obchodu Google Play, nebo v App Store. Podrobný manuál na instalaci a průvodce aplikací naleznete na stránkách obce. Skrze tuto aplikaci mají občané možnost přijímat informace ze své domovské obce. Aplikace umožňuje i oboustrannou komunikaci pomocí tzv. hlášení. Do hlášení mohou občané zasílat zjištěné problémy v obci včetně fotodokumentace, případně poskytovat informace o ztrátách a nálezech. V aplikaci dále naleznete nejdůležitější kontakty a jiné informace o obci Holetín. Na webových stránkách obce naleznete odkaz, který Vám kromě aplikace nabídne také možnost přihlásit se k odebírání hlášení pomocí ů.

4 V blízké době bude k dispozici zasílání hlášení pomocí SMS, tato služba bude jako jediná varianta zpoplatněna a proto prosíme občany, aby se snažili využít dvou výše zmíněných variant. (aplikace MojeObec, y) Bližší informace o SMS službě, včetně data spuštění provozu, budou včas zveřejněny na webových stránkách obce.  

5

6

7


Stáhnout ppt "(hlášení místního rozhlasu)"

Podobné prezentace


Reklamy Google