ŽIVÁ PŘÍRODA - opakování

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
C Z.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; C Z.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Advertisements

OBOJŽIVELNÍCI ZNAKY, ANATOMIE. Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Michal Krtička Datum :
PROJEVY ŽIVOTA ŽIVOČICHŮ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Ekosystém okolí lidských obydlí Volně žijící živočichové Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
ANOTACE Didaktická hra, která procvičuje znalosti z prvouky a přírodovědy. Upevňuje znalosti z oboru živé přírody a jejího rozdělení. AUTORTereza Skálová.
Ochrana přírody - Ptáci CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
ČISTOTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
NOVOVĚK renesanční zámky v ČR
ZDRAVÉ ZUBY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
TRÁVICÍ SOUSTAVA – ZUBY (opakování)
Domácí zvířata VY_52_INOVACE_28
Společenstva lesů Živočichové
Název školy: ZŠ Karla Klíče, Hostinné Autor: Mgr
VY_32_INOVACE_PŘZOO.08 Autor: Mgr. Jitka Žejdlíková
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
VY_32_INOVACE_10_HK ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ
Ochrana přírody v okolí Nesovic
Základní škola a Praktická škola Dvůr králové nad Labem
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Zvole, okr. Praha - západ
Člověk a jeho svět 4. ročník
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Tématický celek : ROZMANITOST V PŘÍRODĚ II .
ZAJÍMAVÉ WEBOVÉ STRÁNKY
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Lidské hodnoty Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Ekosystémy Opakování Přírodověda 4. ročník
VY_32_INOVACE_16_Živočichové
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
POHÁDKY PRO DĚTI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
MULTIKULTURNÍ VÝCHOVA
MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
SPOLEČNÉ ZNAKY živočichů (výklad)
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
TÉMA: Přírodní společenstva
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková CZ.1.07/1.4.00/
VELKÁ KOTLINA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Ochrana lesa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Poznávání rostlin a živočichů typických pro les
Tématický celek : ROZMANITOST V PŘÍRODĚ II .
ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP (ČaS/I)
Vy_32_INOVACE_O4_ŽIVOČICHOVÉ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
OBRATLOVCI – opakování
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola
Základní skupiny živočichů
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Autor: Ludmila Bílková,2013
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_32_PTÁCI Mgr. Petra Kukuczková Prvouka
Pavouk Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Pavouk.
Pravidla chování v CHKO, národních parcích a přírodních rezervacích
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_11_STAVBA_TELA_ZVIRAT Název materiálu:
STÁTNÍ SYMBOLY ČESKÉ REPUBLIKY Poznáváme státní symboly
Autor: Mgr. Kadavá Jana Název: VY_32_INOVACE_3A_01_Ekosystémy
Anotace : Program slouží k procvičování a opakování učiva.
Živá příroda Člověk a jeho svět (Prvouka pro 3. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
JIHOMORAVSKÝ KRAJ - ROZLOHA
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Transkript prezentace:

ŽIVÁ PŘÍRODA - opakování Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_17_Živá příroda - opakování Shrnutí učiva o živé přírodě. Mgr. Iva Hanáková

ANOTACE Žák si zopakuje zábavnou formou získané znalosti o živé přírodě. Přiřadí správně názvy skupin živočichů. Popíše tělo vybraného zvířete a části houby. Vyhledá ptáky stěhovavé. Ročník: 2. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Předmět: Prvouka

DOPLŇ NÁZVY SKUPIN ŽIVOČICHŮ ŽIJÍ VE VODĚ, DÝCHAJÍ ŽÁBRAMI. PULCI DÝCHAJÍ ŽÁBRAMI, DOSPĚLÍ ŽIJÍ NA SUCHU. JSOU STUDENOKREVNÍ. NEMAJÍ VNITŘNÍ KOSTRU – OBRATLE. MLÁĎATA SAJÍ MATEŘSKÉ MLÉKO. POMOCÍ DUTÝCH KOSTÍ LÉTAJÍ. SAVCI PTÁCI PLAZI BEZOBRATLÍ OBOJŽIVELNÍCI RYBY

ČÍŽEK VRABEC HUSA SOVA ČÁP DATEL SÝKORKA LABUŤ HAVRAN ZAKROUŽKUJ STĚHOVAVÉ PTÁKY, PŘIŘAĎ POČÁTEČNÍ PÍSMENKO NÁZVU PTÁKA K OBRÁZKU ČÍŽEK VRABEC HUSA SOVA ČÁP DATEL SÝKORKA LABUŤ HAVRAN

POPIŠ TĚLO LIŠKY

POPIŠ ČÁSTI HOUBY

Bibliografické citace [online]. [cit. 2012-10-27] Dostupný z WWW pod licencí Creative Commons: <http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Carduelis_spinus_male.jpg>. [online]. [cit. 2012-10-27] Dostupný z WWW : <http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Sykora_konadra1.jpg>. [online]. [cit. 2012-10-27] Dostupný z WWW pod licencí Creative Commons: <http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Corvus_frugilegus_2.jpg>. KlipArt: office.microsoft.com Ostatní obrázky - autor