Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZAJÍMAVÉ WEBOVÉ STRÁNKY

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZAJÍMAVÉ WEBOVÉ STRÁNKY"— Transkript prezentace:

1 ZAJÍMAVÉ WEBOVÉ STRÁNKY
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_16_Zajímavé webové stránky Seznámení s webovými stránkami, jež jsou vhodné pro děti. Mgr. Iva Hanáková

2 Anotace Seznámení s webovými stránkami, jež jsou vhodné pro děti.
Ročník: 4. Předmět: Informatika

3 Co už víme Internet je síť vzájemně propojených počítačů po celém světě. Pomocí internetu můžeme vyhledávat informace o věcech, které nás zajímají. Dnes se seznámíme se zajímavými webovými stránkami, které vám můžou pomoci např. při vyhledávání informací k domácím úkolům nebo do vyučování.

4 Dětský internetový portál Můžete využít zábavní, vzdělávací a komunikační prostředky Je určen pro děti do 13 let Do adresního řádku si zadej pojďme se s tímto portálem seznámit.

5 První internetový časopis pro děti a mládež. Zabývá se moderní výukou. Byl založen v roce 1999. Do adresního řádku si zadej Podívejme se, co je na tomto portálu.

6 Rozcestník pro děti a rodiče.
Web, který se specializuje na pohádky online. Každý den přináší pohádky z celého světa. Rozcestník pro děti a rodiče.

7 Dětská práva

8 Jaká klíčová slova zadáš do svého vyhledavače?
Hledej web Pokus se najít pomocí vyhledavačů najít další zajímavé stránky pro děti. Jaká klíčová slova zadáš do svého vyhledavače?

9 Citace Dostupné na WWW:


Stáhnout ppt "ZAJÍMAVÉ WEBOVÉ STRÁNKY"

Podobné prezentace


Reklamy Google