Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÁNOČNÍ REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÁNOČNÍ REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím."— Transkript prezentace:

1 VÁNOČNÍ REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_17_ Vánoční reklama. Žák se seznámí s různými druhy vánočních reklam. Mgr. Monika Frolcová

2 Anotace: Žák se seznámí s pojmem reklama, s různými druhy reklam
Anotace: Žák se seznámí s pojmem reklama, s různými druhy reklam. Shlédne vánoční reklamu a odpoví na otázce k dané reklamě. Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Informatika – mediální výchova Druh učebního materiálu: prezentace Power Point

3 ? REKLAMA ? Reklama je určitý druh komunikace mezi zákazníkem a obchodníkem. Může být placená i neplacená. Reklamu zprostředkovávají většinou masová média – televize, tisk, internet, rozhlas.

4 REKLAMA POUTAVÁ KOMUNIKUJE VYSÍLÁ KRÁTKÁ PRODÁVÁ

5 KDE MŮŽEME REKLAMU NAJÍT?
V novinách V televizi Na internetu V rádiu Na billboardech Na letácích

6 JAKÁ BY MĚLA REKLAMA BÝT?
Stručná Poutavá Pravdivá Srozumitelná

7 VÁNOČNÍ REKLAMY KOFOLA VODAFONE-OVEČKY COCA COLA

8 ÚKOL 1. NAJDI NA INTERNETU VÁNOČNÍ REKLAMU. 2. ODPOVĚZ NA OTÁZKY.
JE TATO REKLAMA PRAVDIVÁ? CO SE TI NA NÍ LÍBILO / NELÍBILO? CO BYS ZMĚNIL(A)?

9 Bibliografické citace
[cit ]. Dostupný na


Stáhnout ppt "VÁNOČNÍ REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím."

Podobné prezentace


Reklamy Google