S sebou: pomůcky k výrobě sněhuláka:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Ing. Ivan Trešl Lions Eye Projekt „Oko lva“ na podporu screeningu zrakového postižení u předškolní mládeže.
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Bibliotheca academica , Ostrava EIZ na VŠ po roce 2008 – koordinace a spolupráce Barbora Ramajzlová
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
PŘÍBĚH PATRICIE Z HAITI. Tak tohle je Patricia… HAITI se nachází v západní části velkého ostrova na západní polokouli Oblast, kde bydlí Patricia.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:
Projekt MODEL = Mobility Opportunities for DisablEd Learners Příležitosti mobilit pro handicapované.
Implementace/externí akce/atd. Organizace. Organizace (název) Co jsou zač Co dělají Jak se mají apod.
Sněhuláci pro Afriku Děti dětem stavějí… 7. ZŠ a MŠ, příspěvková organizace, Brněnská 26, Plzeň.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Pat a Mat Stavby, činnosti a vynálezy Prohlášení Prohlašujeme tímto, že žádné z prezentovaných děl a nápadů nejsou námi patentovány. Tímto je dáváme.
SLEZSKÁ DIAKONIE DOBROVOLNÍCTVÍ VE SLEZSKÉ DIAKONII.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci ve spolupráci se školou Chotouňská připravily akci DEN ZEMĚ.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
1 Dopravní nehody s tragickými následky jsou bohužel průvodním jevem rozvoje civilizace. Často při nich přicházejí o život rodiče, kteří po sobě zanechají.
* Pracovními činnostmi jsou - komplexní ošetřovatelská péče o nemocného, příjem nemocných do ordinace nebo do nemocničního ošetření, získávání informací.
Lucie Příhodová Tereza Smudková
VY_32_INOVACE_3D.6.18 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 6. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Ten dělá to a ten zas tohle
MEZINÁRODNÍ DĚLBA PRÁCE
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Pat a Mat Stavby, činnosti a vynálezy. Prohlášení Prohlašujeme tímto, že žádné z prezentovaných děl a nápadů nejsou námi patentovány. Tímto je dáváme.
1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Popularizační a vzdělávací aktivity pro studenty a učitele středních a základních škol Oddělení obecné fyziky a didaktiky, Ústav fyzikální elektroniky.
Pat a Mat Stavby, činnosti a vynálezy Prohlášení Prohlašujeme tímto, že žádné z prezentovaných děl a nápadů nejsou námi patentovány. Tímto je dáváme.
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
Investiční pobídky. ► Investiční pobídky začaly být v ČR poskytovány investorům od roku Jsou realizovány MPSV, MPO a Agenturou na podporu podnikání.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
EU peníze školám Zasíťování školy Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Arboretum – Přírodní učebna Odborná pracovna humanitních předmětů Dokončení výměny.
Do not put content in the brand signature area Zuzana Smolinsky, Manager Communications and PR ING Commercial Banking Praha, 23. listopadu, 2010 Snídaně.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Aktuální stav plnění usnesení vlády týkajících se projektu Systém včasné intervence Mgr. Hana Jamrichová MPSV.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
SNĚHULÁCI PRO AFRIKU ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA MALEČOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Žákovský parlament – I. stupeň
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
HAZARD V ČÍSLECH.
projekt „Zaměstnanost 50+“
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Terezie Mertlíková, ředitelka
Marie Rottrová
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny
NNO partner pro rozvoj kraje
S C H Ů Z K A R O D I Č Ů v úterý
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Specifika a požadavky těchto skupin
Transkript prezentace:

S sebou: pomůcky k výrobě sněhuláka: Naše škola se rozhodla zapojit do 5. ročníku projektu Sněhuláci pro Afriku, jehož cílem je pomoci dětem v Africe dostat se ke vzdělání. Akci organizuje nezisková organizace Kola pro Afriku, obecně prospěšná společnost, ve spolupráci s Gymnáziem, Ostrava- Hrabůvka,p.o. Nejedná se o akci, při níž by se jen vybíraly peníze, ale pomoc se zde uskuteční formou hry a zábavy pro vaše děti. Cílem této jednorázové akce v celorepublikovém rozsahu, která proběhne v závislosti na sněhových podmínkách, je postavit co nejvíce sněhuláků, přičemž forma pomoci organizaci Kola pro Afriku spočívá v tom, že se bude vybírat startovné za každého sněhuláka ve výši 50 Kč. Akce je ojedinělá, originální, nic podobného se zde ještě neuskutečnilo. Společnost Kola pro Afriku, o níž si bližší informace můžete přečíst na www.kolaproafriku.cz , shromažďuje v naší republice starší a nepotřebná kola od různých dárců. Těch se podařilo nasbírat již kolem 30 000. Tato kola jsou opravována a měla by se dostat dětem do Afriky, pro něž je to mnohdy jediný způsob, jak se dostat do školy. Bez tohoto dopravního prostředku mnohakilometrové vzdálenosti, které je do školy dělí, nejsou schopny překonat. Námi již nepoužívaná kola tak v Africe mohou vykonat velkou službu. Projekt Sněhuláci pro Afriku by měl pomoci vydělat peníze na přepravu dalších kol do Afriky (cca 6 700 kol už tam tato společnost přepravila). Kdy: v úterý 7. února 2017 od 16:00 Kde: na školní zahradě S sebou: pomůcky k výrobě sněhuláka: RUKAVICE!!!  popř. uhlí, mrkev, hrnec…  „Startovné“: 50 Kč/sněhuláka – může vyrábět i několik osob najednou