Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny"— Transkript prezentace:

1 V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny
V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny. Téma cestování a doprava se všem dětem moc líbilo. V naší herně vznikla „kouzelná“ silnice, kterou jsme překonávali různými způsoby. Děti se naučily chodit po levé straně silnice. Silnici si pak vyzdobily barevnými auty. Podél ní „vyrostly“ krásné domy s detaily – záclonky nebo komíny i s kouřem.

2 Ani na školní zahradě jsme nezaháleli a ze starých nasbíraných krabic jsme vyrobili originální dopravní prostředek.

3 Děti byly pečlivé a myslely i na svou bezpečnost, tudíž našemu papíromobilu nechyběl ani bezpečností pás, který si žádné z dětí před jízdou nezapomnělo připnout.

4 Děti už většinou věděly, kam pojedou na prázdniny
Děti už většinou věděly, kam pojedou na prázdniny. Některé dokonce i letěly, ale sen většiny byl plout lodí. A protože se děti nedokáží odtrhnout od Polykarpovy stavebnice, vyrobily si loď z ní. Krásně spolupracovaly, povídaly si o místech, kam doplují. Dokonce i na „pár dní“ plavbu přerušily, aby mohly opravit některé části lodi.

5 Starší děti to měly náročnější a měly si vyrobit loďku, která by opravdu plula na vodě. I při této práci potřebovaly spolupracovat, učily se používat kouzelných slovíček, protože jsme záměrně připravili méně pomůcek tak, aby si je děti musely půjčovat a cvičit tak trpělivost při čekání. Většina dětí byla prací nadšená a své výrobky si pyšně odnášela domů.


Stáhnout ppt "V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny"

Podobné prezentace


Reklamy Google