Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Dopravní nehody s tragickými následky jsou bohužel průvodním jevem rozvoje civilizace. Často při nich přicházejí o život rodiče, kteří po sobě zanechají.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Dopravní nehody s tragickými následky jsou bohužel průvodním jevem rozvoje civilizace. Často při nich přicházejí o život rodiče, kteří po sobě zanechají."— Transkript prezentace:

1 1 Dopravní nehody s tragickými následky jsou bohužel průvodním jevem rozvoje civilizace. Často při nich přicházejí o život rodiče, kteří po sobě zanechají děti, jejichž výchova je pak ztížena jak po stránce citové, tak materiální.

2 2 Proto byla v roce 2000 založena DĚTSKÁ DOPRAVNÍ NADACE, která se snaží alespoň finančně pomáhat osiřelým dětem a usnadnit jim zejména studium a podpořit udržení životního standardu.

3 3 Potřebné administrativní a technické zajištění činnosti nadace provádějí dobrovolní pracovníci zdarma, bez nároku na jakoukoliv odměnu. Veškeré získané finanční prostředky nadace rozděluje mezi osiřelé děti.

4 4 Nadace od svého založení shromáždila finanční prostředky ve výši přes 5 milionů Kč, které umožnily podpořit cca 120 dětí.

5 5 Domníváme se, že společnosti, které se ve své obchodní činnosti zabývají motorismem, by měly přispět na zmírnění jeho negativních dopadů. Jako za velmi účelné a prospěšné považujeme přispívat na činnost DĚTSKÉ DOPRAVNÍ NADACE

6 6 DĚTSKÁ DOPRAVNÍ NADACE se sídlem Opletalova 1337/29, 110 00 Praha 1 Číslo účtu: ČSOB, a.s. – 168700844/0300


Stáhnout ppt "1 Dopravní nehody s tragickými následky jsou bohužel průvodním jevem rozvoje civilizace. Často při nich přicházejí o život rodiče, kteří po sobě zanechají."

Podobné prezentace


Reklamy Google