Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Plzeň Olympijská 5. – Olympijský park Plzeň LOH Rio 2016.
MY JSME MŠ VYHLÍDKA J.K.Tyla
PŘÍPRAVNÁ TŘÍDA „ŠKOLIČKA, DO KTERÉ SE VŠICHNI TĚŠÍME“
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_20_Péče a ochrana ŽP Šablona číslo : XVISada číslo: 1Pořadové číslo DUM: 20 Autor: Mgr.Lenka Dědečková.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
Potraviny pro léto a zimu ZDRAVÍ, BEZPEČÍ. PROJEKT CZ.1.07/1.3.00/ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.2.
Otázky a odpovědi Sekce veřejných knihoven SKIP
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada42 Anotace.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Hlavní město Praha Protidrogová politika hl. m. Prahy Krajské oddělení protidrogové prevence PRM MHMP Mgr. Nina Janyšková.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_06 Magnetické.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
PRÓZA S DĚTSKÝM HRDINOU CHARAKTERISTIKA Mgr. Michal Oblouk.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Vilkusová Anna Název: VY_32_INOVACE_15_Hygiena Číslo a název klíčové aktivity: III/2 Inovace.
 Projekt Pohádkový rok je zaměřen na klasické české pohádky, známé i méně známé.  Cílem je vzbudit v dětech větší zájem o čtení, zájem o pohádky, aby.

„Činnost krajských koordinátorů pro menšiny a krajských manažerů prevence v Kraji Vysočina“ Mgr. Lumír Bartů.
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Ing. Kateřina Lichtenberková
ČISTOTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Moravskoslezský kraj – využití areálu Bílá
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Společenská odpovědnost ve školství
Techniky práce s mentálně postiženými
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
VYBARVI SI NOVÉ KAMARÁDY…
Základní informace o poskytovateli
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: MGR. JINDRA BENEŠOVÁ, 2011 – 10 – 31 NÁZEV: VY_12_INOVACE_34_ PÉČE O ZDRAVÍ.
Tělesná výchova na ZŠ praktické
2. ROČNÍK KONFERENCE K RODINNÉ POLITICE MĚSTA OLOMOUCE,
SPORTU A SPORTOVNÍCH HER
Agroturistika a podnikání na venkově
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
Čtoucí rodiny regionu Blansko
Hrajeme si na fotografa
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2018/2019
KURÝR dlouhodobá brigáda
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Plzeňský Prazdroj a CSR
Spolupráce s rodiči a komunitou
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Vztah k životnímu prostředí
MŠ Odborářů Pardubice Zřizovatelem mateřské školy je Statutární město Pardubice.
Základní škola a Mateřská škola příspěvková organizace
Dopravní prostředky A jejich řidiči.
VÁNOCE Jak pomáháme mamince?.
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE Erbovní sál Krkonošského muzea
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
ŘÍJEN říjen-listopad  SBÍRÁME LESNÍ PLODY – SOUTĚŽ  EKOCENTRUM Na měsíc říjen a listopad vyhlašujeme tradiční soutěž ve sběru.
Transkript prezentace:

Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21 Projekt 2016 Podpora sportu, zdravého učení a pohody sociálního prostředí v ZŠ a MŠ Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21

ZŠ a MŠ Křižánky v síti Zdravých škol od roku 2010 Inovace projektu v roce 2015 Každoroční úspěšný žadatel o dotaci z rozpočtu Kraje Vysočina Propagace a naplňovaní principů Agendy 21 a Zdraví 21

Podpora sportu, zdravého učení a pohody sociálního prostředí v ZŠ a MŠ Křižánky Rozpočet projektu: Celkové náklady : 100 000,- Kč Vlastní podíl školy: 40 000,- Kč Dotace Kraje Vysočina : 60 000,- Kč

Aktivita č. 1: Vítáme letní olympijské hry : - olympiáda v atletice v novém sportovním areálu Křižánky - plavecké závody - turnaj v míčových hrách - nákup sportovních pomůcek – míče, lavička do tělocvičny

Aktivita č. 2 : Pečujeme o své zdraví, o čistotu svého okolí, učíme se pořádku - dentální hygiena - vybavení nové šatny pro MŠ, lavičky do šatny ZŠ, poličky do umývárny MŠ - ekologicky nezávadné čistící prostředky

Aktivita č. 3: Tvoříme pohodové sociální prostřední ve škole - tvořivé dílny pro rodiče - tvořivé dílny pro rodiče s dětmi - relaxační aktivity, teambuilding – pro zaměstnance školy

Aktivita č. 4 : Propagace projektu Zakoupení dataprojektoru pro MŠ Pořízení kancelářských potřeb k administraci projektu Propagace na webu školy, v místním tisku – Novinky Zveřejnění loga Zdravého kraje Vysočina

Další letošní aktivity školy : V rámci projektových dní 1x měsíčně : Témata: - propojení generací – úcta ke stáří, pěstování vzájemných hezkých vztahů mezi kamarády, dětmi a dospělými, dětmi a seniory, společné zvládání náročných životních situací – prevence šikany a sociálně patologických jevů - sportovní aktivity – plavání, lyžařské závody, cyklistická průprava s dopravní výchovou, pěší výlety do okolí, účast na sportovních soutěžích s okolními školami - ekologické aktivity – akce Čistá Vysočina, třídění odpadu, sběr použitého potravinářského oleje - kulturní aktivity – vystupování pro veřejnost, výstava žákovských výtvarných prací - vstříc rodičům – nabídka prázdninových aktivit pro děti