Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŘÍJEN 2019 www.mddmostrov.cz říjen-listopad  SBÍRÁME LESNÍ PLODY – SOUTĚŽ  EKOCENTRUM Na měsíc říjen a listopad vyhlašujeme tradiční soutěž ve sběru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŘÍJEN 2019 www.mddmostrov.cz říjen-listopad  SBÍRÁME LESNÍ PLODY – SOUTĚŽ  EKOCENTRUM Na měsíc říjen a listopad vyhlašujeme tradiční soutěž ve sběru."— Transkript prezentace:

1 ŘÍJEN 2019 www.mddmostrov.cz
říjen-listopad  SBÍRÁME LESNÍ PLODY – SOUTĚŽ  EKOCENTRUM Na měsíc říjen a listopad vyhlašujeme tradiční soutěž ve sběru lesních plodů, které budou následně předány lesníkům na zimní přikrmování zvěře chované v oboře Hájek. Nasbírané kaštany, žaludy a bukvice odevzdávejte v EC denně od do hod. Na nejlepší sběrače čekají zajímavé ceny. října  SPORTOVNÍ PŘENOCOVÁNÍ V MDDM  180 Kč  MDDM Oblíbený program pro školní děti 7-12 let s přenocováním v Domě dětí. Čeká nás řada tradičních i méně známých sportovních her, pohyb na vzduchu i noční hra. Přihlášky: od online nebo osobně v MDDM 29. října  VÝTVARNÝ ATELIÉR  hod.  40 Kč  MDDM Výtvarný ateliér pro školní děti 6-11 let, které se o prázdninách nechtějí doma nudit. Zajištěna svačinka a pitný režim. Přihlášky: od online nebo osobně v MDDM 29. října  VODNÍ HRÁTKY  hod.  150 Kč  EKOCENTRUM Vodní hrátky v KV Aréně jsou určeny pro školní děti 6-12 let. Cena 150,-Kč (jízdné, vstupné, svačina). Přihlášky: od on-line nebo v kanceláři Ekocentra 30. října  PRÁZDNINOVÉ SPORTOVÁNÍ  hod.  400 Kč  Německo Navštívíme jedinečný sportovní areál Rabenberg, kde máme k dispozici plavecký areál, víceúčelové hřiště a nepřeberné množství sportovních aktivit. Akce je určena pro děti 8-11 let. Zajištěna doprava, celodenní sportovní program, stravování a pitný režim. Přihlášky: od online nebo osobně v MDDM 30. října  TVOŘIVÁ DÍLNA  hod.  20 Kč  EKOCENTRUM Tvoření s podzimní tematikou pro školní děti 6-12 let. Společně se vydáme do parku nasbírat spadané listí, ze kterých vytvoříme kytice růží. Cena 20,-Kč (teplý čaj, sušenka). Přihlášky: od on-line nebo v kanceláři Ekocentra Připravujeme  1. listopadu  HALLOWEEN SE ZVÍŘÁTKY  od hod.  EKOCENTRUM  70,-Kč dítě Stezka odvahy pro celou rodinu v Zámeckém parku. Vstup do parku je možný na základě předem zakoupené vstupenky. Vstupenky v předprodeji od v kanceláři EC. Více informací na plakátech a webu EC. Na akci vás zve EC a MDDM Ostrov. Hledáme dobrovolníky, kteří by nám přišli pomoc při organizaci této akce. Zájemci hlaste se na tel. čísle 602 600 995, p. Mašková.


Stáhnout ppt "ŘÍJEN 2019 www.mddmostrov.cz říjen-listopad  SBÍRÁME LESNÍ PLODY – SOUTĚŽ  EKOCENTRUM Na měsíc říjen a listopad vyhlašujeme tradiční soutěž ve sběru."

Podobné prezentace


Reklamy Google