Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Filip Elsner 8.A
Statistika her v 8.ročnících Ondřej Bělošek, Filip Kubeš, Lukáš Váverka.
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Český jazyk 3.třída Kopaná-práce s textem.
Jmenuji se Michaela Petrová
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
My, Hladnováci.
Moje rodina Daniel Kunz.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Volba povolání aneb představení 9. A v rámci projektu „2
Co rádi děláme.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Vesnice Strupčice.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
KONĚ Do mých koníčků patří zejména koně. Ke koním chodím každý den od svých sedmi let. Ale je to velice závazný koníček, protože nejde koně jen tak vypnout.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Moje Rodina.
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Pro pokračování prezentace klikejte myší.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
NAŠE ŠKOLA.
Tomáš Čečátko Narozen: Místo narození: Hodonín
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
JOSEF KAZATEL, IX. A MOJE ZÁJMY. ROZDĚLENÍ ZÁLIB DLE OBLÍBENOSTI.
Moje osoba.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Žáci 6. A Zájmové profily.
Druhy číslovek – číslovky základní, číslovky řadové
Exercise 1.
Výpis z účtu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Petr Smetana, NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ Hudební nástroje TÉMA: Dechové.
Základní škola Moravičany 2015/2016
Rodičovská schůzka září 2018.
Naše první školní krůčky
VY_32_INOVACE_18_PRVOUKA 1. ROČNÍK_VOLNÝ ČAS
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n. M., Kollárova 1045
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou. Budu chodit do ZŠ Loštice.

Adéla Louvarová Jmenuji se Adéla Louvarová . Je mi 11 let. Pátým rokem hraju na lesní roh a flétnu. Můj nejoblíbenější předmět je tělocvik a hudební výchova. Bydlím v Mohelnici. Chodím do ZŠ Moravičany a přestoupím na ZŠ Mohelnice, Mlýnská.

Daniel Adamec Jmenuji se Daniel Adamec. Chodím do 5. třídy ZŠ Moravičany. Baví mě rybaření. Moje nejoblíbenější barva je modrá. Mám 11 let. Budu chodit do ZŠ Mohelnice, Mlýnská. Můj nejoblíbenější předmět je matematika a tělocvik.

Filip Benda Dobrý den. Jmenuji se Filip Benda. Je mi 11 let a chodím do 5. třídy. Bydlím v Moravičanech a chodím do základní školy Moravičany. Baví mě hlavně matematika. Ve svém volném čase si stavím elektrické obvody a zajímám se o počítačovou technologii.

Jan Fričovský Ahoj jmenuji se Honza Fričovský. Je mi 11 let. Chodím do ŽŠ Moravičany - 5. třída. Příští rok budu půjdu do ŽŠ Mohelnice, Mlýnská. Ve škole mne baví matematika a vlastivěda a tělocvik. Do mých koníčku patří florbal a jízda na kole.

Karolína Schönsgiblová Jmenuji se Karolína Schönsgiblová a je mi 11 let. Bydlím v Moravičanech a chodím do místní základní školy. Jsem žákyní 5. ročníku. Ve škole mě baví angličtina a tělocvik. Ve volném čase chodím na zahradu, starám se o své křečky a psa. Do 6. třídy budu chodit do školy v Mohelnici na ZŠ Mlýnská. V budoucnu bych chtěla být veterinářkou.

Petr Bednařík Jmenuji se Petr Bednařík . Je mi 11 let a chodím do ZŠ Moravičany. Příští školní rok budu chodit do ZŠ Mohelnice Mlýnská. Do mých koníčku patří hasiči, koně a plavání, ale také práce na internetu. Jednou bych chtěl být hasič nebo programátor. Také se chci starat o koně. Ve škole mě baví matematika , ČJ , AJ , ICT a tělocvik .

Štěpán Vaněk Jmenuji se Štěpán Vaněk a je mi 11 let. K mým koníčkům patří basketbal, jízda na kole BMX a hraní na kytaru. Chodím do školy Moravičany do 5. třídy. Jednou bych se chtěl stát nejspíš hudebníkem.