1 Katedra vozidel a pozemní dopravy tématika pro vypisování bakalářských prací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Advertisements

Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Martin Jareš, Ph.D. Odbor dopravy KÚ Středočeského kraje.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování a stavebního řádu prosinec 2014.
VY_32_INOVACE_AUT1_11 Kategorie a druhy motorových vozidel.
Propojení psychologie dopravy a klinické psychologie PhDr. et Mgr. Š tefan Medzihorský, předseda ČAPPO, rektor Vysoké školy aplikované psychologie Konference.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
MATURITNÍ GENERÁLKA 2010 Jedinečná příležitost pro studenty i učitele středních škol připravit se na změnu maturitní zkoušky v roce 2011 tisková konference.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
Obnova zauhlování Elektrárna Chvaletice a.s. Chvaletice
Strategická východiska rozvoje dopravních sítí Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. 1. náměstek - státní tajemník Ministerstvo dopravy ČR.
Minarc Evo 180 Originální a nejlepší, nyní ještě silnější !
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Činnost služby dopravní policie v roce 2009 plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha 15. ledna 2010.
Činnost služby dopravní policie v roce 2011 v dohledu nad silničním provozem plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha 12. ledna 2012.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 21 AnotaceDruhy,
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání.
Neziskové organizace Úvod do předmětu Ukončení: klasifikovaný zápočet Požadavky k zápočtu: 80% účast na seminářích aktivní práce na seminářích + příprava.
ZÁKLADNÍ HLEDISKA A CÍLE PŘI ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Fakulta dopravní Katedra řídicí techniky a telematiky Virtuální realita a geografické informační systémy v dopravě Vedoucí projektu: Ing. Petr Bouchner,
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Spotřební a energetické daně
Plány udržitelné městské mobility-aktuální témata
Úvod do studia němčiny I.
Úvod do technologie silniční nákladní dopravy a základní legislativa Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy - cvičení Ing. František Lachnit,
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
Činnost služby dopravní policie za I. až III. čtvrtletí roku 2010 plk
Financování dopravní infrastruktury v období
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Společné a koordinované politiky EU
Úvod do dopravy a přepravy
Rozvíjení systémů a aternativní systémy Ing. Pavel Jirman.
Jednotný evropský železniční prostor
Autor: Mgr. Radana Marelová
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Vytápění Teplovodní otopné soustavy samotížné
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
FEBA-European Federation of Food Banks
Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Zdanění provozu motorových vozidel v České republice Autor Bakalářské práce: Irena Záhorková.
Proces formulování strategie Dílna B
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie, o. p. s
Systémy řízení silniční dopravy
Pohyb dopravního proudu, výpočty základních charakteristik Předmět: Teorie dopravy - cvičení Ing. František Lachnit, Ph.D.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_77_PRV1
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
Koncepce rozvoje cyklistické dopravy v Olomouckém kraji
Spotřební a energetické daně
Role CDV v podpoře městské mobility
Omezení silniční dopravy na silnici III. třídy č
Finanční plán stavební zakázky
Stavba strojů a zařízení
Registr spaloven odpadů
Prázdniny 2011 Policie České republiky
Oblasti pro vypisování BP
Název školy: Základní škola Městec Králové
Technologická platforma silniční doprava
12. ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV, AKADEKIKA HEYROVSKÉHO
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Národní akční plán čisté mobility
WDXOA4 465AHC/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou Dynamic Next SLIM Technologie One Touch, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, dotykový displej,
Informační systém údržby dálnic (ISUD) - zavedení systému na SSÚD-
Celostátní sčítání dopravy 2020 a technologický potenciál pro CSD 2025
Podpora samostatného bydlení
Nadzvuková veřejná letecká doprava
Transkript prezentace:

1 Katedra vozidel a pozemní dopravy tématika pro vypisování bakalářských prací

2 Oblasti pro vypisování BP Dopravní prostředky: Konstrukce vozidel a traktorů(mechanismy) (Mařík, Jindra, Prikner, Dvořák, Lachnit) Konstrukce motorů, měření provozních parametrů (Mařík, Jindra, Kotek) Mechatronika a diagnostika motorových vozidel (Kotek) Terénní vozidla a traktory, terramechanika (Prikner, Dvořák) Technologie ložných a skladových operací (Dvořák, Lachnit) Pasivní a aktivní bezpečnost silničních vozidel (Marčev)

3 Oblasti pro vypisování BP Dopravní infrastruktura: Teorie dopravy (dopravní proud, síťové grafy, okružní úlohy, sítě, lokace středisek, distribuce) (Lachnit, Brožová[PEF]) Technologie silniční nákladní dopravy (Lachnit) Dopravní inženýrství a územní plánování (Růžička, Zewdie, Marčev) Veřejná doprava, organizace, dopravní obslužnost (Matras - externista Inteligentní dopravní systémy, telematika, GIS (Zewdie)

4 Seznamy vedených BP prací

5 Měření výkonu spalovacích motorů

6 Válcová zkušebna

7 Měření emisí v provozu

8 Dopravní průzkumy

9

10 Měření intenzit dopravy

11 Terramechanika

12 Rozložení tlaku pneu

13 Projekt studentské formule culsracing.cz

14 Problematika dopravního inženýrství Dopravní průzkumy – Intenzity, sčítání, skladba, obsazenost, měření hluku, anketní průzkumy… Řešení dopravní obslužnosti Energetická náročnost dopravy Zklidňování dopravy Parkoviště

15 Spalovací motory a vozidla Měření provozních parametrů spalovacích motorů (výkon, spotřeba paliva, emise) Testování různých druhů paliv Měření emisí jedoucího vozidla Testování vozidel na válcové zkušebně Diagnostika motorových vozidel (sériová a paralelní diagnostika, emise)

16 Pravidla pro vypisování témat BP a DP Každý pedagog nebo doktorand(BP) vypisuje 4 BP 3 DP Maximálně!!! Přednost mají zájemci, kteří se dohodnou na konkrétním tématu předem! Dále jsou nabízena témata pro BP na dalších katedrách.