24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
*6. února 1905 Praha †31.října 1980 Praha český filmový a divadelní herec, dra- matik, filmový scenárista, spisovatel.
Advertisements

EXKURZE – ZA ARCHITEKTUROU A HISTORIÍ SEVEROVÝCHODNÍ ITÁLIE SPŠ A SOU UNIČOV –
Učíme se navzájem projekt 1. stupně ZŠ Jungmannovy sady Mělník Dílny: Vědecká Přírodopisná Matematická Tvořivá Hudební Sportovní.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_1.2.3 K. J. Erben Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu:
Starší přípravka + mladší přípravka A,B sezóna 2014/2015 trenér starší přípravky Allan Kheil, trenér mladší přípravky A Petr Vokáč trenér mladší přípravky.
DĚTSKÝ DOMOV, ZŠ a SŠ Žatec. Moje škola Moje třída Naše škola je spojena z DĚTSKÝM DOMOVEM. Do naší školy převážně chodí děti z Dětského domova, ale i.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_6.3.8 druhy vět podle postoje mluvčího Název sady: Český jazyk 7.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Máme rádi Pardubice Po stopách koňských kopyt ZŠ Staňkova 128, Pardubice Veronika Fránová, 8.A.
Slovní úlohy Procenta těžšíjednodušší
Shoda přísudku s podmětem OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-L
Metodický list: Vyjmenovaná slova po „B, L, M“ - shrnutí Jazykové vzdělávání Jazyk: český Věk: 3. ročník ZŠ Anotace: Tato prezentace slouží k procvičování.
Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce.
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_15_Slovní.
Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic, Na Vyhlídce 6, Dobrá Voda u Českých Budějovic EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek.
Třídní aktiv (1.D) Školní řád od nový školní řád (vyvěšený v kmenové třídě, webové stránky, zadní strana diáře - podepsat) ŠŘ dostane.
DLUHY S. R. O. ZŠ A MŠ BOHUSLAVICE
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Slovní úlohy řešené rovnicemi
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_08 Název Božena Němcová Téma hodiny Božena.
Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.
Počátky průmyslové revoluce v českých zemích
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Odborná praxe v Německu
ENA LJUBOJEVIĆOVÁ DUBLIN CZ01-KS
VY_32_INOVACE_01_Český jazyk_8.ročník 16_Pád podstatných jmen
pod dohledem statných instruktorů
Krystýna Cirhanová studentka sekundy Angličtina v Egyptě-2015
Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen
Pražské červnové povstání
Rotenburg Wümme – Karolína Hanková.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kateřina Pivoňková Eliška Vitíková
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Anglie Monika Trochtová.
Výlet do Prahy V říjnu jsme jeli na výlet do Prahy.
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
Praxe Rotenburg –
Táhni,…ale vrať se! Východočeské muzeum v Pardubicích.
VY_32_INOVACE_
Edova zdravověda Ve čtvrtek a v pátek navštívila čtvrťáky Edova mobilní školička první pomoci. V rámci VKZ si žáci vyzkoušeli spoustu.
Název projektu: Moderní škola
Dalimilova kronika Jak se píše kronika? Fakta X mýty?
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Dvacáté století – vznik Československa a jeho meziválečný vývoj
Denisa Haveldová, tercie
Anglický tábor v Milevsku
Návštěva planetária České Budějovice
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
MATEMATIKA Čísla přirozená – základní početní operace.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Žákovský parlament Vypracovali: Vojtěch Halík, Anna Adámková, IX.A
Česká hymna a její tvůrci
Tak co POKÉMONI?! Jste v pohodě?
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Člověk a jeho zdraví TÉMA:
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Pálava a okolí Natálie Báňová, 4. A.
SPORTOVNĚ-POHODOVÝ TÝDEN V RUMUNSKU DRÁKULOVA TRANSYLVÁNIE
Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Jazykový zájezd do YORKU
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Transkript prezentace:

24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a pátých tříd ze všech škol v Chodově + redaktorky časopisu. Na programu byly sportovní a společenské akce, exkurze Oelsnitz a ZŠ, návštěva zábavního parku, koupání v místním Aquaparku, výlety do okolí, posezení u ohně, diskotékové večery a mnoho dalších zábavných her. My jsme byly u všeho co se dělo a nafotily jsme fotky, které najdete na další straně a také na stránkách naší školy.

26 CESTOVNÍ DENÍK-SRN Česko-německý animační pobyt Ve dnech se žáci třetích tříd od nás ze školy zúčastnili výměnného jazykového pobytu v TABAKSTANNE. Po příjezdu do tábora jsme se ubytovali v chatkách, vybalili si věci a seznámili s programem. Měli jsme jazykovou animaci a naučili se pár německých slovíček. Druhý den ráno jsme odjeli do zábavného parku SONNENLAND. Po příjezdu jsme se seznámili s německými dětmi, se kterými jsme si vyměňovali česká i německá slovíčka. Ve středu po snídani jsme se vydali do základní školy v Oelsnitz. Viděli jsme moderní učebny, sportovní halu, družinu, bazén, venkovní učebnu a mnoho dalších věcí. Před odjezdem do tábora jsme se společně vyfotili s vitráží. Po příjezdu jsme hráli hry (volejbal, slovní kopaná, míčové hry…) Čtvrtek dopoledne jsme strávili v místním Aquaparku a odpoledne jsme se jeli podívat do hornického muzea, kde jsme byli v podzemí, viděli parní stroj a další náčiní horníků. Večer jsme roztančili parket na diskotéce. Pátek ráno jsme balili a ještě jednou navštívili Aquapark a odtamtud jsme jeli rovnou domů. Výlet se vydařil, vyšlo nám počasí a všem se v Německu moc líbilo !

27 FOTKY Z NĚMECKA