Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jazykový zájezd do YORKU

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jazykový zájezd do YORKU"— Transkript prezentace:

1 Jazykový zájezd do YORKU
1. 6. –

2 1. den Odjíždíme v 15:30 z parkoviště u Olympie. Projedeme Německem a Belgií do Francie.

3 2. den V ranních hodinách se přepravíme trajektem do Velké Británie a celý den nás čeká prohlídka krásného historického města York. Navštívíme gotickou katedrálu York Minster, muzeum věnované Vikingům a čokoládovnu. Ve večerních hodinách se děti poprvé setkají s jejich anglickými rodinami.

4 3. den Ráno se děti rozdělí do 3 skupin a budou si zlepšovat svoji angličtinu pod vedením anglických lektorů. Odpoledne nás čeká výlet do nádherného parku North Yorshire Moors. Cestou se zastavíme ve vesničce Goathland, kde Harry Potter na nádraží vystupoval ze svého vlaku, dále budeme pokračovat do rybářského městečka Whitby. Večer se děti vrátí do svých rodin.

5 4. den Opět nás dopoledne čeká hravá výuka. Odpoledne se vydáme do Scarborough, kde se podíváme do podmořského světa. Pokud bude čas, stavíme se na Flamborough Head, což jsou nádherné bílé útesy s vyhlídkou na maják. Večer nás budou opět vyhlížet naše rodiny.

6 5. den Dnes děti naposledy uvidí své lektory, které jim předají certifikáty. Odpoledne zavítáme do Fountains Abbey, což je zřícenina cisterciáckého opatství. Jeho zahrady patří k nejromantičtějším místům v Evropě. Večer se děti vrátí do svých rodin a užijí si poslední večer s nimi.

7 6. den Děti se ráno rozloučí se svými rodinami a vyrazíme na celodenní výlet do Cambridge, univerzitního městečka. Prohlédneme si městečko z lodiček, které plujou po řece Cam. Milovníci nákupů mají konečně příležitost navštívit pár obchodů. Večer budeme přespávat v hotelu v okolí Londýna.

8 7. den Konečně Londýn! Ráno se projedeme lodičkou po Temži. Navštívíme London Eye, projdeme se centrem až k Buckinghamskému paláci. Určitě dojdeme až na Trafalgarské náměstí. Také budeme mít možnost si koupit nějaký typický suvenýr. Navečer nastoupíme do našeho autobusu a budeme se těšit na cestu domů. Na trajektu utratíme poslední peníze.

9 8. den Hurá domů! Mezi 12:00 a 15:00 se opět vrátíme v pořádku domů na parkoviště u Olympie. Budeme plní nových zážitků.


Stáhnout ppt "Jazykový zájezd do YORKU"

Podobné prezentace


Reklamy Google