Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C"— Transkript prezentace:

1 Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C
od neděle (odjezd dopoledne, začíná se obědem) do pátku (končí se obědem, příjezd do Chomutova v odpoledních hodinách) ! O rekreační středisko s bazénem je velký zájem – je nutné odevzdat přihlášku do Děkujeme za pochopení.

2 Více o hotelu SRNÍ: hotel leží v krásné přírodě Šumavy budeme mít k dispozici bazén 25 x 12,5 m (děti zde dokončí plavecký výcvik) každý den budeme moci do sportovní haly ale pokud bude pěkné počasí budeme co nejvíce venku – je zde venkovní víceúčelové hřiště

3 Vydáme se i za hranice hotelu
Bylo by škoda nepoznat nádhernou přírodu Národního parku Šumava. Například: My sice nepojedeme na voru, ale vydáme se mravenčí stezkou… Naším cílem též bude pozorování vlků. Z bezpečné a prostorné vyhlídky můžeme sledovat smečku deseti vlků.

4 Cena: 3200,- Kč (plavecký výcvik hradí škola) Záloha: 1500,- Kč do 20
Cena: 3200,- Kč (plavecký výcvik hradí škola) Záloha: 1500,- Kč do Doplatek: 1700,- Kč do při platbě na účet školného – napsat do textu: ŠvP V ceně je zahrnuto: ubytování (6 dní, 5 nocí) jídlo 5 x denně (začíná se obědem a šestý den se končí zase obědem) celodenní pitný režim využívání bazénu (5 dní) každý den využívání vnitřní sportovní haly pojištění doprava bohužel letos VZP nepřispívá na ozdravné pobyty 

5 Těšíme se na společné zážitky 
Bude čas utužovat přátelské vztahy mezi dětmi. To, co jsme se naučili během školního roku, si můžeme zopakovat v reálných situacích - bude to opravdu „škola v přírodě“, bez učebnic a sešitů… Ilustrační foto z loňské školy v přírodě:


Stáhnout ppt "Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C"

Podobné prezentace


Reklamy Google