ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle 6.-9. Informatika 9. ročník III2-13-10.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Seznámení s prostředím programu
Čísla stran v Microsoft Office Word
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Prezentační manažer Kapitola 13.0 (Sestavení z externích zdrojů)
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ukládání prezentace do jiných formátů Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Tabulkový precoser Open Office Calc ZÁKLADY PRÁCE
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Partner Learning Center Uživatelská příručka pro partnery společnosti Microsoft.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
VY_32_INOVACE_F3-18 OBRÁZEK VE WORDU AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ŘÍJEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: PRÁCE S OBRÁZKEM V PROGRAMU MICROSOFT WORD Časová.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.0 (Graf v MS PowerPoint)
IT začátečníci - Word Modul 3.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Styly písma - vytvoření vlastního stylu, zápatí a záhlaví stránek
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 4.0 (Text)
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Hromadná korespondence
TEXTOVÝ EDITOR.
Prezentační nástroj Open Office, Impress PŘECHODY SNÍMKU Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, úlohy, přechod mezi.
RoBla Makra MS OFFICE.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.1 (Sestavení z externích zdrojů)
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
GIMP : úpravy fotografií
Školní y v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Corel PHOTO-PAINT Úloha 4 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Kofigurace & napájení Windows
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Datové referáty Apstr4.
Corel PHOTO-PAINT Úloha 4 Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Malování - uložení a otevření obrázku
Transkript prezentace:

ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III

Informatika Movie Maker ULOŽENÍ PROJEKTU, YOUTUBE Mgr. Vilém Nejezchleb windows-movie-maker-2-6-vs-verze-6-vs-verze-2011//

Movie Maker Když už máte video sestříhané, zbývá jej ještě uložit a případně vypálit na DVD.

Movie Maker Klepněte v levém horním rohu na tlačítko hlavní nabídky a vyberte Uložit film. Pokud jste použili při nahrávání filmu HD kameru, vyberte odkaz Vysoké rozlišení (1080p). Pro běžnou TV kvalitu můžete vybrat Standardní rozlišení (video bude uloženo v rozlišení 640 x 480 bodů). Pro širokoúhlý formát zvolte možnost Širokoúhlá obrazovka (480p). Video bude uloženo do formátu WMV (Windows Media Video), který nabízí velmi dobrý poměr kvalita/velikost.

original/public/pictures/clanky/2010/06Jun/2593/wmm19.png

original/public/pictures/clanky/2010/06Jun/2593/wmm20.PNG Movie Maker Budete-li chtít rovnou vypálit video na DVD, vyberte ze stejné nabídky možnost Vypálit disk DVD. Nejprve musí být film uložen, což vám aplikace Movie Maker nabídne automaticky. Potvrďte tedy tlačítkem Uložit.

Movie Maker Po uložení se otevře aplikace Windows DVD Maker, která video vypálí. V úvodním dialogu můžete vybrat vypalovačku a klepnutím na tlačítko Přidat položky vložit další video. Klepnete-li na tlačítko Možnosti, je možné zde změnit poměr stran a určit rychlost vypalování. Nechcete-li nic měnit, klepněte na tlačítko Další. Ve druhém kroku můžete změnit úvodní nabídku budoucího Video DVD

original/public/pictures/clanky/2010/06Jun/2593/wmm21.PNG

Movie Maker V pravé části máte na výběr z několika připravených šablon. Po klepnutí na tlačítko Text nabídky můžete zadat název disku a texty tlačítek v úvodním menu. Úpravy textů potvrďte tlačítkem Změnit text. Máte-li vše připraveno, stačí už jen klepnout na tlačítko Vypálit.

Movie Maker Windows Live Movie Maker dokáže sestříhané video přímo vypublikovat na nejznámější videoserver YouTube. V hlavní nabídce vyberte Publikovat film a zvolte Publikovat ve službě YouTube. Zobrazí se přihlašovací dialog, kde musíte zadat údaje vašeho účtu na YouTube. Pokud zde účet nemáte, musíte jej nejprve vytvořit.

original/public/pictures/clanky/2010/06Jun/2593/wmm23.PNG