Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stropu a montáž pracovního postupu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konečný výrobek, deska Flexibuild - vlastnosti
Advertisements

LEHKÁ NESILIKÁTOVÁ PREFABRIKACE
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Název operačního programu:
dřevěné STROPY 225 Katedra pozemního stavitelství,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Název operačního programu:
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
Název operačního programu:
NK 1 – Konstrukce Přednášky: Doc. Ing. Karel Lorenz, CSc.,
STAVEBNICTVÍ Technologie
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
STAVEBNICTVÍ Technologie
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
SÁDROKARTONY Použití:- příčky - podhledy - suché podlahy
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
KONTROLA SÁDROKARTONOVÝCH PŘÍČEK
Název operačního programu:
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 1.5 Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zvyšování.
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
Obložení stěn a stropů. Obložení se montuje na vyzrálé zdivo, bez omítání, se zatřenými spárami. Dodatečné obklady se provádějí na omítnutý podklad. Plocha.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Podlahy a podlahové konstrukce.
VY_32_INOVACE_36_01 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
S T R O P Y Z K E R A M I C K Ý C H P R E F A B R I K Á T Ů
Nejdůležitější část střechy?
Stropní konstrukce typu BSK
Výroba rámů a podnoží Vlastní konstrukci rámu tvoří sestava vlysů, spojených různými konstrukčními spoji do obvodově uzavřených tvarů, nejčastěji pravoúhlých.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů materiálů, vodorovné.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dřevěných podlah.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Ukládání kabelů Obor:Elektrikář.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Zdvojená okna a eurookna. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
STROPNÍ PODHLEDY – VARIANTY A JEJICH OCEŇOVÁNÍ
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad kreslení montovaných stropů deskových, panelových.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje montáž sádrokartonu pracovní postup při půdní vestavbě.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav a zesilování dřevěných.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie osazování dřevěných zárubní.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky bourání postupným rozebíráním.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad kreslení stropů s rovným podhledem a zavěšených.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav obkladů a dlažeb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Terminologie oken
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stěn a montáž pracovního postupu.
Fasádní obklady Ing. Miloslava Popenková, CSc. FASÁDNÍ OBKLADY dělení KONTAKTNÍ (lepené) BEZKONTAKTNÍ (zavěšené odvětrávané)
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad postupu při provádění hydroizolace.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy povlakových podlah.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie montovaných skeletových staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení stropu s viditelnými trámy a sklopeného.
Dilatace obkladu Ing. Miloslava Popenková, CSc. Úvod Princip návrhu dilatace obkladu musí vycházet z definic jednotlivých deformací ve stavebních konstrukcí,
podlahy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_16 Ing. Josef Kůra
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Výměna stropních částí
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Obklady vnější CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_15
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Konstrukce a výroba dřevostaveb
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stropu a montáž pracovního postupu při obložení stropu.

Obložením stropu docílíme estetického efektu místnosti nebo snížení podhledu a tím zvýšení tepelně zvukové izolace. Podle způsobu konstrukce rozdělujeme:  obklad trámových stropů  stropní obklad z prken  stropní obklad z tabulí  kazetový stropní obklad  akustický stropní obklad  konstrukce větracích stropů. Obložením stropu docílíme estetického efektu místnosti nebo snížení podhledu a tím zvýšení tepelně zvukové izolace. Podle způsobu konstrukce rozdělujeme:  obklad trámových stropů  stropní obklad z prken  stropní obklad z tabulí  kazetový stropní obklad  akustický stropní obklad  konstrukce větracích stropů.

Obklad trámových stropů: Stropy, z nichž vystupují trámy nebo obložení tvoří falešný strop. Z estetických důvodů se neopracované trámy obkládají prkny nebo dýhovanými materiály. Falešné trámy se připevňují na omítnutý strop, omítnuté plochy zůstávají viditelné. Obklad trámových stropů: Stropy, z nichž vystupují trámy nebo obložení tvoří falešný strop. Z estetických důvodů se neopracované trámy obkládají prkny nebo dýhovanými materiály. Falešné trámy se připevňují na omítnutý strop, omítnuté plochy zůstávají viditelné. Stropní obklad z tabulí: Provádí se z dřevěných materiálů dýhovaných nebo povrchově upravených laminováním. Stropní obložení je členité pomocí přiznaných spár mezi hranami tabulí. Stropní obklad z tabulí: Provádí se z dřevěných materiálů dýhovaných nebo povrchově upravených laminováním. Stropní obložení je členité pomocí přiznaných spár mezi hranami tabulí.

Kazetový stropní obklad: Kazetovými stropy označujeme stropní obložení s čtvercovými nebo pravoúhlými plasticky uspořádanými poli (kazetami) Hranici mezi kazetami tvoří lišty, rámy, luby(vlysy) nebo falešné trámy. Kazetový stropní obklad: Kazetovými stropy označujeme stropní obložení s čtvercovými nebo pravoúhlými plasticky uspořádanými poli (kazetami) Hranici mezi kazetami tvoří lišty, rámy, luby(vlysy) nebo falešné trámy.

Stropní obklad z prken: Celá stropní plocha je obložena prkny. Jsou spojeny na pero, na pero s drážkou, na polodrážku, přeplátovaním nebo uloženy s mezerami přes sebe. Viditelné upevnění prken se provádí pomocí hřebíků nebo vrutů. Stropní obklad z prken: Celá stropní plocha je obložena prkny. Jsou spojeny na pero, na pero s drážkou, na polodrážku, přeplátovaním nebo uloženy s mezerami přes sebe. Viditelné upevnění prken se provádí pomocí hřebíků nebo vrutů.

Akustický stropní obklad: Stropní obložení pohlcující zvuk nazýváme akustickými stropy. Používá se přerušovaná vrchní obkladová vrstva a podkladní porézní materiály, které pohlcují zvuk. Konstrukce větracích stropů : Větrací stropy přivádějí do místnosti čerství vzduch vedený stropními dutinami klimatizačních zařízení. Akustický stropní obklad: Stropní obložení pohlcující zvuk nazýváme akustickými stropy. Používá se přerušovaná vrchní obkladová vrstva a podkladní porézní materiály, které pohlcují zvuk. Konstrukce větracích stropů : Větrací stropy přivádějí do místnosti čerství vzduch vedený stropními dutinami klimatizačních zařízení.

Estetického efektu místností Nebo snížením podhledu a tím zvýšení tepelně zvukové izolace Obklad trámových stropů Stropní obklad z prken Stropní obklad z tabulí Kazetový stropní obklad a) b) a) b) c) d) e) f) Akustický stropní obklad Kazetový stropní obklad Použité zdroje: archiv autora