Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Moje třída.
Jmenuji se Michaela Petrová
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
My, Hladnováci.
Moje rodina Daniel Kunz.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Volba povolání aneb představení 9. A v rámci projektu „2
Moji nejlepší kamarádi
Co rádi děláme.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Vesnice Strupčice.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
DRAHOMÍRA SOUKUPOVÁ DD SMOLINA16 VAL.KLOBOUKY Březen 2012.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Osobní údaje Telefon: E – mail: Adresa: Sukova 370 Nový Bydžov Icq,qip : Web: Tomáš Čerych.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Moje Rodina.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Mé záliby a koníčky.
Vědomostní kvíz Medvídka Pú Zde vložte obrázek dostupný z Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
MOJE RODINA Josef Novák.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Karolinka-město ve kterém žiji
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Moje osoba.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD.
DĚTSKÝ DOMOV, ZÁKLADNÍ ŠKOLA, STŘEDNÍ ŠKOLA, DUCHCOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
SLOVENSKO 2016.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Naše škola 1.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Naše 7 Třída.
Transkript prezentace:

Rok : 2013/2014 Třída : 9.B

 Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák Jan  Šebek Kamil  Šponiarová Tereza  Tichý Pavel

Jmenuji se Patrik Farkaš. Žádnou přezdívku nemám, všichni mi říkají jménem Patrik.  Mám dobré kamarády.  Rád hraju fotbal nebo florbal. Školu až tak moc rád nemám, ale na učiliště se těším.  Mé nejoblíbenější předměty jsou Tv, Pv, Vv, Hv a Pc. Nemam rád matiku.  Chtěl bych bydlet v zahraničí, nejlépe v Německu, protože je tam hodně práce a hezké holky:D

 Studuji: Zvláštní školu  Koníčky: Posilování, PC, chození ven.  Nejoblíbenější předměty: Dějepis, zeměpis  Národnost: Czech Republic  Oblíbené zvíře: pes  Oblíbený herec: Will Smith  Oblíbení zpěváci: 2pac D m x ICE CUBE  Můj sen: Být úspěšný člověk.

MIROSLAV KOKENY  Kamarádi mi říkají Miky.  Ve škole mě to někdy baví, někdy ne. Docela se těším na učňák. Dříve jsem do školy chodil do Teplic u Červeného kostela, ale tady v Duchcově se mi líbí víc.  Rád sportuji, můj nejoblíbenější sport je fotbal. Na fotbal koukám v televizi a také ho hraju s kamarády. Chtěl bych hrát fotbal závodně, ale… Můj nejoblíbenější fotbalista je Cristiano Ronaldo.Moji kamarádi jsou: Lukáš Berky, Petr Koša, Vláďa Lovaš, Patrik Jano a Roman Polák. Mám jednoho sourozence a to mi stačí.

 Jmenuji se: Iveta Nistorová  Můj koníček je fotbal, lítat venku a bavit se :D  Mám 4 sourozence- Marka, tomu je 18 let, Ninu, té je 20 let, Tomaše, tomu je 15 let a Táňu, té je 18 let. Mám je všechny mocinky ráda ♥ ♥ :D  Moje máma se jmenuje jako já, Iveta a můj nevlastní táta Ruda Scorba, také je mám moc ráda :D  Jinak sem ráda, že už vyjdu z 9. Třídy, že už se půjdu učit a doufám, že to tam nějak vydržím a že nebudu držkatá atd.  Moje nejlepší kámoška je Tereza Šponiarová, tu mám moc moc ráda a beru jí taky jako ségru, protože je taková „debilka“ jako já. Tak to je vše, co jsem chtěla :D čůůůůůssss :D a jinak jsem super holka :D

 Jmenuji se Jan Semerák,  Má přezdívka je Semi.  Do školy chodím nerad a nesnáším některé vyučovací hodiny, mé oblíbené předměty jsou Pracovní výchova, Informatika, fyzika.

 Mým koníčkem je fotbal a celkově mám rád sport. Rád pracuji na PC. Do první třídy jsem chodil na základní školu do Bíliny. Od 26 února jsem chodil do školy v Liberci. Od května 2013 jsem v dětském domově v Duchcově a tam chodím i do školy. Jsem kamarádský a v pohodě.

 Moje přezdívka je: Koňárka  Mám 3 sourozence: Dva starší bratry Lukáše a Radka, mladší ségru Adélu.  Ráda hraju fotbal, chodím ven s kamarádkami. Mám 5 nejlepších kámošek: Marunu, Ivetu, Petru, Karolínu a Vanesu. Jinak mám dalších kámošek fakt hodně.  Mám ráda srandu a nemám ráda namyšlenost :-D  Jsem normální holka.  Ráda bych se chtěla podívat do Francie a Španělska.

 Nemám žádného sourozence - jsem jedináček.  Po škole chodím hrát fotbal a basket. Rád chodím s klukama ven, posloucháme písničky a jen tak si povídáme a blbneme.  Moje máma se jmenuje Zdena Tichá a můj táta se jmenuje Pavel Tichý. Oba mají důchod a ještě dělají v Teplicích v brambůrkárně.  Mám ještě dva psy a dvě morčata a s nimi mám super zážitky.  Můj nejoblíbenější zpěvák je Rytmus.  Rád si píšu na facebooku. Jsem tam každý den.