Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Advertisements

Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. B6 – Zvýšení kvality řízení lidských zdrojů a optimalizace.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Mgr. Barbora Hošková Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8.listopadu 2006.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. C7 - Projektová kancelář Metodický výklad výzvy C7 Mgr.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROGRAM ERC CZ veřejná soutěž ve VaVaI vyhlášená dne MŠMT; odbor financování výzkumu a vysokých škol - 32.
SC 4.1 Navýšení kapacity a zkvalitnění předškolního, základního a středního vzdělávání a zařízení pro poskytování péče o děti do 3 let  Datum vyhlášení.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Budování expertních kapacit – transfer technologií Ing. Irena Havlová Praha, 15. února 2016.
Tereza Křížová Lucie Havlíčková 1. VÝZVA DRUHÝCH GLOBÁLNÍCH GRANTŮ KRAJE VYSOČINA PRIORITNÍ OSY 1 OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Inkluzivní vzdělávání pro KPSVL Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
GLOBÁLNÍ GRANTY realizované Moravskoslezským krajem v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost na léta Kateřina Švrčková.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
1 Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 2. výzva – oblasti podpory 1.1 a 1.2 a a 8. dubna 2009KrÚ JMK.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Ing. Jana Hadravová Informace o vyhlášené 3. výzvě globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v kraji Vysočina ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Program RP04-16 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2016 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.3 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. dubna 2013.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Dokumentace k výzvě č.02/ Olomouc Zlín Uherské Hradiště Velké Losiny.
T I S K O V Á K O N F E R E N C E K O N F E R E N C E
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Rozvoj kapacit pro výzkum a vývoj Praha, 23. listopadu 2016.
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Úřad práce České republiky
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Vyhodnocení realizace IPRM v IOP
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 2
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013)
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Seminář pro příjemce OPVK
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Podpora nabídky dalšího vzdělávání v JMK
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013)
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (2007–2013)
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Seminář pro žadatele Ústí nad Labem
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 1. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Ochrana a péče o přírodu a krajinu
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Aktivity Olomouckého kraje v oblasti podpory podnikání v roce 2016
Transkript prezentace:

Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení grantových programů ORR Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Jana Hadravová Obsah Úvod Informace o celkové výši finančních prostředků Časový průběh 2. výzvy Výsledky 2. výzvy Výhled

Jana Hadravová Částky v Rozhodnutích o poskytnutí dotace Oblast podpory Částky v Rozhodnutích o poskytnutí dotace do konce roku Celkem Částka v Rozhodnutí do konce období

Jana Hadravová Co se událo v roce výzva vyhlášení výzvy únor, konzultace březen 2009semináře pro žadatele včetně tvorby projektové žádosti Benefit7 březen, osloveno 88 hodnotitelů ke spolupráci, školení hodnotitelů se zúčastnilo 44 duben 2009 hodnotitelů zahájení příjmu žádostí ukončení příjmu žádostí registrace do informačního systému Monit 7+ duben, květen 2009hodnocení zajišťované oddělením GP (formální, přijatelnost) září/říjen 2008hodnocení věcné – individuální hodnotitelé (2 – 3 hodnotitelé) 16 a výběrová komise (nominována RK, měla 13 členů, proškolení) schválení projektů orgány kraje - RK schválení v ZK (rozhodnutí o poskytnutí podpory) zveřejnění výsledků výběru do 5 pracovních dnů o ZK září/říjen 2009vyrozumění úspěšných a neúspěšných žadatelů kompletace podkladů pro uzavření Smlouvy o realizaci uzavření Smlouvy o realizaci analýza 1. výzvy

Jana Hadravová Celkový stav pro PO 1 v první části programového období Částky v rozhodnutích celkem za GG za 1. období Podpořeno VK po 1. výzvě Podpořeno VK po navýšení 2. výzva zbývá , , , , , ,94 Celkem , ,74

Jana Hadravová Vyhlášení 1. výzvy do oblasti podpory – Podpora nabídky dalšího vzdělávání v kraji Vysočina Datum vyhlášení výzvy:25. srpna 2009 Datum zahájení příjmu žádostí: 29. září 2009 Datum ukončení výzvy, ukončení příjmu žádostí:9. října 2009 Podporované aktivity: Podpora provázanosti dalšího vzdělávání s počátečním vzděláváním vytvářením vzdělávacích modulů. Podpora vzdělávací nabídky v oblasti dalšího vzdělávání - rozvoj vzdělávacích programů pro vzdělávání dospělých ve školách a dalších vzdělávacích institucích. Vzdělávání pedagogů, lektorů, řídících a organizačních pracovníků škol a dalších vzdělávacích a poradenských středisek působících v oblasti specializačního vzdělávání a vzdělávání pro udržitelný rozvoj. Rozvoj sítí a partnerství subjektů působících v oblasti dalšího vzdělávání a poradenství. Poradenství a metodická pomoc při zavádění moderních a inovativních vzdělávacích technologií a metod (pro organizace působící v oblasti specializačního a dalšího vzdělávání a vzdělávání pro udržitelný rozvoj).

Jana Hadravová Podmínky vyhlášené výzvy Limity finanční podpory Celková částka alokovaná pro tuto výzvu: ,- Kč Minimální částka pro jeden grantový projekt: ,- Kč Maximální částka pro jeden grantový projekt: ,- Kč Doba trvání projektů Maximální doba trvání grantových projektů je 36 měsíců od data zahájení realizace grantového projektu. Všechny grantové projekty musí být ukončeny nejpozději do

Jana Hadravová Předpokládaný vývoj Změna Manuálu OP VK, aktualizace základních dokumentů (PpŽ, PpP, Metodické listy) GG Prioritní osy 1 – vyhlášení 3. výzvy v roce 2010 (leden/únor) úprava podmínek výzvy na základě provedené evaluace a diskuse Očekávaný vývoj ve změnách OP VK zejména pro oblast ZŠ GG v oblasti 3.2 – vyhlášení v 1. polovině roku 2010

Jana Hadravová Informování žadatelů a příjemců, veřejnosti Akce plánované do konce roku Seminář pro příjemce 1. výzva PO Seminář č. 1 pro příjemce 2. výzvy PO Seminář č. 2 pro příjemce 2. výzvy PO Veletrh realizátorů EVVO Příklady dobré praxe (příjemci 1. výzvy PO 1)

Jana Hadravová Prostor pro dotazy Děkuji za pozornost Jana Hadravová Odbor regionálního rozvoje Oddělení grantových programů tel