Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – 2013 20/11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1 Regionální operační programy Daniel Braun Šance pro obce s (židovskými) památkami.
Cassia Development & Consulting, s.r.o.
Regionální operační programy
ROP – možnosti pro cestovní ruch
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Olomouc, , Zlín FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Harmonogram výzev.
Dotační příležitosti.
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Prioritní osa 2: Rozvoj městských a venkovských oblastí.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
1 V1 3. Seminář 2009/ Region a regionální vědy 1 2.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
3.1 – Rozvoj urbanizačních center Příjemci podpory
Regionální operační program NUTS II Severovýchod 2007 – 2013
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu.
Téma: 03 Příprava a prezentace projektu v rámci ROP
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
seminář pro žadatele k 2. výzvě IROP „Územní plány“
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 15. října 2015 Výroční konference – Senohraby Ing. Václav Chytil.
INFORMACE K ZÁVĚREČNÝM VÝZVÁM Praha. Režim závěrečných výzev R E G I O N Á L N Í R A D A R E G I O N U S O U D R Ž N O S T I S T Ř E D N Í Č.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
2 Řeka Jizera Největší pravostranný přítok Labe (cca 165 km). Pramen na svahu hory Smrk v Jizerských horách. Soutok s Labem u Lázní Toušeň a Káraného.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Možnosti financování cestovního ruchu z operačních programů.
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 05/10/2010 Mnichovo Hradiště JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Zhodnocení ROP Střední Morava Ing. Hana Linhartová vedoucí oddělení metodiky Ú řad Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
ROP Moravskoslezsko v roce 2009 Ing. David Sventek, MBA Úřad Regionální rady Moravskoslezsko.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Vyhlášené oblasti podpory a doporučení pro zpracování projektů IPRÚ 19. května 2008, Rožnově pod Radhoštěm.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný regionální operační program
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Seminář k nové výzvě na místní komunikace 85A - Ing. Václav Chytil
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Aktuální dotační příležitosti IROP
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Informace o vyhlášených výzvách
Transkript prezentace:

Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl

R E G I O N Á L N Í R A D A R E G I O N U S O U D R Ž N O S T I S T Ř E D N Í Č E C H Y 2 Prioritní osy ROP Prioritní osy a oblasti podpory ROP NUTS 2 Střední Čechy Prioritní osa 1 – Doprava Prioritní osa 2 – Cestovní ruch Prioritní osa 3 – Integrovaný rozvoj území 1.1 Regionální dopravní infrastruktura 1.2 Udržitelné formy veřejné dopravy 2.1 Podnikatelská infrastruktura a služby cestovního ruchu 2.2 Veřejná infrastruktura a služby cestovního ruchu 2.3 Propagace a řízení turistických destinací Středočeského kraje 3.1 Rozvoj regionálních center 3.2 Rozvoj měst Prioritní osa 4 – Technická pomoc 4.1 Řízení, kontrola, monitorování a hodnocení programu 4.2 Informovanost a publicita programu 4.3 Absorpční kapacita regionálních aktérů 3.3 Rozvoj venkova

R E G I O N Á L N Í R A D A R E G I O N U S O U D R Ž N O S T I S T Ř E D N Í Č E C H Y 3 Oblast podpory 1.2 Udržitelné formy veřejné dopravy Zaměření, oblast cykloturistiky: Výstavba cyklistických stezek a cyklistických pruhů; podpora projektů s primárním využitím pro každodenní cyklistickou dopravu; nebudou podporovány projekty primárně zaměřené na cestovní ruch. Prioritní osa 1 - Doprava

R E G I O N Á L N Í R A D A R E G I O N U S O U D R Ž N O S T I S T Ř E D N Í Č E C H Y 4 Oblast podpory 1.2 Udržitelné formy veřejné dopravy Příjemci podpory kraj dobrovolné svazky obcí obce organizace zřizované nebo zakládané kraji a obcemi obecn ě prosp ě šné spole č nosti provozovatelé drá ž ní dopravy Prioritní osa 1 - Doprava

R E G I O N Á L N Í R A D A R E G I O N U S O U D R Ž N O S T I S T Ř E D N Í Č E C H Y 5 Prioritní osa 2 – Cestovní ruch Oblast podpory 2.2 Veřejná infrastruktura a služby CR Zaměření, oblast cykloturistiky: Budování cyklostezek a cyklotras s využitím pro cestovní ruch: stavební úpravy, značení; osázení informačními tabulemi a mapami; pořízení mobiliáře; půjčovny kol a cykloservisy (vč. vybavení); propagace (např. mapy) – doplňková aktivita.

R E G I O N Á L N Í R A D A R E G I O N U S O U D R Ž N O S T I S T Ř E D N Í Č E C H Y 6 Prioritní osa 2 – Cestovní ruch Oblasti podpory 2.2 Veřejná infrastruktura a služby cestovního ruchu Příjemci podpory: kraj obce organizace zřizované kraji a obcemi dobrovolné svazky obcí nestátní neziskové organizace zájmová sdružení právnických osob hospodářská komora ČR a její složky veřejné výzkumné stanice

R E G I O N Á L N Í R A D A R E G I O N U S O U D R Ž N O S T I S T Ř E D N Í Č E C H Y 7 Výzvy pro oblast cykloturistiky Oblast podpory 1.2 Udržitelné formy veřejné dopravy Podzimní blok: – Jarní blok: pro 1.2 neplánováno Podzimní blok 2009 Oblast podpory 2.2 Veřejná infrastruktura a služby cestovního ruchu Podzimní blok: – Jarní blok: –

Děkuji za pozornost 20/11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl Úřad Regionální rady Zborovská 11, Praha 5 tel: