TATRA PHOENIX Jan Veverka, DG1 Studentská konference 2015 - 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Doudleby Autor : Mgr. Jana Blažková Téma : Násobilka v oboru do 100 Název : VY_32_INOVACE_20_DĚLENÍ 6-9 Číslo.
Advertisements

Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Název školy: Základní škola Mnichovo Hradiště Autor DUM: Název: VY_32_INOVACE_28_Hutnictví a strojírenství ČR_Sluková Téma: Hutnictví a strojírenství ČR.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Silniční daň. Předmětem daně jsou vozidla, kterým je přidělena státní poznávací značka a jsou používaná nebo určena k podnikání Předmětem daně jsou vozidla,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_B_19.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_B_12.
CAS 16 - CAMIVA CCF4000 VYPRACOVAL: Rais Marek 3ročník VŠB TU Ostrava.
Název školy: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Autor: Mgr. Alena Černá Název: VY_32_INOVACE_Z_07_Český průmysl Číslo.
VY_32_INOVACE_AUT1_11 Kategorie a druhy motorových vozidel.
E K O N O M I K A Spotřební daně Daň z vína. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
ZETOR. Co je to Zetor ? Zetor je značka nejznámějšího českého traktoru. Kompletní název společnosti je Zetor Tractors a.s,která tento název nosí od 1.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Dynamo – regulace Tematická oblast:Zdroje elektrické energie motorových vozidel.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Komunikace řídících jednotek I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_251_TÉMA_ Zaměstnanec ve firmě Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
EKONOMIKA MAJETKOVÉ DANĚ DAŇ SILNIČNÍ. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Plně elektronické zapalování Tematická oblast:Zapalování Ročník:2. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Živnostenské právo Jan Pospíšil Karolína Růžičková.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Cestovní náklady podnikatele a zaměstnance. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno.
VY_32_INOVACE_ROZ_17 Variabilní rozvod Honda VTEC.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
VY_32_INOVACE_AUT2_18 Zpomalovací brzdy. Účelem zpomalovací brzdy je vozidlo zpomalit, nikoliv však zastavit. Brzdu nelze použít ani jako brzdu parkovací.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_255_TÉMA_ Rezervy a fondy Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Hydraulické čerpadlo s proměnným geometrickým objemem Výhody: - krátké přestavné časy - malá hmotnost - dobré vlastnosti i při malých průtocích - malé.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_17_30_Pascalův zákon a hydraulika.
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
DUM - Digitální Učební Materiál
Tepelné motory.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_23-03
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-18
Polohová energie, výkon – úlohy 2
VY_32_INOVACE_AUT1_17 Rámy.
Rámy – účel, konstrukce, vlastnosti
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Podvozek VY_32_INOVACE_13_252
POVINNÁ VÝBAVA SILNIČNÍCH VOZIDEL
Tomáš Pánek, Lukáš Malý a Vojtěch Šaloun
Výroba II.. Výroba II. Organizace výrobních pracovišť V jedné dílně jsou příbuzné stroje Výrobek prochází několika dílnami Technologické uspořádání.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_32-14
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Majetek podniku - Aktiva
Procenta v „autařské“ praxi
Přímá tělesa v úlohách z praxe
Maturita 2018.
Centrální nákupy SŽDC pro opravu, údržbu a modernizaci železničního svršku Stanislav Smeták Workshop „Oprava a údržba kolejí železničních drah“ Praha –
Inter Informatics Group
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Obor: Elektrikář slaboprod Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Projekt: Generální oprava traktoru Zetor 4011
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Výroba pelet z biomasy v Habrech
© STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Oblasti pro vypisování BP
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Procenta kolem nás Jednoduché úrokování VY_42_INOVACE_34_01.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výroba lůžkového nábytku
Motor Caterpillar C13 vozu Tatra Phoenix G3
Dotace pro jednotky SDH obcí
Transkript prezentace:

TATRA PHOENIX Jan Veverka, DG1 Studentská konference

Od výroby až ke kabině Výroba Motor Převodovky Tatrovácká koncepce a odpružení Kabiny

TATRA PHOENIX Český výrobek Nákladní automobil Vyráběný v Kopřivnici

Výroba Sériová výroba začala koncem r Plný náběh výroby 2012 Vyrobeno pouze cca 100 vozů

Motor TATRA Osmiválcový vznětový motor s válci do V Zdvihový objem 12,7 litrů Emisní třída Euro 3 – 6 Výkon 230 kW – 325 kW (310 – 440 HP)

Motor TATRA V8

Převodovky Manuální převodovka TATRA Automatizovaná převodovka TATRA-NORGEN Automatické převodovky

Automatická převodovka TATRA

Tatrovácká koncepce a odpružení Vyvinuto pro obtížné terénní podmínky Vysoký jízdní komfort Vysoká stabilita vozidla při jízdě v zatáčkách a ve svazích Minimální údržba a minimální možnost poškození hnacího traktu

Koncepce 6×6

Odpružení listovými pery

Pneumatické odpružení

Kabiny Výhradně trambusové provedení kabin Denní i spací kabiny Pneumatické odpružení kabiny pro vyšší komfort

Denní kabina

Nástavba pro sypký materiál

Spací kabina

Tahač návěsů

Kabina pro 6 – 8 členů posádky

Hasičská nástavba

Děkuji Vám za pozornost TATRA Vás dostane na kolena TATRA Vás posune dál

Seznam použité literatury Tatra: Produktový katalog [online]. [cit ]. Dostupné z: Tatra: Tatrovácká koncepce [online]. [cit ]. Dostupné z: Tatra: Motory [online]. [cit ]. Dostupné z: tatru/technicka-koncepce-tatra/motory/ Tatra: Převodovky [online]. [cit ]. Dostupné z: Tatra: Kabiny [online]. [cit ]. Dostupné z: tatru/technicka-koncepce-tatra/kabiny/ Tatra T158 Phoenix [online]. [cit ]. Dostupné z: