28.9.2016 Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_252_TÉMA_Daň z přidané hodnoty Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Advertisements

Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Projekty realizované Policií České Republiky v rámci Evropského návratového fondu Evropský návratový fond (ENF)
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
TRINS Transportní informační a nehodový systém UNIPETROL RPA, s.r.o. Litvínov SCHP ČR Praha 23. března 2016.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Odbor cizinecké policie 10. ledna 2013.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Mgr. Inka Vaverková Praha, 8. února 2016.
Občanská společnost, participace občanů na politickém životě Demokratický právní stát.
 2006  Ministerstvo průmyslu a obchodu Příprava aplikace zákona č. 179/2006 sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání do působnosti Ministerstva.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Já a společnost Výchova k občanství ročník III
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Jak na projekt? Ing. Iva Gavendová Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kulatý stůl se koná za podpory programu Evropské unie Hercule III ( ). Tento program je realizován Evropskou komisí. Byl vytvořen na podporu aktivit.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontrolní činnost ve zdravotnictví
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Evropský návratový fond (ENF)
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
„Jednotná úroveň informačních systémů operačního řízení a modernizace technologií pro příjem tísňového volání základních složek integrovaného záchranného.
Pojem přeměna obchodní společnosti
Úřad práce České republiky
Členská schůze MAS Nepomuk,
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Společné a koordinované politiky EU
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Hlavní město praha a integrace cizinců
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Název projektu: Moderní škola
Vlnění a optika (Fyzika)
Koordinační výbory Národního strategického referenčního rámce
Povinnosti provozovatele střešních instalací při dodávkách přímým vedením
II. fáze legálně pobývajících cizinců a nelegálně pobývajících cizinců
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Evropský návratový fond (ENF)
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Váňová Stanislava, Mikeladzová Jana
Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Správa sociálního zabezpečení
Obsah veřejných rozpočtů III
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
A co dál - aneb jak spolupracovat a komunikovat spolu i bez projektů
Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB)
EVROPSKÁ UNIE.
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 2 Obsah prezentace Cíle projektu Důvody realizace Základní informace o projektu Klíčové aktivity Fotodokumentace Kontaktní údaje

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 3 Cíle projektu Účelem projektu je nákup biometrických snímacích zařízení, jejich instalace a běžný provoz. Tato zařízení budou koncovými zařízeními pro Vízový informační systém ČR (NS-VIS). Hlavní cíl Zvýšení účinnosti a plynulosti řízení toků osob na vnější schengenské hranici při zvýšení úrovně ochrany vnějších hranic. Specifické cíle Zvýšení účinnosti vyhledávání údajů v reálném čase na hraničních přechodech prostřednictvím využití IT systémů jako VIS a SIS.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 4 Důvody realizace ČR je smluvním státem schengenského prostoru, který zahrnuje společnou vízovou politiku svých členských států. Jedním z prvků schengenské spolupráce je i vydávání společných schengenských víz. Z tohoto důvodu budují státy schengenského prostoru Vízový informační systém (VIS), který se stane důležitým nástrojem společné vízové politiky. Projekt VIS je propojen s vízovým informačním systémem Evropské unie CS- VIS se společnou vízovou databází ve Štrasburku a zálohovým centrem v St. Johannu. Předpokladem uplatnění Schengenského acquis v ČR je plně funkční Národní Vízový informační systém (NS-VIS), k jehož využívání potřebuje cizinecká policie dovybavit svá pracoviště koncovými stanicemi systému – biometrickými snímacími zařízeními, pro ověřování totožnosti cizinců s vízovou povinností. Na základě otisku prstu bude možné ověřit, zda kontrolovaná osoba je stejná osoba, která žádala na zastupitelském úřadě v zahraničí o udělení víza. Otisky prstů budou rovněž nápomocny při odhalování zneužívání identity při zjišťování totožnosti osob žádajících o azyl na území jakéhokoliv státu v rámci Evropských společenství.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 5 Základní informace o projektu rozpočet projektu: Kč příspěvek z FVH Kč (75%) žadatel Kč (25%) žadatel: Ministerstvo vnitra – Policie České republiky statutární zástupce žadatele: plk. Mgr. Vladislav Husák vedoucí projektu: plk. Ing. Tomáš Hytych odpovědný orgán pro FVH: Ministerstvo vnitra ČR období realizace: 1. červenec 2010 – 30. červen 2011 území působnosti: celá ČR evidenční číslo: FVH 2009

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 6 Klíčové aktivity Vyhlášení veřejné zakázky (VZ) na výběr dodavatele snímacích zařízení, výběr dodavatele a uzavření Smlouvy o dodávce s externí firmou (vítěz VZ) Pořízení snímacích zařízení Instalace jednotlivých zařízení a jejich běžný provoz

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 7 Fotodokumentace - snímací zařízení pro 1 prst

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 8 Fotodokumentace - snímací zařízení pro 4 prsty

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z ročního programu 2009 Mgr. Radka Mičíková 9 Kontaktní údaje Mgr. Radka Mičíková Policejní prezidium České republiky Kancelář projektů a evropských fondů tel.: intranet: Internet: