GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
Středočeský kraj.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Zdravý kraj Vysočina a MA 21
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
Finanční podpora v oblasti odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Společenství obcí Podkrkonoší, Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb a podmínky podpory nově vznikajících sociálních.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory ve Zlínském kraji Konference „Plánování a financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji“
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
MAS ORLICKO a podpora cestovní ruchu. Co je MAS ORLICKO MAS - Místní akční skupina (z ang. „Local Action Group – LAG“) Nezisková organizace – občanské.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
FINANCOVÁNÍ SOCILÁNÍCH SLUŽEB V ROCE 2016 SPOLUÚČAST OBCÍ ORP NA FINANCOVÁNÍ.
Dotační programy kraje ve prospěch měst a obcí Dotační programy kraje ve prospěch měst a obcí v roce 2010 Zpracovala: Ing. Petra Chovanioková vedoucí odboru.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
HOSPICOVÁ A PALIATIVNÍ PÉČE v Libereckém kraji CESTA K VÝSTAVBĚ KAMENNÉHO HOSPICE.
Národní dotační programy
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje
Setkání členů RZK a představitelů KUZK se starosty měst a obcí Zlínského kraje 6. dubna 2017, Vsetín Sociální oblast Michaela Blahová radní Zlínského.
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
POSTOLOPRTY Michaela Hanzlíková.
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Úloha kraje v síťování sociálních služeb
Změny v soutěži Vesnice roku
Helena Chodounská Ukazatele potřebnosti sociálních služeb
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Dotační program pro rok 2019
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
Vyúčtování dotací za rok 2013 Rozdělení dotací v roce 2014
Transkript prezentace:

GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství  Volnočasové aktivity  Životní prostředí a zemědělství  Mezinárodní spolupráce

Minimální výše podpory ,- Kč Maximální výše podpory ,- Kč Maximální možný podíl podpory na celkových přijatelných nákladech projektu70% CESTOVNÍ RUCH Minimální výše podpory20.000,- Kč Maximální výše podpory ,- Kč Maximální možný podíl podpory na celkových přijatelných nákladech projektu70% ÚPRAVA LYŽAŘSKÝCH BĚŽECKÝCH TRAS ( CRG012009) POŘÁDÁNÍ PREZENTAČNĚ-PROPAGAČNÍCH AKCÍ V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU ( CRG032009) Uzávěrka příjmu žádostí do těchto grantových programů byla

KULTURA A PAMÁTKOVÁ PÉČE …1 (Již uzavřeno) PODPORA A ROZVOJ PROFESIONÁLNÍCH I NEPROFESIONÁLNÍCH KULTURNÍCH AKTIVIT ( KPG ) OBNOVA PAMÁTKOVÉHO FONDU NA ÚZEMÍ K RÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ( KPG ) Minimální výše dotace10.000,- Kč Maximální výše dotace ,- Kč Maximální možný podíl dotace na celkových nákladech projektu70% Minimální možný podíl vlastníka na celkových nákladech projektu rozpětí možné dotace v Kčminimální podíl Movitá kulturní památka % Nemovitá kulturní památka Objekt v PR, PZ, OP

KULTURA A PAMÁTKOVÁ PÉČE …2 (Již uzavřeno) PODPORA PUBLIKAČNÍ ČINNOSTI A LITERATURY ( KPG ) OBNOVA HISTORICKÝCH VARHAN ( KPG ) Minimální výše dotace10.000,- Kč Maximální výše dotace ,- Kč Maximální možný podíl dotace na celkových nákladech projektu30% Minimální výše dotace ,- Kč Maximální výše dotace ,- Kč Maximální možný podíl dotace na celkových nákladech projektu70%

KULTURA A PAMÁTKOVÁ PÉČE …3 (Již uzavřeno) PODPORA NEMOVITÝCH OBJEKTŮ HISTORICKÉ HODNOTY A UMĚLECKO-ŘEMESLNÝCH DĚL, KTERÉ NEJSOU KULTURNÍ PAMÁTKOU ( KPG ) Minimální možný podíl vlastníka na celkových nákladech projektu rozpětí možné podpory v Kčminimální podíl Nemovitá věc %

OBCE A MIKROREGIONY …1 Uzávěrka sběru žádostí do vyhlášených programů byla , s výjimkou grantu RRD Podpora provozu cyklobusů v turistických regionech, u kterého byla uzávěrka PROFESIONALIZACE SVAZKŮ OBCÍ ( RRD ) POŘÍZENÍ, AKTUALIZACE A DIGITALIZACE ÚZEMNÍCH PLÁNŮ OBCÍ DO 2000 OBYVATEL ( RRD ) Maximální výše podpory (obec může být zařazena pro účely dotace pouze v jednom svazku obcí) k x počet obyvatel ; k = hustota obyvatelstva na území kraje/ hustota obyvatelstva na území svazku Minimální výše podporynení stanovena Maximální výše podpory ,- Kč Maximální možný podíl podpory na celkových nákladech projektu40%

OBCE A MIKROREGIONY …2 VYBAVENÍ SVAZKŮ OBCÍ ZÁKLADNÍ TECHNIKOU ( RRD ) PODPORA PROVOZU CYKLOBUSŮ V TURISTICKÝCH REGIONECH ( RRD ) PODPORA CYKLODOPRAVY V NÁVAZNOSTI NA KONCEPCI CYKLODOPRAVY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ( RRD072009A ) STEZKY PRO REKREAČNÍ A TERÉNNÍ CYKLISTIKU - SINGLTREKY ( RRD072009B ) Minimální výše podpory - mikroregiony od obyvatel ,- Kč Maximální výše podpory ,- Kč Maximální možný podíl podpory na celkových nákladech projektu50% Minimální výše podpory ,- Kč Maximální výše podporynení stanovena Maximální možný podíl podpory na celkových přijatelných nákladech projektu 90%

OBCE A MIKROREGIONY …3 PODPORA CYKLODOPRAVY V NÁVAZNOSTI NA KONCEPCI CYKLODOPRAVY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ( RRD072009A ) STEZKY PRO REKREAČNÍ A TERÉNNÍ CYKLISTIKU - SINGLTREKY ( RRD072009B ) Minimální výše podpory ,- Kč Maximální výše podpory není stanovena Minimální výše podpory50.000,- Kč Maximální výše podpory ,- Kč

SOCIÁLNÍ OBLAST DOTACE POSKYTOVATELŮM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V KRAJI dle § 101 zákona č. 108/2006 Sb, o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Finanční prostředky na 1. splátku dotace z celkového objemu dotací na rok 2009 byly poslány na konci března 2009 z Krajského úřadu Královéhradeckého kraje. Tuto splátku MPSV ČR vypočetlo následovně: Dotace ,- Kč 1. splátka ,- Kč domovy pro seniory, domovy pro osoby se zdravotním postižením, domovy se zvláštním režimem a týdenní stacionáře 50% z přidělené dotace Ostatní služby 35% z přidělené dotace

ŠKOLSTVÍ OBLAST PREVENCE OBLAST VZDĚLÁVÁNÍ

Žádosti musí být nově vyplňovány na oficiálním formuláři v systému Benefit ( kralovehradecky.cz) do určeného data a zároveň musí být písemná finalizovaná podoba žádosti spolu s přílohami zaslána v daném termínu na příslušné oddělení. kralovehradecky.cz