Změna profilu zadavatele Migrace veřejných zakázek Mgr. Tomáš Motal QCM, s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změna legislativy při zadávaní veřejných zakázek
Advertisements

Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Zákon 179/2010 Sb., kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Změny v oblasti uveřejňování.
Registrace agend orgánů veřejné moci
Elektronické zadávání veřejných zakázek
Mgr. David Mlíčko odbor veřejného investování
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Elektronizace veřejných zakázek dle zákona č. 137/2006 Sb., a Národní plán zavedení elektronického zadávání veřejných zakázek na období let Ministerstvo.
Legislativa a dokumenty Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Zadávání veřejných zakázek §§§
Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
ELEKTRONICKÉ PŘESTUPKOVÉ ŘÍZENÍ REJSTŘÍK PRESTUPCŮ PRAHA
Elektronické zadávání veřejných zakázek
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Veřejné zakázky 1 Ústí nad Labem, Zdroje informací o veřejných zakázkách 2.Právní prostředí – normy a řídící akty 3.Základní pojmy 4.Povinnosti.
Novela zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Mgr. David Kotris ISSS 2005 Hradec Králové
ISSS 2008, Hradec Králové Elektronické zpracování problematiky zákona o střetu zájmů Mgr. Věra Hottmarová, MěÚ Smiřice Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol.
Elektronizace veřejného zadávání Mgr. Veronika Krajíčková Kontakt:
Závěry expertní skupiny MMR k některým ustanovením ZVZ
Zadávací dokumentace Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
A UDIT VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY
Nový zákon o zadávání veřejných zakázek – změny v oblasti elektronizace veřejných zakázek a uveřejňování informací Praha,
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
Vodohospodářská infrastruktura a veřejné zakázky Vlastimil Fidler Ministerstvo pro místní rozvoj.
Seminář pro žadatele k 14. výzvě IROP „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání“ a 15. výzvě „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání pro sociálně vyloučené.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Realizace veřejných zakázek a zakázek po – legislativa, postupy, limity Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava PARTNER.
Administrace veřejných zakázek elektronicky.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Novely zákona o veřejných zakázkách v roce 2012 Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Seminář pro žadatele k 3. výzvě IROP „Regulační plány“ a k 9. výzvě IROP „Územní studie“ Zadávání a kontrola veřejných zakázek , Brno.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
Registr smluv JUDr. Vít Šťastný vedoucí oddělení civilně-správní legislativy; odbor legislativy a koordinace předpisů Ministerstva vnitra Plzeň 26. března.
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci Podporujeme Vaši budoucnost Seminář pro příjemce ve výzvě č. 89 OP LZZ, Praha – Hotel.
Konference elektronizace Praha Stav elektronizace veřejných zakázek Elektronické nástroje Elektronická tržiště Profily zadavatelů.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ (zvláštní část) Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Město Třebíč - Elektronizace veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek je upraveno: –Zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronické nástroje a uveřejňování informací při zadávání veřejných zakázek po RNDr. Eva Vízdalová Konference.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Transpoziční novela zákona o svobodném přístupu k informacím Mgr. et Mgr. Tomáš Jirovec odbor veřejné.
Elektronické zadávání veřejných zakázek dle zákona č. 137/2006 Sb., a Národní plán zavedení elektronického zadávání veřejných zakázek na období let
Zákon 179/2010 Sb., kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Změny v oblasti uveřejňování.
Správní řízení ve věci oprávnění k poskytování zdravotních služeb
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
ZÁKON O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK č.134/2016 Sb.
Zákon 417/2009 Sb. Mgr. Pavel Herman.
Dynamický nákupní systém pro praxi
Seminář pro žadatele IROP
Registr smluv v kontextu zákona o zadávání veřejných zakázek
Novelizace Zákon č. 417/2009 Sb. a č. 179/2010 Sb. a další novelizace
REGISTR SMLUV - V ČEM, ŽE NEJVÍC CHYBUJEME???
Novelizace vyhlášky č. 133/2012 Sb. – vyhláškou č. 171/2015 Sb.
Postup oprav v případě chybně uveřejněných smluv v registru smluv
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Seminář pro žadatele IROP
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci
Územně analytické podklady Informace z metodické porady MMR s krajskými úřady ke 2. aktualizaci ÚAP obcí porada KrÚ JMK s ÚÚP JMK
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Nový zákon o zadávání veřejných zakázek – změny v oblasti elektronizace veřejných zakázek a uveřejňování informací
JUDr. Ludvík Ševčík, ml. Brno, Kobližná 19
Novelizace přezkumných směrnic
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

Změna profilu zadavatele Migrace veřejných zakázek Mgr. Tomáš Motal QCM, s.r.o.

Obsah I.Pojmy II.Požadavky na profil zadavatele III.Změna profilu zadavatele

Pojmy I. Profil zadavatele - § 17 písm. w) ZVZ Profilem zadavatele je elektronický nástroj, prostřednictvím kterého zadavatele uveřejňuje informace a dokumenty ke svým veřejným zakázkám způsobem, který umožňuje neomezený a přímý dálkový přístup, a jehož internetová adresa je uveřejněna ve Věstníku veřejných zakázek

Pojmy II. Věstník veřejných zakázek - § 17 písm. g) ZVZ Věstníkem veřejných zakázek je část Informačního systému o veřejných zakázkách (viz § 157 ZVZ), která zabezpečuje uveřejňování informací o veřejných zakázkách

Požadavky na profil zadavatele -Musí se jednat o elektronický nástroj ve smyslu § 149 ZVZ -Elektronický nástroj se stává profilem zadavatele registrací ve VVZ – uveřejněním internetové adresy – F52 -Elektronický nástroj musí splňovat náležitosti vyhl. č. 9/2011 Sb. – mělo by se jednat o nástroj certifikovaný -Samotný profil zadavatele musí fungovat v souladu s vyhl. č. 133/2012 Sb. – včetně uveřejňování údajů v podobě strukturovaných dat – XML – příloha č. 5

Změna profilu zadavatele 2 způsoby, které zná novelizovaná vyhláška č. 133/2012 Sb. – novelizace vyhláškou č. 171/2015 Sb., účinnost od : I.Migrace dat II.Změna profilu zadavatele bez migrace dat se zajištěním kontinuity

Změna profilu zadavatele -V každém případě se de iure změna profilu zadavatele provádí odesláním řádného formuláře F53 do VVZ – „Zrušení profilu zadavatele“ a následně je odeslán nový řádný formulář F52 „Oznámení profilu zadavatele“. -Není možné využít opravného formuláře F52! ; Nový profil zadavatele by totiž měl stejné číslo ve VVZ, jako starý profil.

Změna profilu zadavatele - §8 odst. 3 (3) Změní-li zadavatel svůj profil zadavatele, zajistí, aby a) všechny informace a dokumenty k veřejným zakázkám uveřejněné na nepoužívaném profilu zadavatele byly převedeny na nově používaný profil zadavatele, a to v souladu s odstavcem 1 písm. g). Nepoužívaný profil zadavatele odesláním formuláře Zrušení profilu zadavatele uvedeného v příloze č. 4 k této vyhlášce zadavatel označí ve Věstníku veřejných zakázek jako zrušený, nebo - Migrace dat ze starého profilu na nový

Změna profilu zadavatele - §8 odst. 3 b) na nově používaném profilu zadavatele byla uveřejněna informace o nepoužívaném profilu zadavatele včetně přímého hypertextového odkazu. Zadavatel rovněž zajistí, aby prostřednictvím nepoužívaného profilu zadavatele nebyly uveřejňovány informace k veřejným zakázkám zahájeným po datu, kdy došlo ke změně profilu zadavatele. Na nepoužívaném profilu zadavatele budou doplňovány informace k veřejným zakázkám zde uveřejněným. Nepoužívaný profil zadavatele odesláním formuláře Zrušení profilu zadavatele uvedeného v příloze č. 4 k této vyhlášce zadavatel označí ve Věstníku veřejných zakázek jako neaktivní. - Změna profilu zadavatele bez migrace dat se zajištěním kontinuity

§8 odst. 3 – úprava migrace z profilu na profil Žádaná úprava konkrétního postupu při migraci z profilu na profil Navazuje na metodiku k vyhl. 133/2012 Sb. – podobné řešení Odstranění výkladové nejasnosti, kde uveřejňovat informace a dokumenty k neukončeným /stále aktivním/ zadávacím řízením /zakázkám/

Přílohy vyhlášky - Úprava formulářů „Oznámení profilu zadavatele“ (F52) a „Zrušení profilu zadavatele“ (F53) Kosmetická úprava, zadavatelé do formulářů nebudou muset uvádět tolik údajů.

Konec Děkuji za pozornost