Kronika obce trochu jinak OHAŘE 2012. ZASTUPITELÉ OBCE 2 V. Obešlová L. Michálek P. Mazura F. Obešlo T. Suchánek M. Skokan I. Suchánková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Advertisements

Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Občanská nauka Ročník:
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Systém kontrolní činnosti SEI
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Uplatnění správního řádu (zákon č. 500/2004 Sb.) v režimu stavebního zákona (zákon č. 183/2006 Sb.) Petr Průcha listopad 2009.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Účast veřejnosti ve veřejné správě 12. května 2009.
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
SPRÁVNÍ ŘÁD V PODMÍNKÁCH POŽÁRNÍ OCHRANY JUDr. Leona Ošlejšková Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje ČERVENÝ KOHOUT 2007, České Budějovice
Zhodnocení nového stavebního zákona po roce účinnosti Bakalářská práce.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
Předškolní vzdělávání a školní stravování 2010 Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Plzeň
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Schválením žádosti projekt nekončí
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Informace o výzvě pro školy
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Veřejná schůze OV Hrádkov 6. února 2017
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Dostupné z Metodického portálu
odbor politiky bydlení
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Porada s pracovníky školství obcí s rozšířenou působností
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Stavební právo.
Místní poplatky Školení obcí Olomouckého kraje listopad 2017 Novela zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích (dále jen „ZMP“) s účinností od 1. 7.
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Závazné stanovisko orgánu územního plánování
Integrovaný regionální operační program – IROP
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

kronika obce trochu jinak OHAŘE 2012

ZASTUPITELÉ OBCE 2 V. Obešlová L. Michálek P. Mazura F. Obešlo T. Suchánek M. Skokan I. Suchánková

6. 1.Nabytí právní moci povolení stavby „Osvětlení sportoviště“ 5. 1.Nákup stolů a lavic na akci Farmářské trhy v Ohařích Vydání Postupu pro odměňování ředitelů škol zřizovaných obcí Ohaře Doručeno oznámení o zahájení řízení k odstranění stavby (pergoly) Záměr prodeje pozemků Blatník Zahájení komplexní pozemkové úpravy, úvodní jednání, bývalá hospoda Miroslav Daněk, č.p. 110 – 60 let Pojízdná prodejna masa zajíždí do Ohař LEDEN 3

28. 1.Odchyt cizího psa v obci, Psí útulek Kolín Narození Jaroslava Pačesa, č.p † Vlasta Jelínková, č.p. 150, 64 let Nákup elektrocentrály z dotace na farmářské trhy Valná hromada MAS Zálabí, Týnec nad Labem, obec a SDH Ohaře se staly samostatnými členy Začínají 14-ti denní mrazy Začátek ledna oteplení, sníh roztál Děti na horách, SDH Ohaře LEDEN 4

5

Leden 6

LEDEN 7

8

9

10

4. 2.Ludmila Novotná, č.p. 112 – 70 let 6. 2.Kontrola hospodaření obce za rok 2011, KÚSK, bez závad 8. 2.Žádost na biskupství do Hradce Králové ve věci vlastnictví hodin v kostele Žádost o dotaci na kanalizaci doporučena k podpoře Výzva k doložení příloh k Žádosti o dotaci na kanalizaci Žádost o dodatečné povolení stavby pergoly Povinné přílohy k Žádosti o dotaci, doručeno na SZIF Praha Žádost o dotaci na veřejné osvětlení FROM 2012, nedoporučena k podpoře Sněhu málo, mrazy ve 2. polovině měsíce ÚNOR 11

ÚNOR 12

ÚNOR 13

ÚNOR 14

1. 3.Nástup J. Vávry (č.p. 65) na úklid obce, VPP 1. 3.Žádosti o povolení koncertů – Den matek, Svatováclavský 8. 3.Dopravní nehoda nad č.p. 65, poškození sloupu VO Výzva k doplnění žádosti o dodatečné povolení stavby pergoly, stavební úřad Kolín Dovezení elektrocentrály, dotace na farmářské trhy Výroční schůze KOŽ † Stanislav Franěk, č.p. 129, 47 let Zápis do MŠ Ohaře Komplexní pozemková úprava, kontrolní den, Pozemkový úřad Kolín Žádost o doplnění příloh k Žádosti o dotaci na kanalizaci BŘEZEN 15

Oprava sloupu VO nad č.p. 65, F. Novák, č.p Viola Rašinová, č.p. 32 – 85 let 23.3.Svatební den Daniely Svobodové a Milana Kernera, oba č.p Oznámení o zakázce „Ohaře – splašková kanalizace a ČOV“, otevřené řízení Veřejné projednávání Úpravy územního plánu Požární řešení stavby pergoly Odvoz hnoje uskladněného v blízkosti obecního lesa, Proteco Agro Ořez stromů podél polních cest, Proteco Agro BŘEZEN 16

BŘEZEN 17

BŘEZEN 18

BŘEZEN 19

BŘEZEN 20

BŘEZEN 21

BŘEZEN 22

BŘEZEN 23

4. 4.Odvolání proti rozhodnutí o nepřijetí 2 dětí (včetně předškoláka) do MŠ, Š. Černá, Polní Chrčice 6. 4.†Jaroslav Šašma, č.p. 33, 86 let 8. 4.Schůze rybářů Vydání Územního plánu Ohaře (překlopení, digitalizace) podle nového stavebního zákona Podpis smlouvy o dílo na stavbu „Osvětlení sportoviště Ohaře“, Energo final Karel Vaníček, Radim – Kontrola z Oblastního inspektorátu práce, kontrola pracovněprávních vztahů a šikany, podnět ředitelky MŠ DUBEN 24

19. 4.Otevírání obálek s nabídkami na zakázku „Ohaře – splašková kanalizace a ČOV“ Šetření průběhu hranic pozemků, hranice vodních toků, komplexní pozemková úprava (KPÚ) Jednání hodnotící komise, nabídka firmy ZEPRIS vyhověla všem zadávacím podmínkám Pálení čarodějnic Stavba přípojky NN k asfaltovému hřišti, ČEZ DUBEN 25

DUBEN 26

DUBEN 27

DUBEN 28

DUBEN 29

2. 5.Nabytí právní moci povolení změny stavby „Osvětlení sportoviště“, bez napojení na VO v obci – Šetření průběhu hranic pozemků, vnější obvod pozemkových úprav, KPÚ 4. 5.Stížnost Š. Černé z Polních Chrčic na podivný průběh správního řízení ve věci nepřijetí dětí do MŠ, KÚSK 4. 5.Návštěva Mgr. J. Holého, VISK Praha 4. 5.Šetření průběhu hranic pozemků, vnější obvod pozemkových úprav, KPÚ 7. 5.Vladimír Strejcius, č.p. 80 – 65 let 9. 5.Schválení žádosti o dotaci na kanalizaci, SZIF Praha Stížnost Š. Černé z Polních Chrčic na nestandardní jednání a vystupování ředitelky MŠ Ohaře, zřizovatel KVĚTEN 30

18. 5.Vít Svoboda, č.p. 109 – 90 let Farmářské trhy v Ohařích Výstava fotografií, J. Klička ml.,čp. 74 a M. Světinský, čp Den matek a vítání občánků, dětský sbor Klíčenky Chrudim Zvací dopis k podpisu Dohody o poskytnutí dotace na kanalizaci z PRV ČR Vladimír Klepal, č.p. 146 – 65 let Zrušení rozhodnutí o nepřijetí dětí Š. Černé do MŠ, KÚSK Svoz velkoobjemového a nebezpečného odpadu Pozvání občanů na Kmochův Kolín, organizátor akce Marie Tomášková, č.p. 91 – 85 let Stavba veřejného osvětlení u asfaltového hřiště KVĚTEN 31

KVĚTEN 32

KVĚTEN 33

KVĚTEN 34

KVĚTEN 35

KVĚTEN 36

KVĚTEN 37

KVĚTEN 38

KVĚTEN 39

1. 6.Narození Michaely Burdové, č.p Memoriál Bohouše Březiny a Dětský den, večerní zábava, členové SDH a KOŽ 5. 6.Dokončení stavby „Osvětlení sportoviště Ohaře“ 7. 6.† Václav Tomášek, č.p. 91, 94 let Šetření průběhu hranic pozemků, hranice silnic, KPÚ Plaketová jízda veteránů 16. – Krádež svícnů a sošky na místním hřbitově Podpis Dohody o poskytnutí dotace na kanalizaci z PRV ČR, SZIF Praha ČERVEN 40

19. 6.Šetření stížnosti Š. Černé v MŠ, Česká školní inspekce 19. – Šetření průběhu hranic pozemků, KPÚ Veřejná schůze ke stavbě kanalizace †Jaroslav Pilař, č.p. 26, 88 let Podpis Smlouvy o dílo na stavbu kanalizace Schválení závěrečné zprávy projektu „Farmářské trhy v Ohařích“, MŽP Schválení výše příspěvku a textu Smlouvy o poskytnutí příspěvku na kanalizaci, zastupitelstvo ČERVEN 41

ČERVEN 42

ČERVEN 43

ČERVEN 44

ČERVEN 45

ČERVEN 46

ČERVEN 47

ČERVEN 48

ČERVEN 49

ČERVEN 50

2. 7.†Josef Klička, č.p. 74, 84 let 5. 7.†František Tahadlo, č.p. 49, 77 let Oznámení o zadání zakázky „Ohaře – splašková kanalizace a ČOV“ Podpis smlouvy o kontrolní činnosti na stavbě kanalizace (technický dozor investora) Podpis smlouvy na výkon činností koordinátora BOZP Krádež dvou litinových roštů z kanálů u hřbitova a před č.p.7 Podepisování smluv o příspěvku na kanalizaci ČERVENEC 51

ČERVENEC 52

ČERVENEC 53

ČERVENEC 54

1. 8.Předání staveniště zhotoviteli stavby „Ohaře – splašková kanalizace a ČOV“ 1. 8.Kolaudační souhlas ke stavbě „Osvětlení sportoviště“ 1. 8.Václav Morávek, č.p. 16 – 65 let 1. 8.Nástup J. Prokůpka, č.p. 151 na veřejnou službu 2. 8.Oprava rozhlasu u č.p. 117, O. Pospíšil, č.p Marie Slavíková, č.p. 112 – 90 let 8. 8.Vladimír Novotný, č.p. 112 – Hana Svobodová, č.p. 109 – 80 let SRPEN 55

22. 8.Nabytí právní moci dodatečného povolení stavby pergoly Jednání Mgr. Kasala a JUDr. Matějíčka – spor mezi ředitelkou MŠ a zřizovatelem ve věci snížení příplatku za vedení Miloslava Špinková, č.p. 135 – 90 let Žádost o potvrzení existence stavby požární zbrojnice Návštěva Ing. J. Maňhala, Česká pošta – napojení objektu č.p. 34 na kanalizaci Podepisování smluv o příspěvku na kanalizaci Děti na řece Berounce, SDH Ohaře SRPEN 56

SRPEN 57

1. 9.Rozloučení s prázdninami, volejbalový turnaj, SDH a KOŽ 3. 9.Podpis smlouvy na výkon autorského dozoru 6. 9.Ořez dvou stromů v obci, fa Kotys Očkování psů 9. 9.Koncert René Kubelíka a Miloslava Klause Setkání s kandidáty na hejtmana, KÚSK Praha Přidělení č.p. 161 pro nový rodinný dům, D. Suchý Návštěva daňového poradce Ing. R. Dvořáka, DPH Otevírání obálek a hodnocení nabídek na službu „Projektové práce na domovní přípojky“ ZÁŘÍ 58

19. 9.Marie Pačesová, č.p. 139 – 65 let Podání přihlášky k registraci k dani z přidané hodnoty 19. – Šetření průběhu hranic, KPÚ Podpis smlouvy na provedení záchranného archeologického výzkumu, stavba kanalizace Taktické cvičení složek IZS, křižovatka Jestřabí Lhota – Volárna Oprava silnice a chodníku, SÚS Svatováclavský koncert, Collegium musicum Kolín a hosté Oprava přípojky O2, u č.p. 142, O2 Podepisování smluv o příspěvku na kanalizaci ZÁŘÍ 59

ZÁŘÍ 60

ZÁŘÍ 61

ZÁŘÍ 62

ZÁŘÍ 63

ZÁŘÍ 64

ZÁŘÍ 65

ZÁŘÍ 66

1. 10.Obec se stává dobrovolným plátcem DPH Podpis Smlouvy o dílo na projektové práce na domovní přípojky, Jaroslav Hobl, Cheb Porada starostů, Kolín Olympiáda MŠ, hřiště Jestřabí Lhota 12. – Volby do Zastupitelstva Středočeského kraje XII. Hubertova jízda – Jiří Převrátil, Jestřabí Lhota Zahájení prací na stavbě „Ohaře – splašková kanalizace a ČOV, výtlak z ČOV do Chrčické svodnice Vlasta Puldová, č.p. 45 – 65 let †Miloslava Špinková, č.p. 35, 90 let ŘÍJEN 67

Žádost o zřízení nového odběrného místa, přípojka NN pro ČOV Narození Marie Prokůpkové, č.p Narození Daniela Kadlece, č.p Návštěva pivovaru Velké Popovice – OÚ, KOŽ a SDH První sníh Narození Antonína Kosa, č.p Potvrzení fyzické existence stavby požární zbrojnice Návštěvy nemovitostí – projektování domovních přípojek Podepisování smluv o příspěvku na kanalizaci ŘÍJEN 68

ŘÍJEN 69

ŘÍJEN 70

ŘÍJEN 71

ŘÍJEN 72

ŘÍJEN 73

ŘÍJEN 74

ŘÍJEN 75

ŘÍJEN 76

ŘÍJEN 77

ŘÍJEN 78

1. 11.Vychází kniha „Po boku – Manželky našich premiérů“, kapitola o Marii Beranové, rozené Pilařové Žádost o zápis stavby požární zbrojnice do katastru nemovitosti Hana Valášková, č.p. 34 – 70 let Svoz velkoobjemového a nebezpečného odpadu Ukončení stavebních prací na výtlaku z ČOV a stavbě přípojky NN k ČOV Jednání příznivců hnutí STAN o situaci po volbách do krajského zastupitelstva, Ždánice Podzimní hon, Občanské sdružení myslivců Ohaře Adventní setkání, rozsvícení vánočního stromu Návštěvy nemovitostí – projektování domovních přípojek Podepisování smluv o příspěvku na kanalizaci LISTOPAD 79

LISTOPAD 80 Marie Beranová, roz. Pilařová

LISTOPAD 81

LISTOPAD 82

LISTOPAD 83

4. 12.Konference k církevním restitucím, setkání s kandidáty na prezidenty, Praha, SMS Hromadné podání žádosti o územní souhlasy na domovní přípojky Josef Vávra, č.p. 65 – 60 let Setkání s představiteli společnosti TPCA Mikulášská nadílka, KOŽ Zakousnutí 12 slepic a 1 kohouta pana Havla, č.p Josef Tomášek, č.p. 22 – 60 let Zimní hon, Občanské sdružení myslivců Ohaře †Zdeňka Pilařová, č.p. 26, 84 let Vánoční ping – pongový turnaj Vánoce i poslední den v roce bez sněhu PROSINEC 84

PROSINEC 85

PROSINEC 86

PROSINEC 87

PROSINEC 88

PROSINEC 89

PROSINEC 90

O OHAŘÍCH V TISKU 91

O OHAŘÍCH V TISKU 92

93

DĚKUJI ZA POZORNOST Ing. Viera Obešlová, OÚ Ohaře,