Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pro 5. ročník INTERNET. Program v počítači. Prohlížíme si v něm internetové stránky. Prohlížeč / Vyhledávač.
Advertisements

1 st Class Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód.
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_236 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Desatero on-line bezpečnosti Vypracoval: Mgr. Rostislav Jančar ZŠ Na Planině 1393, Praha 4.
Facebook stránka – cestovní ruch Jak efektivně využívat Facebook stránku. Komunikace s fanoušky a návštěvníky. Obchodního využití.
Důvody vzniku projektu…. Méně jak 50% obyvatel využívá internet! Méně jak 50% obyvatel využívá internet! Jen málo z těch, co ho využívají, ho využívají.
Senioři a sociální sítě. Kolik je ale na sociální síti vlastně českých seniorů? Je to asi 5% z 3,5 mil.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_231 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Jednoduchá HTML stránka Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum vytvoření2013.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Internetové stránky Co se všechno naučíme???
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_12_16_Excel. Excel Tabulkový procesor pro vytváření tabulek a grafů Pochází z kancelářského balíku Microsoft Office Nejčastěji.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-03 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
HTML (I) (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
INTERNET. Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
KURZ ALGORITMIZACE A PROGRAMOVÁNÍ V JAZYCE C Lekce č. 10: Tvorba vlastních funkcí Bc. Radek Libovický.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Jiří.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Internet.
ADOBE DREAMWEAVER CS6 Formátování HTML vs. CSS
Jak zveřejnit článek přes Webpublisher ?
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Facebook.
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými.
Pedagogická komunikace 4. lekce: Verbální komunikace: kladení otázek
ČESKÝ JAZYK 3. roč. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_05
Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
SKYPE AUTOR: KAREL ONDŘEJ.
Čtení s porozuměním - básničky Vybírání vhodné ilustrace k textu.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_12_INOVACE_19_Mezilidské vztahy TÉMA: Všude.
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Socialní síť.
Věcné učení Ochrana přírody
NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_01_M6_Hanak TÉMA: Dělitelnost
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Informační a komunikační technologie
Děti jsou naše budoucnost
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Typy Oken, Zobrazení a Konfigurace
Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Remote login.
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Máte zájem o více informací?
PŘÍRODOVĚDA JEDOVATÉ ZLOZVYKY
Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak. Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak.
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tereza Bížová Představení se.
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
* Násobení celých čísel Matematika – 7. ročník *
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Autor: Mgr.Lenka Preisová
Hromadné dokumenty opakující se pro kolekci osob
Každý den jsme trochu starší…
Transkript prezentace:

Vytvořila:Monika Hradilová

NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek. Kdybych měla vypsat všechny byla by tahle prezentace hodně, hodně dlouhá. Proto jsem se rozhodla, že vyberu ty které používám já.Doufám, že se u mé práce nebudete nudit. Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek. Kdybych měla vypsat všechny byla by tahle prezentace hodně, hodně dlouhá. Proto jsem se rozhodla, že vyberu ty které používám já.Doufám, že se u mé práce nebudete nudit.

JAK TO VIDÍM JÁ… JAK TO VIDÍM JÁ… Já osobně jsem radši venku s kamarády. Ale když venku prší nebo je zima tak si na chvíli sednu k počítači. Většinou jsem na Facebooku, Lidé.cz nebo na jiných stránkách. Počítač má své výhody a nevýhody. Na jednu stranu je plus v tom, že si na něm můžeme vyhledávat informace a komunikovat s přáteli. Ale na druhou stranu nic se nesmí přehánět. Sociální sítě používám proto, že mě to baví a je to dobrý způsob jak si popovídat… Já osobně jsem radši venku s kamarády. Ale když venku prší nebo je zima tak si na chvíli sednu k počítači. Většinou jsem na Facebooku, Lidé.cz nebo na jiných stránkách. Počítač má své výhody a nevýhody. Na jednu stranu je plus v tom, že si na něm můžeme vyhledávat informace a komunikovat s přáteli. Ale na druhou stranu nic se nesmí přehánět. Sociální sítě používám proto, že mě to baví a je to dobrý způsob jak si popovídat…

FACEBOOK… FACEBOOK… Facebook. Tahle stránka pobláznila půlku světa. Nejvíc je na ni ovšem dětí. Ale dospělí nezůstávají pozadu. Na Facebooku můžete dělat spoustu věcí. Např.: Hrát hry, psát si s kamarády nebo s nimi chatovat, napsat co se Vám honí hlavou… Facebook. Tahle stránka pobláznila půlku světa. Nejvíc je na ni ovšem dětí. Ale dospělí nezůstávají pozadu. Na Facebooku můžete dělat spoustu věcí. Např.: Hrát hry, psát si s kamarády nebo s nimi chatovat, napsat co se Vám honí hlavou…

LIDÉ.CZ Lidé.cz je další sociální síť která stojí za zmínku. Funguje sice jenom v České Republice ale i přesto má spoustu uživatelů. Stejně jako na Facebooku máte svůj hlavní profil. S profilem se dostanete na všechny stránky které má Seznam v nabídce. Seznamka, hry, reality, mapy, práce, dopravní info. Na tohle všechno a mnohem víc se dostanete s profilem na Lidé.cz

ICQ ICQ Tahle síť jako většina slouží k chatování s kamarády a přáteli. Můžete na něm skoro jako všude hrát hry. Ale jak už jsem zmínila Icq slouží hlavně ke komunikaci s přáteli. Při chatu můžete přidávat různé smajlíky a animace. Ovšem jako všude musíte mít profil.

.CZ Podle mě nejpoužívanější aplikace. Nevím jak ve světě ale tady v Česku určitě. Hodně se používá v různých firmách a pracovištích. Slouží k posílání dat, prezentací, textových souborů atd.. Můžete třeba přes dozvědět jaký máte úkol. Jednoduše prostě napíšete kamarádovi a když Vám odpoví...=) Podle mě nejpoužívanější aplikace. Nevím jak ve světě ale tady v Česku určitě. Hodně se používá v různých firmách a pracovištích. Slouží k posílání dat, prezentací, textových souborů atd.. Můžete třeba přes dozvědět jaký máte úkol. Jednoduše prostě napíšete kamarádovi a když Vám odpoví...=)

NA ZÁVĚR… NA ZÁVĚR… Tak tohle byli všechny sociální sítě které já používám. Vím že jich není moc ale to jsou jenom ty základní. S přáteli jsem radši osobně ale vždycky to nejde. Děkuji za Váš čas a doufám že se Vám práce líbila. Tak tohle byli všechny sociální sítě které já používám. Vím že jich není moc ale to jsou jenom ty základní. S přáteli jsem radši osobně ale vždycky to nejde. Děkuji za Váš čas a doufám že se Vám práce líbila. KONEC KONEC