Pětikačka uvádí Jak jsme soutěžili Vlastní písnička.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

Naučil jsem se....
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
U holiče Jeden muž, stejně jako každý jiný měsíc, šel k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Ponoř se do modra ….
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Hospodaření domácnosti Rodinný rozpočet
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Největší moudrost je v laskavosti Vůbec nezáleží na tom, Kolikrát jsi byl na dně….. Důležité je jen to, Kolikrát jsi se zvednul..
Povolání: umělecký malíř
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Cliccate per sfogliare. Jeden 92-ti letý malý, starý člověk, se pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do Domova pro seniory. V Domově.
Přáníčko pro svéhoMiláčka Jeníčka Vytvořila jeho milovaná Alenka. K Valentýnovi ….
Jak vést diskuzi Zásady – rady - nebezpečí Výhody diskuze Společné dopracování se výsledku Společné dopracování se výsledku Odstranění pochybností a.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
B Ů H
U holiče Jeden muž šel, stejně jako každý jiný měsíc, k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Zpracovala: Hana Májková 1. stupeň ZŠ 5. ročník
VY_32_INOVACE_7A5 FINANČNÍ MATEMATIKA RODINNÉ HOSPODAŘENÍ.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Za malou chvíli vkročíte do záhadného světa.... Za malou chvíli...
18. Bratři prodali Josefa do otroctví
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. Dikt át L6 ex4 1. Rád ____ rozhlas.
Cliccate per sfogliare. Jeden 92 roční malý, starý člověk, pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do domova pro seniory. V Domově pro.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
1. Ó kéž bych tisíc jazyků měl | a tisícerá ústa k nim, | bych lépe než kdo jiný uměl | ze hloubi srdce s plesáním | vždy novou vynést píseň chval o tom,
JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
UŽITEČNÉ MYŠLENKY.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
P ř ítel Přítel to je nejkrásnější věc, co můžete mít a nejlepší věc, kterou můžete být.
43. Izrael nakonec doputoval do zaslíbené země Kanaán.
 V jakém stavu je starý židovský hřbitov nyní? Je možné se tam podívat? Byla jsi tam ty? –jestli ne, zajeď! Tvé dojmy z návštěvy?  Mělo by se město.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Ponoř se do modra …
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Ájurvéda a já ročníková práce srpen Óm Dhanvantaraje Namaha Děkuji všem učitelům, kteří mi ukazují cestu.
Rozpočet rodiny, státu Výchova k občanství 7. ročník.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Člověk a zdraví Vysvětlení pojmu ASERTIVITA
Žákovský parlament – I. stupeň
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
Přítel.
Přítel.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Naučil jsem se....
ANOTACE SEZNÁMIT ŽÁKY S ROZVOJEM VŠECH TŘÍ ČÁSTÍ SEBEDŮVĚRY -
ANOTACE Objasnit žákům co je šikana,
Literární Praha - Muzeum Franze Kafky
Daňová kvóta.
Za malou chvíli vkročíte do záhadného světa ...
Za malou chvíli vkročíte do záhadného světa ...
Anotace Vysvětlit, jak správně hospodařit s penězi. Popsat, co je rozpočet a objasnit žákům, jak sestavit svůj měsíční rozpočet a rozpočet rodiny. Objasnit.
Transkript prezentace:

Pětikačka uvádí Jak jsme soutěžili Vlastní písnička

Za výhrou, za výhrou Namíříme cestu svou Za výhrou, za výhrou Přes překážky, co tam jsou Já jsem svá a též ty jsi svůj Spolu vhlížíme Do tajů naší spolupráce.

!

A pak nás baví spolu snít A tvořit, každý něco říct A dál se spolu učíme, Tak míříme

Za výhrou, za výhrou S rozpočtovou tabulkou Za výhrou, za výhrou S další bonusovkou. Já jsem svá a i vy jste sví, Společně tvoříme

Pětikačka uvádí Tři body, co jsme se v soutěži naučili aneb jeden víkendový den Antonína Drsného

1. když si naplánuješ, co budeš jíst, lépe se ti nakupuje, tolik neutratíš a můžeš s tím počítat do rozpočtu. 2. Dělat si rozpočtovou tabulku je velmi užitečné, pomáhá naplánovat si příjmy a výdaje. 3. Investice jsou velmi výhodné, protože z nich můžete mít pasivní příjem.