Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace."— Transkript prezentace:

1

2

3 Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace učeben ZŠ pro potřeby dalšího vzdělávání naší školu čekají změny.

4 Realizací projektu dojde k zlepšení nabídky praktických předmětů ve výuce, vytvoří se adekvátní zázemí nejen pro rozvíjení současných odborných předmětů, ale potenciálně i pro vznik nových. Vedením k praktickým znalostem se bude posilovat připravenost dětí na další studium. V odpoledních hodinách budou učebny sloužit i pro další vzdělávání všem občanům. Navazovat bude zviditelnění školy a jejího dobrého jména u veřejnosti, resp. středních škol. Využití volného času v prospěch praktického studia také pomůže v prevenci proti sociálně-patologickým jevům.

5 Co to konkrétně pro nás znamená? úprava a modernizace stávajícího hřiště školy půdní vestavba se záměrem vybudování odborných učeben na výtvarnou a hudební výchovu se záměrem zpřístupnění pro další vzdělávání dětí a dospělých ( v souladu s potřebnými předpisy bude vybudováno nouzové schodiště ve výklenku zadní strany budovy) úprava sklepních prostor na nové dílny pro výuku technických předmětů se zázemím pro žáky i učitele

6 A JAKÝ JE SOUČASNÝ STAV?

7 SKLEPNÍ PROSTORY

8

9 PŮDA

10

11 HŘIŠTĚ

12

13 NÁVRHY PROMĚN ŠKOLY

14 NOUZOVÉ SCHODIŠTĚ

15 JEDNA Z MOŽNÝCH VARIANT PŮDY

16 NOVÉ DÍLNY A KABINET V SUTERÉNU

17 NÁVRH HŘIŠTĚ

18 PRŮBĚH PRACÍ K ZÁŘÍ 2010

19

20

21

22

23


Stáhnout ppt "Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace."

Podobné prezentace


Reklamy Google