Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,"— Transkript prezentace:

1 CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV

2 Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117, 432 01 Kadaň Celkové náklady akce: 5 276 499 Kč Předpokládaný termín realizace akce: Září 2012 – červen 2013

3 ZÁMĚR Investiční projekt je zaměřen na vytvoření vhodného zázemí pro stávající a nově vytvořené sociální služby a technické zhodnocení objektu č. p. 377 v sociálně vyloučené romské lokalitě Prunéřov u Kadaně.

4 ZÁMĚR Je naplánována rekonstrukce zázemí pro personál a uživatele ambulantních či terénních sociálních služeb. Jedná se o sociální služby Terénní programy, Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, Odborné sociální poradenství a Sociálně aktivizační služby pro rodinu s dětmi. Výsledkem projektu je rozšíření spektra sociálních služeb v Prunéřově, které budou zacíleny na obyvatele sociálně vyloučené romské lokality. Vytvoření nových a rozšíření stávajících sociálních služeb je zaměřeno na sociální integraci obyvatel lokality.

5 STÁVAJÍCÍ STAV

6

7

8

9

10 V prostoru pro Terénní program je nyní vybavení, které je pořízeno z dotace OPLZZ, oblast podpory 3.2. V prostorách neproběhla žádná rekonstrukce z veřejných prostředků ani z rozpočtu obce.

11 CÍLOVÝ STAV vytvořit zázemí pro personál, uživatele zajistit občanům dostupnost sociálních služeb přímo v lokalitě – vznikne Centrum sociálních služeb snížit budoucí energetické náklady na provoz vybudovat nové multifunkční hřiště pro obyvatele sociálně vyloučené romské lokality Prunéřov

12 VYBAVENÍ PROSTOR pro personál a uživatele Projekt je zaměřený na vytvoření vhodných prostor pro poskytování sociálních služeb v Prunéřově. K plánovaným činnostem, aktivitám je důležité používat jednotlivá zařízení, vybavení a pomůcky. Vybavení bude sloužit zaměstnancům a uživatelům/kontaktům v jednotlivých provozech Centra sociálních služeb Prunéřov. Drobné vybavení s pořizovací hodnotou za jednotku nebo soubor do 3 000 Kč s DPH bude pořízeno z veřejných prostředků operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Město Kadaň se rozhodlo využít veřejné prostředky investiční a také navazující neinvestiční. Na vybavení prostor se budou podílet vybraní poskytovatelé sociálních služeb.

13 CÍLOVÝ STAV prostory pro terénní program

14 CÍLOVÝ STAV nízkoprahové zařízení pro děti a mládež

15 CÍLOVÝ STAV odborné poradenství, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

16 CÍLOVÝ STAV hřiště


Stáhnout ppt "CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,"

Podobné prezentace


Reklamy Google