Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů."— Transkript prezentace:

1 Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů

2 OP Zaměstnanost 2014 – 2020 ( v gesci MPSV) Prioritní osa č. 4 OPZ – Efektivní veřejná správa (MV plní roli gestora přípravy a věcného garanta)

3 Prioritní osa č. 4 OPZ – Efektivní veřejná správa Finanční prostředky v celkové výši cca 3,9 mld. Kč včetně národního spolufinancování je možné v rámci UR využít např. na projekty zaměřené na: rozvoj analytických, metodických, evaluačních a dalších odborných dokumentů, strategie, koncepce, studie proveditelnosti, interní akty řízení; rozvoj stávajících a zavádění nových nástrojů strategického a projektového řízení; pilotní ověření; vzdělávání – kurzy, semináře, stáže (sdílení dobré praxe); procesní a finanční audity, nepokryté národními aktivitami.

4 Prioritní osa č. 4 OPZ – Efektivní veřejná správa Další informace k této oblasti lze nalézt v programovém dokumentu OPZ, který je zveřejněn na webových stránkách www.esfcr.cz. www.esfcr.cz Dle vyjádření zástupců EK lze předpokládat schválení OP v květnu – červnu 2015. První výzvy pak budou řídícím orgánem OPZ (MPSV) pravděpodobně vyhlášeny v říjnu tohoto roku.

5 Koordinační role v rámci MV Kontaktní osoba za MV: Mgr. Jana Menšíková, vedoucí samostatného oddělení strategií a koncepcí Tel: 974 833 324 e-mail:jana.mensikova@mvcr.czjana.mensikova@mvcr.cz Web:www.mvcr.cz/clanek/samostatne-oddeleni- strategii-a-koncepci.aspxwww.mvcr.cz/clanek/samostatne-oddeleni- strategii-a-koncepci.aspx


Stáhnout ppt "Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů."

Podobné prezentace


Reklamy Google