Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list"— Transkript prezentace:

1 VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM: 3. ročník – Člověk a jeho svět – Prvouka autor VM: Monika Živnůstková období vytvoření VM: Prosinec 2011 anotace: Výukový materiál je určen pro žáky 3.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a jeho svět, vyučovacího předmětu Prvouka , tematického okruhu- Lidé a čas. Formou pracovního listu žáci zopakují probrané učivo ve dvojicích nebo samostatně.

2 Pracovní list 3.ročník První lidé žili v období, kterému se říká ______________. Z tohoto období nemáme žádné písemné _____________. Co víme známe pouze z ________________. Křesťanství bylo rozšířeno ve ______________________. Přemyslovská knížata ____________________________ ______________________________________________. Písemné a umělecké památky byly z období __________. Památky jsou v _________________________________.

3 Řešení pravěk památky vykopávek středověku svatý Václav, král Karel IV. starověku Itálii, Řecku, Egyptě

4 Pracovní list 3.ročník Období, které trvá od konce středověku dodnes je _______________. V Evropě došlo k průmyslové _____________________, která změnila _____________ lidí . Evropa a severní Amerika se rozvíjely _________________. Obrázky použity z internetu omalovánky, z otevřená encyklopedie .Vloženo dne

5 Pracovní list 3.ročník Řešení novověk revoluci život rychleji


Stáhnout ppt "VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list"

Podobné prezentace


Reklamy Google