Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O BSAH Naše společnost Sortiment - materiál - zboží Dodavatelé Naše škola.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O BSAH Naše společnost Sortiment - materiál - zboží Dodavatelé Naše škola."— Transkript prezentace:

1

2 O BSAH Naše společnost Sortiment - materiál - zboží Dodavatelé Naše škola

3 N AŠE SPOLEČNOST Top Silver, s. r. o. Pionýrská 23 662 05 BRNO tel.: +420 776 779 539 e-mail: fftopsilver@seznam.cz web: y-topsilver.webnode.cz

4 SORTIMENT Naše společnost Top Silver, s. r. o. se zabývá prodejem st ř íbrného sortimentu jako jsou : Ř etízky Náramky Hodinky Korunky Spony na peníze Snubní prsteny Náušnice Prstýnky P ř ív ě sky

5 M ATERIÁL Stříbro klenotnické st ř íbro je obvykle slitinou s obsahem kolem 90 % st ř íbra, dopln ě né m ě dí. Pro zvýšení povrchové kvality st ř íbrných šperk ů (lesk, odolnost) se n ě kdy tyto p ř edm ě ty pokrývají velmi tenkými vrstvičkami kovového rhodia. Označení 925 Chirurgická ocel je velmi tvrdý a odolný materiál, který nevyvolává žádné alergické reakce. Označení chirurgické oceli 316L udává čistotu oceli. Jedná se o velmi kvalitní chirurgickou ocel, která je odolná v ů či od ě ru, oxidaci i korozi. Obliba šperk ů z chirurgické oceli je mezi zákazníky stále v ě tší i pro svou temn ě kovovou barvu.

6 ŘETÍZKY B ě žné ř etízky se vyráb ě jí strojem, ručn ě jen n ě které masivn ě jší ploché ř et ě zy (pancr) a tzv. Walisovy ř etízky, které vypadají jako kroucená š ňů ra. Vyráb ě jí se z tenkost ě nných trubiček, montují a pájejí i ručn ě.

7 N ÁRAMKY Náramky jsou univerzální ozdobou každého záp ě stí. Délka náramku by m ě la odpovídat obvodu ruky na záp ě stí.

8 H ODINKY Hodinky nám dodávají prestižní společnosti jako jsou: D&G, Esprit, Nike, Roxy, Guess, Rolex, Quartz, Storm

9 K ORUNKY Na plesové sezóny a také významné oslavy ve Vašem život ě Vám nabízíme naše korunky

10 S PONY NA PENÍZE Pro významné muže máme náš elegantní dopln ě k a to spony na peníze.

11 S NUBNÍ PRSTENY Snubní prstýnky si vym ěň ují p ř i svatebním ob ř adu ženich s nev ě stou jako symbol slibu lásky, v ě rnosti a spojení. Vym ěň ování snubních prsten ů se datuje už od 12. století. Snubní prsten by m ě l být z kvalitního materiálu, aby vydržel 50 a více let bez významných zm ě n.

12 NÁUŠNICE Náušnice m ů žeme rozd ě lit do n ě kolika kategorií: 1. Visačky, 2. Kruhy, 3. Pecky.

13 P RSTENY Prsteny jsou nejfrekventovanjší ozdobou v kategorii šperk ů. Každý m ů že zvolit z mnoha variant druh ů a provedení.

14 P RSTENY SWAROVSKI Prsteny Swarovski se opat ř ují zvláštní úpravou, která jim dává neobyčejný lesk, pr ů svit a krásný lom sv ě tla, které ocení každý zákazník

15 P ŘÍVĚSKY P ř ív ě sky jsou druhým nejpoužívan ě jším druhem šperku ihned po prstenech. P ř ív ě sky jsou ideálním dárkem - pro svou symboliku a také pro svou univerzálnost. Ozdoby zav ě šované na krk se tradují již po tisíciletí a odpradávna mají určitý magický a často ochranný význam pro svého nositele.

16 D ODAVATELÉ Mezi naše nejvýznamn ě jší dodavatele pat ř í:

17 N AŠE ŠKOLA Obchodní akademie a Vyšší odborná škola obchodní

18 Vypracovaly: Kristýna Lorencová a Pavla Procházková


Stáhnout ppt "O BSAH Naše společnost Sortiment - materiál - zboží Dodavatelé Naše škola."

Podobné prezentace


Reklamy Google