Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MS Word 2007 1. Snímek č. 2 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MS Word 2007 1. Snímek č. 2 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete."— Transkript prezentace:

1 MS Word 2007 1

2 Snímek č. 2 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete mazání, vkládání a změny formátu.  Na kartě Revize klepněte ve skupině Sledování na tlačítko Sledování změn. Barva pozadí tlačítka Sledování změn se změní, což znamená, že funkce je zapnuta. Všechny provedené změny budou nyní označovány jako revize, dokud klepnutím na dané tlačítko funkci Sledování změn nevypnete

3 Snímek č. 3 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře 1. Odstraněný text v bublině na okraji 2. Vložený text podtržený stejnou barvou jako odstraněný text v bublině 3. Vertikální čáry v levém okraji označují změny v řádcích, ve kterých byl odstraněn a vložen text.

4 Snímek č. 4 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře Provedli jste určité revize, ale chtěli byste také vysvětlit, proč jste v první větě smazali „dvanáct“. Žádný problém: Vložte komentář, což je poznámka, kterou lze přidat k dokumentu. To lze provést tak, že umístíte kurzor na konec textu, který chcete okomentovat, v tomto případě „devět“ a na kartě Revize klepnete ve skupině Komentář na tlačítko Nový komentář. Na okraji dokumentu se zobrazí nová bublina komentáře. Komentovaný text, „devět“, je zvýrazněn barvou zvolenou pro revize. Text komentáře se zadává do této bubliny. Komentáře lze vkládat, i když není funkce Sledování změn zapnuta.

5 Snímek č. 5 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře 1. Umístěním ukazatele myši nad komentář v dokumentu zobrazíte jméno autora komentáře. 2. Jedna barva pro komentáře Petry Chvojkové (PC) 3. Jiná barva pro komentáře Romana Mikluše (RM)

6 Snímek č. 6 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře 1. Pomocí tlačítka Přijmout můžete přijmout změny jednu po druhé nebo sekvenčně, případně všechny najednou. 2. Pomocí tlačítka Odmítnout můžete odmítnout změny jednu po druhé nebo sekvenčně, případně všechny najednou. 3. Tlačítko Předchozí slouží k procházení jednotlivých položek směrem k počátku dokumentu. 4. Tlačítko Další slouží k procházení jednotlivých položek směrem ke konci dokumentu.


Stáhnout ppt "MS Word 2007 1. Snímek č. 2 MS Word 2007 - Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete."

Podobné prezentace


Reklamy Google