Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kód a název oboru: 66 – 51 – H / 01 Prodavač Délka vzdělávání: 3 roky Dosažené vzdělání: střední vzdělání s výučním listem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kód a název oboru: 66 – 51 – H / 01 Prodavač Délka vzdělávání: 3 roky Dosažené vzdělání: střední vzdělání s výučním listem."— Transkript prezentace:

1 Kód a název oboru: 66 – 51 – H / 01 Prodavač Délka vzdělávání: 3 roky Dosažené vzdělání: střední vzdělání s výučním listem

2 Obor je určen pro chlapce i dívky, kteří splnili povinnou školní docházku na ZŠ. Vzdělávání je ukončeno závěrečnou zkouškou. Úspěšným ukončením dos á h nete středního vzdělání s výučním listem.

3 Jedná se o moderní obor pro tvořivé chlapce i dívky. Je zaměřen na práci s rostlinným materiálem a znalost rostlinného materiálu. Naučíte se vázat různé druhy kytic k různým příležitostem a vytvářet různ á aranžmá.

4 Valentýnská vazba

5 Svatební vazba

6 Dušičková a smuteční vazba

7 Suchá vazba

8 Vánoční vazba Fotografie jsou ze soukromého archivu žákyně vyučené v tomto oboru.

9 Dále máte příležitost se zúčastnit různých výstav, na kterých se budete podílet i vy, a také nabírat různé zkušenosti v aranžování různých interiérů a exteriérů např. : plesy, Zahrada Čech ……

10 Široké uplatnění zejména v povolání prodavač a dalších provozních funkcích, po zapracování se uplatníte i v soukromém podnikání. Můžete rovněž pokračovat ve vzdělávání v nástavbovém studiu ukončeném maturitní zkouškou.

11 Naleznete nás na adrese: Litoměřice, Brožíkova 2 Tel: +420 416 732 584 Email:zahradaltm@soslovo.cz zahradaltm@soslovo.cz

12 Střední odborná škola technická a zahradnická, Lovosice, příspěvková organizace Osvoboditelů 2 410 34 Lovosice tel: +420 416 532 883 sekretariát e-mail: sekretariat@soslovo.cz sekretariat@soslovo.cz Další informace najdete na stránkách: www.sos.soslovo.cz

13 T ĚŠÍME SE NA V ÁS. Zpracovaly žákyně POD1 jako seminární práci pro předmět Management a marketing.


Stáhnout ppt "Kód a název oboru: 66 – 51 – H / 01 Prodavač Délka vzdělávání: 3 roky Dosažené vzdělání: střední vzdělání s výučním listem."

Podobné prezentace


Reklamy Google